SKRIVET: 2008-10-31, kl 00:01:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Andra Avenyn

Jag vet inte varför men på något sätt så gillar jag den här låten välidgt mkt, den är liksom bra, härlig eller va man ska säga =P haha .. kanske beror på att den påminner om andra avenyn då den är låten i början av programet ? ;-)


Nä nu ska jag titta på 2½män och sedan sova =)

SKRIVET: 2008-10-30, kl 11:35:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Thomas

Hej hej !
Sitter här i soffan med mamma och tittar på Höök för tredje gången =P .. så jag kan allt utan till ;-) men man måste ju hålla alla sällskap som vill titta på det haha .. först lilla mormor och igår pappa och så nu mamma <3 =)

Sitter och väntar på att Thomas ska komma =) .. han ringde mig i måndags och ville komma hit men just då var jag upptagen så han ska komma nu idag och stanna över helgen tror jag =) .. det ska bli kul

nä nu ska jag titta klart på höök haha =P

SKRIVET: 2008-10-29, kl 18:23:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jag kan också !

Sådär kan jag också göra !!

  

Ser ni inte hur duktig jag är =P hahahah

SKRIVET: 2008-10-29, kl 18:13:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bojan Krkic

Kände att jag var tvungen att lägga upp ett klipp på Bojan hahah =P..

SKRIVET: 2008-10-29, kl 16:27:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sterling

Måste bara få tala om hur synd jag tkr att det är om min käre mormor och morfar nu !! Stackarna .. joo det är såhär att dem ska ju åka till spanien i hela 5 veckor .. och dem åker på Tisdag den 4 november .. eller rättare sagt, dem skulle åka då .. men nu är det ju så att dumma sterling har gått i konkurs !!?!?? så dem stackarna har inga biljetter dit nu =/ .. så dem måste leta nya .. hoppas att apollo eller ngn har .. men grejen är ju den också att dem får ju inga pengar tillbaka så det är faktiskt synd om dem .. =O .. usch ushc .. stackare ! Hoppas att det löser sig på ngt sätt !



Jahaja .. idag så vaknade vid halv nio av dessa nyheter .. sen så började jag fixa mig för att sedan åka till sickla och träffa Linda och lilla Lucas =) .. det var jättekul och trevligt .. vi gick runt lite i sickla och köpte macka sedan satte vi oss ner och fika =) .. vi var även på dieselverkstaden och "läste" böcker haha .. eller Lucas kastade snarare böcker =P ..

hm , vid två så åkte jag hem och sen dess har jag bara tagit det lugnt .. tittat på tv och såå .. ;-)

Carro ,, Jag saknar dig! Vi måste verkligen ses snart <3

Här är även lite bilder från i Lördags och Måndags =)
     

SKRIVET: 2008-10-28, kl 23:48:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

Looove you knasis



HAHAHAHAH ..
Jag älskar dig Hanni !! Du är bäst

Vi måste ses snart !

SKRIVET: 2008-10-28, kl 15:06:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

en rolig träning

hahaha,  höjdpunkten igår måste ändå vara när en tjej på Rox basketträning ramlade ca 5 gånger under träningen .. hahahah och  ingen putta eller ngt så att hon ramla, utan hon bara ramlade av sig själv när hon gick runt i hallen HAHAHAHHAHA Manuel och jag typ dog av garv när vi satt och kolla på, hahaha det gjorde rox med samt en annan tjej på hennes träning

  • först snubblade hon på bandysarjen
  • sen ramlade hon platt på magen framför lilla Roxi som dog av skratt
  • efter en stund snubblade hon när dem skulle strescha
  • sen ramla hon när hon gick förbi deras coach
  • och sen sist men inte minst ramlade hon framför hennes mamma

och alla gånger så var det rakt framåt platt som en pankaka med ansiktet före HAHAHAHA Asså snacka om dåliga reflekser och att verkligen itne veta att man ska ta emot sig med händerna hhahah ...

jaa igår var jag som sagt med Roxii , =) det var roligt det .. och sedan sov jag hos henne, vi gjorde en massa roligt .. gick runt i forum, va på roxis basket träning (HAHAHA) .. vi titta på tv, satt vid datan, och skratta, skratta mycket hahahah och sen så gjorde vi massa annat, men jag orkar inte skriva =P .. nu ska jag titta på tv =)

SKRIVET: 2008-10-27, kl 16:27:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

poox

Halloj  halloj
nu sitter jag hemma hos min jättenäravän roxiipoxii .. =) här ska jag även sova idag ska bli kuligt hörrni

idag så jag träffat victoria med f .. vi åkte till tyresö c och fika =) gottgott .. efter ett tag kom niklas och micke förbi och vi prata lite med dem .. tills vi skulle hem, jag fortsatte dock med bussen till nacka strand och träffade rox .. och sen gick vi till forum och där har vi varit sedan dess =)  kulkul  snart ska vi äta =D .. och senare ikväll ska vi på rox träning ..

nä nuska jag gå good bye !

SKRIVET: 2008-10-26, kl 20:37:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

biokväll

Idag har varit en riktig slappdag .. vakna vid tolv (a) .. men så skulle man ju ställa tillbaka klockan så jag fick en heltimme till =) .. kunde dock inte sova mer även om jag kände mig trött så jag gick upp och titta på tv =) .. jaa så typ hela dagen har jag bara tagit det lugnt .. läst lite bok, tittat på tv ..

och nu på kvällen så åkte jag och mami till sickla och tittade på bio =D ... hahhaha vi var typ de ända gamla nästan iaf .. vi såg nämligen high school musical 3 =D riktigt bra ska ni veta !!



Och nu sitter jag i soffan och tittar på madagaskat med pappa och andreas haha =P ..

Nä nu har jag nog inget mer att skriva ... ha en bra kväll

SKRIVET: 2008-10-25, kl 21:50:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

filmkväll<3

Hallooj !

Idag har jag träffat Roxanna =) .. trevlarns må jag säga .. vi möttes i sickla och gick runt lite .. otur så fanns ju inte han där =O stackars Roxii blev ledsen och börja gråta nästan .. kanske inte ! hhihihi

Efter ett litet tag åkte vi till stadion och titta på djurgården =) .. hade fått två biljetter av mina käre morbror ... så jag och rox tittade på det .. första halvlek var väl helt okej .. men andra ouf inte bra asså ! jajaja va ska man göra ?? Hela allsvenskan är dålig .. inte så bra bollspel dirket men jaa man kan väl kasnke inte jämföra med engelska ligan, eller ?

Efter matchen åkte jag hem ,, har myskväll med mami =D .. vi har nyss tittat på step up 2 och nu ska vi snart se sex and the city =) ..

Juste, min brorsa köpte nytt x-box idag så jag ska få hans gamla =) .. finns ju typ inte ngr spel att köpa till det längre,, men jag har mitt  fifa 07 hahaha och det blir bra för mig =)
TACK ! =D <3

Nää nu ska vi titta på filmen =) .. ha en bra kväll allesammans ! <3

SKRIVET: 2008-10-24, kl 15:28:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

sickla if

Sitter nu hemma i soffan, kom hem för en stund sedan =) .. härlig dag idag .. började med massage vid niotiden =) .. fick en bongo i julas som jag använde .. perfekt ju ! Efter det åkte jag till forum och mötte malin och där åt vi lite lunch på tacobar !

Vi åkte i väg till skolan och hade idrott vid ett tiden och sen efter det slutade vi .. och nu är det loov !! skönt

Nä nu har jag faktiskt inget att skriva, i morgon ska jag träffa RoxiiPoxii .. och juste, alla människor ska till sickla köpkvarter i morgon och köpa rosa bandet av någon i sickla if tröja =D .. så nu var det sagt tack och hej !

SKRIVET: 2008-10-23, kl 21:27:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

maljakt

Hej på er!

Nu sitter jag hemma hos mormor och dricker te, vi har haft en myskväll =) .. tittat på massa tv hahahh inte direkt mina favoprogram =P hahah .. det blev en massa nyheter, vem vet mest och mitt i naturen där dem letade efter malar i vattnet hihi .. den största malen som hittats i sverige tror jag var tre meter eller något sånt ... det ni, tänk och möta den när ni badar. Vi tittade även på andra avenyn och åt lite glass =) ..

men nu är jag så jäkla super mega trött så jag ska nog sova snart =) .. i morgon har jag sovmorgon, häärligt .. börjar klockan ett med idrott sen slutar vi efter det, så jag och malin ska äta lunch innan skolan =)

nää hare bra alla människor !

SKRIVET: 2008-10-23, kl 13:14:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

:)

Nu är jag klar med alla svenska arbeten =D ... gick ju till svenskan idag (om man var klart var man ledig) och hade min muntliga redovisning, så nu är det bara njuta av lovet =P hihi .. hade även engelska idag, förut hatade jag engelska men numera så går det faktiskt helt okej på lektionerna .. jag gillar det fortfarande inte men jag hatar det inte .. känns bra hih

Efter skolan så åkte jag dirket hem och nu tittar på våra bästa år , har även ätit super goda vårrullar hihi <3 mums !

Lite senare ska jag åka till mormor och hålla henne sällskap då morfar åker till Tallin idag ..

Nä hej då på er !

SKRIVET: 2008-10-22, kl 22:12:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jag vill ha sommar

Nu är det faktiskt så att jag såg massa bilder från sommaren och så helt plötsligt vill jag bara ha sommar igen!

                                                     


Sommar Sommar Sommar

SKRIVET: 2008-10-22, kl 19:25:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

lalal

Goddagens

Vaknade så jäkla trött imorse !! kunde knappt öppna ögonen, ja så trött var jag .. usch fy blää .. men pappa körde mig iaf till skolan =) .. så jag fick lite sovmorgon wiihoo .. hahaa
Väl i skolan så var det ju såklart lektioner .. gick bra trots att jag nästan somnade .. hade även läxförhör/prov idag .. tror att det gick helt okej =)

USCH världens äckligaste skolmat idag !!! Jag skojar inte .. det smakade så euuw !!

Efter skolan så har jag pluggat pluggat pluggat .. och sen åkte jag till Tyresö C med min mami =D .. <3<3

Gjorde även godaste maten till middag idag bara så att alla vet hihi

nä back too pluggande

SKRIVET: 2008-10-21, kl 19:36:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

medgångssuppotrar

Hej hej !
Först och främst måste jag bara säga .. Jävla medgångssupportrar !! Håller man på ett lag ska man faan stötta dem till 100% i med och motgångar! .. Så fort det gick lite dåligt i går på matchen så tystnar hela klacken (nästan hela) .. och när bajen gör 3-0 så går halv klacken hem ... visst klart det är skit att förlora men gå hem för det?? .. då ska man inte stå och sjunga :

Sjung för gamla Djurgår´n nu,
sjung av hjärtat sjung!
Enda klubb i världen som är evigt lika ung!
Sjung när vi har vinst på gång
och sjung när det går snett.
Så länge gamla Djurgår´n finns känns livet ändå lätt!

Sjung för gamla Djurgår´n nu,
sjung i ur och skur!
Visa folk att blåa ränder,
dom går aldrig ur!
Vem som vill kan sticka upp,
men vi är nummer ett!
Så länge gamla Djurgår´n finns känns livet ändå lätt!


Samma sak för dem som bara håller på ett lag när det går bra .. usch jag blir irriterad .. verkligen irriterad!!
Hahahha måste även berätta att det stod ngr bakom mig och Hanni och skrek jävla medgångssuppotrar, jag hatar er och massa sånt till dem som gick efter 3-0 målet .. och sen fem minuter efter så drar dem själva ?! fett korkade

Men jaa förövrigt så var det väl en kanon kväll igår  (förut förlusten och att jag gjorde illa knät -igen- ).. =D .. fick ju träffa världens bästa vän .. minlillaHanniBanni <3 you the best !!

Jaa idag då?? .. inte lika bra kanske .. Jag vaknade när Hanni skulle åka vid kvart i sex och jag gick efter det å la mig .. jag vakna vid halv nio av att mamma kom in och väckte mig och när jag fick veta vad klockan var så hoppa jag upp ur sängen .. min buss skulle gå då och jag ville inte komma försent till första lektionen eftersom det är en lärare som jag aldrig har sett ... så jag fixa mig snabbt som attan och sen kom pappa och körde mig till skolan -så jag kom i tid- wohoo vad jag är grym .. men tror ni att läraren är där?? Näpp för han va sjuk .. så jag hade stressat till skolan helt o onödan! irriterande måste jag säga .. Jag, Malin, Fanny och Sarah åkte till Tyresö centrum för en väldigt tidigt lunch .. och sen åkte vi tillbaka till skolan .. hade mentorstid samt svenska och sen håltimme på 2 timmar och eftersom jag har mått illa hela dagen och hade ont i huvudet, så åkte jag hem .. sen har jag pluggat för det mesta .. och nu ska jag plugga liite till ...

så ni får ha det så bra ! <3

SKRIVET: 2008-10-19, kl 19:24:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

Världenssötastebebis!

Tjenixen på er !

Sitter just nu och tittar på fotboll =D wiie . Barcelona spelar .. ska snart plugga och titta tågbiljetter till skåne =) .. hoppas !

Ehm, jaha idag dåå .. vaknade vid elva och då vare bara att fixa sig för att sedan åka till pappas kusin i järna =) .. dem har nämligen fått en liten gullig bebis ! Så himla söt .. asså jag lovar, det var den gulligaste bebisen jag sett .. shiet asså .. skit söt unge de där .. hm, måste bero på att vi är släkt hahaha (a) .. kanske inte ??
Så nu har jag hela två sysslingar i sthlm .. woohoo ... haha och 31 sysslingar i skåne hahah om inte mer =P yeey

hm , jaa vi var där ganska länge sen så åkte vi hem =) .. och nu sitter jag här och slöar .. usch ! ..

Nä nu måste jag nog plugga .. hare så bra .. ska försöka fixa en bild på bebisen =D

SKRIVET: 2008-10-18, kl 18:35:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

--

Go kväll !!

Har legat med migrän i typ tre dagar och jag har därför inte haft något att skriva om .. idag mår jag som tur var bättre =) .. men mår fortfarande illa och är yr så fort jag rör mig ... men inte alls som innan .. tuur !

Idag var jag i Farsta centrum med mamma och pappa .. köpte en tröja .. och mamma köpte lite kläder =) .. hon och pappa ska ju fest idag .. så jag har fixat min lilla mami så hon är super fin =D hihi

I farsta centrum träffade jag charlott .. jag kände först inte igen henne hahah .. så jag va lite borta när hon kom och sa hej hahaha .. men sen så förstod jag ju att det var hon =) ..

Efter farsta så har jag bara tagit det lungt . gjort godaste lasangen =D .. och nu sitter jag och tittar på high school musical 2 med bror min

A**** rög tngei mos ud rommek angrå !! ..

SKRIVET: 2008-10-13, kl 22:02:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vän


Falska vänner sviker och dem sårar
Medans äkta vänner stannar kvar och torkar dina tårar

SKRIVET: 2008-10-13, kl 21:34:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vg

Skola som vanligt idag .. fick även veta att jag klarade provet jag hade förra veckan som jag inte ens visste att vi hade, och jag fick även VG på ett engelska prov som jag hade förra veckan =)

Efter skolan så mötte jag mamma vid Tyresö centrum .. och sedan åkte hon och jag till Farsta centrum och titta i affärer och fika lite =) .. jag köpte en bok, och en sportBH .. en rosa hahah som stödjer rosa bandet .. =)

Jag gillar att hjälpa och skänka pengar till olika saker .. och speciellt bröst cancerfonden .. men det tror jag är för att man måste nog ha varit med om något, att någon i ens närhet har varit med om något för att man ska "öppna ögonen" och inse hur allvarigt vissa saker faktiskt är .. även om man vet att  ex prostatacancer, hudcancer och massa fler saker är allvarliga saker och det är viktigt att man hjälper så att man kan forska .. men ändå så är det dem sakerna som man själv har varit med om eller sett i sin närhet som man hjälper mest. Eller jag tror att det är så för många, om man tex tar mig som exempel ... jag bryr mig om alla sorters sjukdomar och såå .. men jag är mer "engagerad" att hjälpa bröstcancer i och med att min mormor har haft bröstcancer två gånger och under dessa två gånger så mådde alla dåligt, min mormor och alla i hennes närhet .. och även om är frisk nu och man har botat hennes cancer så går jag runt och är rädd och orolig nästan hela tiden för att man ska upptäcka en tredje gång .. för om hon kunde få cancer en andra gång vad hindrar allt från att det inte skulle komma en tredje? .. och jag tror att det är därför som jag vill eller är mer engagerar att hjälpa forskningen inom bröstcancer ..

Hm, hoppas att ni fattar vad jag menar med min text =P .. är sjukt trött så jaa jag vet inte rikigt hur sammanhängande texten är hahah .. och jag hoppas att jag har fått ut mina tankar rätt haha ;-)

nää nu ska jag fortsätta titta på matakuten ;-D

Grattis Gabbi <3

SKRIVET: 2008-10-11, kl 14:34:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

:)

Hallojsan !
Har precis duschat och snart ska jag fixa mig, smink och så =) .. om 40 minuter går bussen till gullmarsplan där jag och lilla Thomas ska möta upp HanniBanni och hennes lillebror =) .. det ska bli roligt !!

Usch, jag msåte bara säga att jag såg värsta sjukt äckliga filmen igår !! Det var hemskt usch .. jag drömmer typ aldrig marddrömmar men det gjorde jag inatt usch säger jag bara !! hahaha ... jag  drömde att jag var tjejen i filmen som allt handla om .. orkar inte förklara men hahahah det var läskigt iaf ..

jahapp ,, idag då.. vad händer? Det är ju fotboll i dag =D viktig match .. Sverige - Portugal och jag missar den !! =/ .. usch usch på mig .. blöö, men men .. jag får ju iaf umgås med älskHanni =D .. <3

Senare i kväll efter high school musical så ska jag träffa ViccanPiccan även känd som Victoria med F =) .. det ska bli kul hihi

Nä nu måste jag fixa mig .. så att vi inte missar bussen

SKRIVET: 2008-10-10, kl 18:37:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

rouxi

Go kväll
Sitter nu och tittar på TV .. kom hem för en liten stund sedan =) .. snart ska jag och pappa äta räkor =D .. hihi .

Idag hade vi sovmorgon ... =) .. härligt .. hade även idrott idag hhahah .. fett kul det va , vi körde vollyboll hahahahha .. kuligt ska ni veta =)

Efter skolan åkte jag till medborgarplatsen för att möte upp Roxii =) .. träffade även hennes vän denise =) .. hon var snäll .. efter ett tag åkte denis hem och jag och Roxanna åkte till t-centralen och tittade lite i affärer =) .. jag hade ju glömt mina pengar hemma haha .. så jag kunde inte köpa något men Rox köpte en kofta =)

vid femtiden så promenerade vi till slussen och jag tog bussen hem till mig och rox åkte hem till sig =)

Nä jag känner att jag inte har någonting vettigt att skriva =P så .. ni får ha en bra dag !

SKRIVET: 2008-10-09, kl 19:00:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Happy

Jag är så glad för din skull gumman !!! =D ..

SKRIVET: 2008-10-09, kl 13:56:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Johanna, vem är det?

Fyfaaan vad jag saknar min lilla Hanni !! Det var ju fan alldeles förlänge sedan vi sågs =/ .. Saknar dig super duper mycket Johanna "Hanni" Hahne !

Hahahahaha för någon dag sedan så skulle mamma fråga om Hanni hade haft det roligt på ett läger hon va på .. hahahahah .. så säger mamma "har du pratat med Johanna något? Har hon haft det bra?" och jag satt helt tyst och funderade hahhhaah .. efter ett tag .. så jag säger "Vaa?? vaddå Johanna??" haha men sen kom jag ju på att det var ju Hannii hon prata om ;-D knasmamma =) .. Man kan inte kalla Hanni för Johanna för då reagerar varken hon eller någon annan hahah .. okej det kanske itne låter så kul såhär .. men oj vad jag skratta åt lilla mamma .. menjag älskar henne ändå =D

Jag längtar sjuk mkt till Lördag =D =D .. då ska jag träffa Hanni =).. hhihi .. hon, jag, Thomas samt hannis lillebror ska till globen och titta på high school musical =D så kuul hihi

nää nu ska jag titta på tv ..

SKRIVET: 2008-10-08, kl 22:30:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

Happy birthday


Grattis Josse ! <3

SKRIVET: 2008-10-08, kl 19:17:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Skrivet av Alf Henriksson


Ibland liksom hejdar
sig tiden ett slag
och någonting alldeles
oväntat sker.
Världen förändrar sig
varje dag
Men ibland blir den
aldrig densamma mer.

SKRIVET: 2008-10-06, kl 20:35:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sysslingar




Saknar er så mycket !
<3<3<3<3

SKRIVET: 2008-10-06, kl 17:14:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

fruktsallad vs choklad

Tjenare !

Nu sitter jag här i soffan och äter fruktsallad och dricker apelsinjuice =) .. egentligen är jag ju grymt sugen på choklad !! Men det får man ju inte äta för det är laktos i blää på dem .. iaf så jag har gjort en god fruktsallas i stället =) .. det är mkt gott .. men hm , choklad vore bättre .. men men det finns inget man kan göra åt saken.
Men ibland så kan ju faktiskt fruktsallad till och med vara godare än choklad =) .. ibland i alla fall hihi

Idag var det skola som vanligt .. hade en redovisning idag samt två prov men det gick väl helt okej tror jag =) .. eller hoppas jag =P

På lunchen åkte jag och Fanny till tyresö centrum för att möta Malin för att sedan äta lunch =) .. när vi skulle gå därifrån så såg jag ju pappa =D ..

Jahapp efter skolan åkte jag till min praktikplats för det var ett papper som behövdes fyllas i .. så den ska jag lämna i morgon .. ja vad mer då .. jag gick för bli ica och köpte frukt samt juice och sen gick jag in till blomsteraffären och köpte blommor till mamma och pappa för dem är BÄST, BÄSTBÄSTBÄST !!! =D =D =D <3<3<3<3

Nä nu ska jag fortsätta äta min fruktsallad =) .. tjenixen

SKRIVET: 2008-10-03, kl 21:02:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

den goda maten

Tjenare !

Har även idag ätit mormors goda mat !! =D

Men först ska jag ta allt från början här vaa ... skola som vanligt idag, jag och fanny åkte till Tyresö C för att fika under lunchen och sen efter det åkte jag tillbaka till skolan för att ha idrott, vi hade hälsotest, jag är ju dock sjuk .. jätteont i halsen så det var kanske inte så smart .. men iaf så skulle vi ha bip test men jag och ngr till körde step i stället .. vi fick gå upp och ner för en bänk i sex minuter och jag msåte säga att jag va jävligt korkad som gjorde det .. för jag har grymt jäkla ont i mitt knä nu =/ =( .. faan asså,

jaa efter skolan åkte jag direkt hem till mormor och morfar .. efter ett tag kom min morbror Leffe hem =D .. och sen kom min andra morbror hit =) och även min moster =D .. sen åts det god mat .. hihi gott =)

SKRIVET: 2008-10-02, kl 12:57:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

fotboll

Hej hej !
Kom hem för en stund sedan .. kort skoldag idag .. slutade 11.20 men fick gå tidigare för läraren pga massa saker... fick prata lite om det, sen så gick jag, malin och fanny för att fika vilket fick mig på lite bättre humör .. så  jaa nu sitter jag här och tittar på våra bästa år ..

måste egentligen ner till Älta Skola och lämna en lapp som måste fyllas i för min praktik .. hmm, men det får jag göra snart .. är så himla trött just nu !!

Måste även förbi sickla hahah för jag råkade ta med mig thomas skor hem =P hahaha ... förväxla dem med brorsans haha hur man nu kan göra det =P men det är jag och mormor hihih lite knäppa kanske ??

Men iaf .. senare i kväll snarare halv nio så ska jag på fotboll, djurgården mot norrköpning .. ska dit med pappa, morbror och några fler .. pappa hejjar ju inte ens på ngt av lagen, han har på ngt mysko sätt blivit göteborgare haha .. men han känner typ tränaren eller ngt i norrköpning hihi .. så han ska iaf följa med =) ... ska bli kul

Nää nu ska jag titta på våra bästa år

och juste .. Grattis Niklas =D

SKRIVET: 2008-10-01, kl 15:40:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mormors goda mat!

Hejsan hejsan !
Tänkte skriva lite snabbt innan jag åker i väg till mormor =) .. pappa och andreas samt morfar och ngr till ska till solvalla och mamma jobbar .. så mormor snäll som är ska bjuda mig och lilla sötisThomas på mat =D .. hemgjord pannpiff med mormors goooda sås!! Jag lovar er att min mormor lagar den godaste maten ever !! Ingen kan slå henne ! .. Och vet ni vad, hon hade faktiskt en restaurang förut ;-) ..

Men jaha.. idag var ju såklart skola .. och vi hade prov men det gick väl okej .. hoppas jag

Usch jag är trött ..för det var någon !! som kom hem och började låta som fan precis när jag hade somnat ordentligt .. och sen kunde jag itne somna om på jättelänge ! TACK för det !!!! .. jag ska ställa mig och skrika utan för ditt rum när du sover ! ..

Nä nu ska jag åka till mormor =)