SKRIVET: 2011-02-25, kl 19:23:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fredag

Magen är på bättringsvägen nu :) sänkan är normal så nu är det bara det onda kvar men det försvinner sakta men säkert! Orkar inte sitta och förklara allt men i korta drag, låg på SöS lördag - tisdag och dom tror att jag har en inflammation alt infektion i tunntarmen ..

Jaja sitter iallafall hemma nu och väntar på mamsen och papsen, seeega dom är. Blir att ta det lugnt i helgen då jag fortfarande inte mår så bra ju, vila upp mig till arbetsveckan. Har nyss lagat en mumsig middag!!! Tror iallafall den är god, haha .. såsen/skyn är MUMS :)

Det blir apelsin och rödlök som man lägger i en form - ta på olja och lite salt o peppar, krydda sedan kycklingen med salt och peppar och lägg på apelsinerna och lökarna. Sedan häller man olja på kycklingen samt honung så häller man apelsinsaft och vitt vin på kycklingen och avsluta med oregano :) och in i ugnen! Man kan äta det med potatis eller till sallad.. Skyn är såå god! Kanske inte låter så gott men det är de minsann

Men ska kolla hur maten ser ut nu :) Ha en bra kväll alla!

SKRIVET: 2011-02-20, kl 15:39:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sös

Jahaa länge sen jag skrev men eftersom jag inte har något annat för mig nu och jag vill bara fördriva tiden så kan jag ju skriva ..
Hade mer än gärna spenderat min helg på ett annat sätt än vad jag nu gör .. Legat inne på sös sen igår kväll och ska stanna här tills imorgon iallafall om dom hittar felet imorgon .. :( men det är sååå tråkigt

Allt börjde i fredags med illamående, yrsel, kräkningar och lös i magen och  feber samt magont.. och i lördags blev de magonda värre och värre hade även sjuuuuukt ont i ryggen låg bara och grät så vi åkte in och jaa nu är jag fortfarande här. Troligtvis är det en inflammation i tunntarmen men de är väl inte helt 100 ännu ..

Har inte fått äta heller, eller har inte ens något aptit så det gör inget, men man känner sig lite yr efter att inte ätit något sen i fredagsförmiddag :/ bläää

Så om ngn läser de här så kan ni väl logga in på facebook och prata lite med mig så jag inte får så fruktansvärt tråkigt ..


Jag just nu och min vän droppet (som man inte ser så mkt men ändå)