SKRIVET: 2013-05-31, kl 23:33:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

stolt tjej

Är så sjukt stolt över mig själv! Va på gymmet med Mica och efter de bestämde vi oss för att ta en springrunda och gissa vad! Jag sprang 6 km i sträck :D så stolt efteråt ..vi kanske inte sprang snabbt men det var ändå 6 km :D yey!! Happy Girl hihi

SKRIVET: 2013-05-29, kl 17:36:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

vårruset

Igår var det den stora dagen..vårruset stod på schemat :) och det skulle bli första gången jag sprang 5 km och jag klarade det! Kände mig så jäkla stolt efter :D
Och efter loppet var det mysig picknick :) såå bra att Ann-Sofie frågade om jag ville följa med :)
Efter allt de åkte jag för att hämta adela som nu är hos mig och hälsar på :) mys

SKRIVET: 2013-05-20, kl 19:25:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

Depp

Medan alla var ute i solen och hade det skönt åkte jag hem och sov, mådde illa och har börjat få ont i lederna Igen..somnade vid tre när jag kom hem och vakna vid sex hade lätt kunnat sova mer om inte pappa hade väckt mig. Känner mig så svag i kroppen och i huvudet. Men försöker ändå intala mig att det inte är något..att ledvärken snart kommer försvinna precis som illamåendet. Får hålla tummarna på de. Just nu ligger mitt fokus på den 28 maj, då ska jag trots att jag mår dåligt delta i vårruset. Ska bli sjukt kul och jag är riktigt taggad!
Men ska snart sova vidare :) hoppas ni haft en bra dag

SKRIVET: 2013-05-14, kl 20:49:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

födelsedag och Prag

Det känns alltid som jag tar två steg fram och sen ett steg bak..ett slag i magen. När jag äntligen börjar se ljuset att jag börjar må bra då försvinner allt igen. Men jag försöker vara stark och se framåt och det är betydligt mycket lättare att se framåt och positivt nu är vad det var förut men är fortfarande jobbigt :/

Men hur som helst..tröttheten har kommit ikapp mig något enormt! Fyllde ju år den 6 maj och jag fick mycket fina presenter och min fina släkt var här och fira mig :)
Sen i helgen som va var jag i Prag med släkten och hade det mysigt :) men all den energi jag hade då tog jag slut på så jag är nu helt helt slut..är helt borta i huvudet. Men lyckades iaf ta mig ut på en springtur så då kunde jag känna mig lite bra iaf :)

Nu ska jag kolla på body of proof och sen sova så jag orkar med morgondaged någorlunda :)

SKRIVET: 2013-05-03, kl 22:00:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fredag

Har precis gjort klart tårtbotten till morgondagens tårta samt städat, dammat, damsugit och torkat golven..måste damsuga imorgon igen då det kommer allergier hit så vill ju fixa så bra som möjlighet för dom.

Sitter nu i soffan och mår illa och snurrig i huvudet :/ obehagligt som bara den! Dessutom har min överläpp svullnat upp..ser ut som ett misslyckat Botoxförsök. Det sticker och gör lite ont, typ som smärtan vid en fläskläpp :o usch! Hoppas det blir bättre över natten :)

Ska snart försöka sova och hoppas på att illamåendet försvinner!