SKRIVET: 2008-01-31, kl 18:32:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

min dag

Jahapp, dagen började väl helt okej, vaknade lika trött som vanligt men tog mig upp från sängen och lyckades få i mig lite frukost :-D jag slängde på mig ett par jeans och en tröja som jag lånat från Roxanna :-) vi började dagen med estetiskverksamhet men det blev svenska istället och redovisningar om dikter. Efter detta hade vi 2½ timmes håltimme vilken till en början var härligt men sen blev det väldigt långtråkigt :/ Sen rulla dagen på och vi tog en promenad på idrotten.
Vid halv fyra så var jag hos tandläkaren och jag har ännu inte haft ett ändå hål i mina tänder =D, känns kanske bra

Snart så ska hela min familj till våra familjekompisar på fika, Kim den äldste av barnen har fyllt hela 20år ;-)

Juste jag måste bara berätta att jag målade mina naglar igår =) fransk manekyr , det blev fakiskt riktigt fint för att ha gjort det själv, jag kanske lägger in en bild senare om jag orkar =)

/Sofie

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
image2
 
Man ser mina naglar lite iaf, fick ingen bra bild på bara naglarna så denna får duga :P

/ Sofie

SKRIVET: 2008-01-30, kl 20:58:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Helt nytt

Idag var jag ledig från skolan och nu på kvällen hade jag det så tråkigt så jag tänkte att jag skulle skapa en blogg. Vet inte om jag kommer vara så bra på att uppdratera denna blogg men jag ska göra så gott jag kan ;-)

/ Sofie

SKRIVET: 2008-01-30, kl 20:54:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

Välkommen till min nya blogg!