SKRIVET: 2010-06-30, kl 23:09:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Inlägg 5

Hahahahhaha jag måste vara korkad! Men jag är ju trots allt blondin =) Pappa skrev ner ett ord åt mig som jagskulle se vad det stod .. men jag är så jävla trög hahha

Vad står det här .. Plåttermos .. vad menas med det ordet? =) skriv i kommentarsfältet assåå hhahha

SKRIVET: 2010-06-30, kl 22:44:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

5 km

Tjoosan! Bra jag är, fjärde inlägget för idag .. yeaah!

Kom iallafall hem nyss, har varit i hellasgården och sprungit/promenerat samt badat med Petra..det var meningen att jag bara skulle powerwalka men jag kunde inte låta bli att springa lite då och då =) låter inte riktigt som mig vaa? Men jag använde pappas tröja så hans springkrafter överfördes till mig haha eller inte. Vi tog i alla 5km banan så de va lite träning, som sagt när jag inte sprang så gick jag sjuuukt snabbt good good, tränade rumpan mycket också då jag spände rumpan extra mycket i varje uppförsbacke (som de fanns mycket av) hahah ... heeelt ointressant information, jag vet men vafaan läs inte om ni inte vill dåå!

Iallafall så sitter jag och fyller magen med kyckling nu, mumsigt! Ska snart mumsa jordgubbar och sen duscha för att sedan sovis, upp tidigt och gymma imorgon =)

Men nu ska jag äta klart =D PUUUSSS

SKRIVET: 2010-06-30, kl 18:20:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Promenad

Tycker att det blivit väldigt mycket bloggande nu haha, konstigt de där .. ena stunden kan de gå en vecka utan något inlägg och nu kommer det massor, men det är ju lika bra att passa på när jag känner för det liksom =)

Har just ätit super god middag, cous cous, (skulle nog kunna leva på de haha) tomat, sallad, feta ost och lax..riktigt gott!! Perfekt middag såhär när jag ska ut och springa, känner mig inte så taggad just nu men det är bara kämpa sig ut juu, har dock fortfarande ont i halsen så det blir promenad för min del..

SKRIVET: 2010-06-30, kl 16:22:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

Miley Cyrus

Miley har fan rätt så många bra låtar .. här kommer några =)

       

        

Så där jaa, lyssna och typ njut eller något hhaha

Föresten, den 26 juli drar jag nog troligtvis till skååne =D

SKRIVET: 2010-06-30, kl 14:00:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

Novellfilm

God dagens! Sitter och laddar upp mig nu, blev inget gymande idag utan det får bli i morgon istället men ska nog ut och springa ikväll med Petra, eller ska nog mest promenera eftersom jag har ont i halsen..men får se hur jag mår ikväll =)

Här kommer länken till filmen btw, http://ur.se/play/153269 ..själva "filmen" är typ bara 40 - 45 minuter så jaa film och film vet jag inte om det haha, men det kallas novellfilm, rekomenderar er att se den! =) Gå även in på sidan aktahuvudet.se (tror jag den heter) och gå in på känslor, där kan man läsa folksberättelser..

Men nu ska jag kolla på tv, PUSS på er!

SKRIVET: 2010-06-29, kl 23:18:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

God natt

Spanien vann med 1-0 mot Portugal så bye bye Portugal .. David Villa gjorde målet för er som vill veta ..


España
(Bilden är från förra året när jag kolla på U20 EM med pappa)

MEN NU SÅ SÄGER JAG GOD NATT TILL ER ALLA! Ska nog ta och kolla lite på sex and the city innan jag somnar


Jag gillar sommarens nattpromenader

SKRIVET: 2010-06-29, kl 21:46:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

VM

God kväll på er!
Sitter och småkollar på fotbollen, spanien - portugal .. fast jag är så jäkla trött så jag ska nog sova snart istället.
Jobbigt att vakna tidigt på morgonen, vilket jag typ kommer göra varje morgon då det är fint väder för om jag inte får solen i ögongen så vaknar jag av värmen i mitt rum .. men jag överlever =) det är bara härligt att vakna med solen strålandes i ögonen, då vet man att det är sommar!

Imorgon får jag mitt absolut sista studiebidrag, trodde inte att vi skulle få något denna månad så det kom som en kanon överraskning, wiie! Great hörruu ..

Men sov gott på! Ska länka till en film imorgon här, såg den idag och den är fan bra .. det är en så kallad novellfilm så den är ganska kort men den får fram ett tydligt budskap ..

SKRIVET: 2010-06-29, kl 11:40:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

Trötter

Jag är så sjukt trött! Tror jag somnar här vid datan snart, vaknade nämligen vid halv sex!! Fyfaan, vaknade av att jag fick solen i ansiktet och att det var som en bastu i mitt rum, låg på spikmattan sen till typ halv sju och sen bestämde jag mig för att kliva upp .. just då va jag fan pigg men det kan man ju inte säga att jagär nu..

Har varit och kollat ett jobb på solsidan, tog 50 minuter att åka dit och ännu längre tid hem men de va bara skönt att sitta och lyssna på musik..hemvägen somna jag försig på och vakna upp precis innan jag skulle av haha. Men hur det blir med jobbet får vi se efter semester och så, vore perfekt om jag får det..behöver ju ett jobb liksom.

Men nu ska jag lägga mig på balkongen och soova!! hahah Ha en bra dag i värmen

SKRIVET: 2010-06-28, kl 17:00:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nelly.com

Fan va jag inte gillar att kolla på kläder på nelly.com .. man hittar alltid så mycket snyggt men så har man ändå inte råd att handla. Man kan ju inte heller låta bli att gå in och kolla på kläderna heller, fan asså .. jobbigt läge de här hahha

SKRIVET: 2010-06-28, kl 15:48:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Träning

Helluu!
Har precis varit och tränat på gymmet så snart ska jag hoppa in i duschen, passade även på att sola lite grann så nu är man ju brun o fräsch igen haha, eller fräsch är väl de sista jag är just nu haha..Ska fan börja träna regelbundet nu, min kropp behöver det verkligen. Mina magsmärtor börjar bli värre och jag har så ont i min nacke att det är sjuk, + mitt knä så träning behövs verkligen! Ska försöka sätta upp ett schema =)

Måndag, Gymma + springa
Tisdag, Chilla (promenad)
Onsdag, Gymma + kanske springa
Torsdag, Vette fan, får tare som de kommer haha
Fredag, Försöka gymma

Får inte överanstränga mitt knä heller så jag måste köpa ett vulkanskydd så att jag inte får så fruktansvärt ont =)
Men nu kallar duschen på mig!

SKRIVET: 2010-06-27, kl 23:08:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Min helg och funderingar

Tjoosan, ska snart sova men först tänkte jag slänga in ett litet inlägg..om min helg och mina funderingar.

Det har varit väldans massa kalas och fest sen i torsdag då vi började med en fest för farmor, pappa och brorsan som hade/fyllde/skulle fylla år .. trevligt var det i alla fall sen på fredagen var det ju midsommar, startade dagen tidigt med en golfrunda med pappa o kusinen + massa andra, eller jag golfa inte utan jag gick bara med och kollade tihihi gick upp vid 6 på morgonen så man va ju inte lite trött haha, på kvällen blev de good mat, lite lekar och dans runt midsommarstången, självklart blev det bad också som är en tradition i sickla där vi alltid firar midsommar =) Vi var även några som spelade fotboll mot ett gäng killar haha skit roligt att se när dom inte hade någon kontroll på vad dom gjorde, ramla in i busken och spillde ut sin öl hela tiden haha. Igår var jag på 20 års fest hemma hos Malin! GRATTIS GUMMAN!!! Loove you <3

Och idag har bara tagit det lugnt och tänkt en massa, vet inte vad jag ska göra med mitt liv, ska jag plugga vidare direkt, ska jag söka massa jobb eller ska jag åka till USA? Jag har ingen aning om vad jag vill och jag ändrar mig ständigt..men jag vet att jag just nu vill åka iväg, Skåne kanske? Om jag är välkommen dit alltså =P, kanske en sista minuten? men ingen har pengar att joina mig, jag vet bara att jag inte orkar vara kvar här..vill bort typ nu!

Men nu ska jag nog försöka sova =) PUSS på er

SKRIVET: 2010-06-20, kl 23:03:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

Utgång

Tjenare på er !
Blev ingen lugn kväll igår så idag mår jag kanske som jag förtjänar, men roligt hade jag ju iallafall! hahah Jag och Sofia åkte in till stan, något nyöppnat ställe som heter honey honey, helt okej faktiskt

Men aja ska kolla klart på min film nu! =) sov gott

SKRIVET: 2010-06-19, kl 17:36:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

wedding

Jaa nu var det ju ett tag sen jag skrev sist, fått lite klagomål =P tihihi så man får väl skriva ett inlägg..

Sitter just nu och väntar på att Sofia ska komma hit, ska väl käka middag o bara tare lungt ikväll tror jag.

Idag på dagen åkte jag och mamma in till stan för att typ kolla på folk haha, prinssesbröllopet var ju idag så vi kollade på alla människor som satt och väntade på dom haha, galningar som sitter och väntar i flera flera timmar på att få se prinssan och prinsen i några sekunder =p men det är väl kul, hur som helst kollade jag lite på bröllopet på tv och dom är ju så söta tillsammans =) jättegulliga juu

Men nu ska jag snart gå ut och möta Sofia så jag har inte tid för att skriva något mer, Puss o hej !

SKRIVET: 2010-06-08, kl 13:02:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Min helg

Oj vad jag är dålig på att uppdratera haha, men så är det när man har tagit studenten .. men blir ju såå upptagen med allt haha. Nä men jag har haft mina älskade sysslingar här hemma hos mig så jag har haft fullt upp med dom tihihi. I lördags så va vi i nacka forum och handlade, fick med mig 4 jättesnygga klänningar hem + ett lite coolt linne hhaha sen på kvällen var vi helt slutkörda så vi beställde hem pizza och kollade på film hela kvällen, riktigt mys! Sen i söndags åkte vi till gröna lund och jag & Thomas lurade upp både Adela o Johanna i frittfall haha, vi fick även upp Adela i Tilt hahah de va roligt att åka med henne för hon va ju så rädd , lilla adela..

Och igår åkte dom hem tråkigt nog, så jag drog till arbetsförmedlingen för att skriva in mig, man måste ju skriva in sig typ första arbetslösa dagen för att sedan kunna få ersättningen sen så där va jag ett ganska långt tag haha, jag och mamma blev helt förvirrade juu. När vi väl var klara på arbetsförmedlingen så åt vi lite mat och sen drog jag på träning men grabsen. Påväg hem ringde Cissi och fråga om jag ville hänga med till stan o ta en öl och självklart gjorde jag de, Cissi fyllde ju år igår (Grattis i efterskott gumman) så de vart att fira henne, hon o jag åkte in till medis och satt på en uteservering, riktigt mysigt!

Nu ska jag snart röra mig in mot slussen för att sedna åka med mamma hem till hennes kompis för att hälsa på och för att träffa lilla bebisen som typ inte ens är en bebis längre haha

SKRIVET: 2010-06-04, kl 06:14:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Studenten

FÖR JAG SKA TA STUDENTEN
FÖR JAG SKA TA STUDENTEN
FÖR JAAG SKA TAA STUUUDENTEEEN
FYFAN VAD JAG ÄR BRA!!!!

Sitter här i väntan på att tiden ska gå, är i stort sätt färdig redan .. men känner på mig att jag glömt något, undra vad.

Men aja ,, idag är den stora dagen, dagen man har längtat till. 12 års väntan är över, 12 års slit är över .. jaa skolan är över! Faan vad skönt.

SKRIVET: 2010-06-02, kl 19:37:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

lockar eller inte

Faaan jag kom nyss på att vi har ju studentfotografering imorgon .. och jag kommer inte hinna locka mitt hår och nu samtidigt som jag skrev den meningen märkte jag vilka jävla töntiga problem man har här i detta land ibland hahah asså vem bryr sig? Hår som hår, jag kan ju alltid ta en ny bild på fredag liksom.

Jajaa vem vet kanske jag hinner locka det, annars så spelar det ju faktiskt inte så stor roll haha

Nu ska jag snart röra mig ner till stavan och kolla på Petras fotbollsmatch =)

SKRIVET: 2010-06-02, kl 15:24:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

härligt

Helluu!
Härligt väder vi har idag vaa? Underbart att man är ledig då .. kanon ju! Började dagen med att luncha med mamma och pappa, thaimat fick det bli och det var riktigt gott. När jag kom hem igen la jag mig på balkongen och steekte, försökte bättre på brännan lite men det syns ju fan ingen skillnad .. besviken man blir haha (a) 

Ska snart göra mig en smoothie och sen sätta mig på balkongen igen för att läsa, eller kanske baksidan eftersom solen ligger där nu =p

PUSS på er alla, hoppas ni är ute i de sköna vädret

SKRIVET: 2010-06-02, kl 00:17:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

En blondins dagbok

Ungefär så här ser mina veckor ut .. bra liv va??

Måndag: Åkte till gallerian. Lämnade tillbaka en scarf för den satt för hårt! Påväg därifrån fastnade jag i en rulltrappa jättelänge under ett strömavbrott.

Tisdag: Blev sparkad från apoteksjobbet för att jag inte kunde trycka etiketter. Fick inte ens chansen att förklara att flaskan inte plats i etikettmaskinen!

Onsdag: Köpte ett pussel som jag lyckades lägga på bara sex månader fast det stod 2-4 år på kartongen! Blev överlycklig!

Torsdag: Tänkte försöka mig på att åka vattenskidor, men kunde inte hitta en enda sjö med en backe. Trist.

Fredag: Försökte komma underfund med varför det var så många W på M&M godisarna.. Förresten, jag hatar M&M.. De är så svåra att skala.

Lördag: Gick på disco i stan där man skulle vara över 18. Fick samla ihop 17 personer som ville haka på, i sista sekund!

Söndag:
Avslutade veckan i badhuset. Förlorade en bröstsimtävling. Men fick reda på senare att de andra fuskade. De använde armarna!




Nu ropar sängen på mig så GOD NATT alla

SKRIVET: 2010-06-01, kl 13:57:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Det närmar sig ..

Studenten närmar sig ... Jag längtar som bara den !!!

Segt i skolan nu mera, haha idag hade vi bara sångträning och vett o etikett väldigt kul vaa? Meningslöst att ens gå till skolan haha, imorgon är vi dessutom lediga så de e sköönt!

Ska snart börja städa massa! PUSS på er läsare