SKRIVET: 2013-04-30, kl 23:11:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

valborg

Ligger i sängen och försöker sova, grannarna har fest så det är inte det lättaste! Blev en helt värdelös valborg..var taggad på fest hos Tessi, hade laddat upp med alkoholfri cider och allt.
Har mått så där under större delen av daged men fram mot kvällen blev det värre..hela släkten skulle ut och äta så vi träffades hos mina gudföräldrar men hann knappt vara där innan jag fick vända och gå tillbaka till mormor o morfar (dom bor så nära varandra) hoppade sen över maten också.. Kände någorlunda vid halv nio så jag gick ut och kollade brasan. Sen efter detta var det tänkt att jag skulle till tessi på fest men som sagt så ligger jag här i sängenistället och tycker lite små synd om mig själv, och jaa man får tycka synd om sig själv ibland!!

Nu ska jag återgå till att försöka sova och hoppas jag mår bra imorgon..

SKRIVET: 2013-04-29, kl 22:14:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

måndag

Tröttheten kom ikapp mig! Både igår och idag har jag haft den där extrema tröttheten så jag knappt kan hålla ögonen öppna :/ usch! Ska försöka eller jag SKA ta mig till gymmet imorgon oavsett hur jag mår..jag måste träna och få ur mig lite negativ energi känner jag!

Usch bara så får från ingenstans, grannen står o röker så det stinker in till mitt sovrum där jag nu ska försöka sova..vidrigt!! Hoppas det försvinner snart :p

SKRIVET: 2013-04-23, kl 09:50:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

läkarbesök

Va på återbesök hos läkaren igår vilket gick jättebra. Har äntligen fått en läkare som är förstående :)
Men vi pratade lite om olika mediciner och så. Dom jag har ätit nu är inget alternativ att börja med igen då jag mådde såå dåligt av dom! Däremot ska jag nog börja med en annan medicin (kommer inte ihåg namnet) men antingen åker man till sjukhuset varannan månad för att få dropp eller så får man ta medicinen med en spruta varannan vecka men grejen är den att man då måste ta sprutan själv vilket jag inte vill så det får bli dropp. Men jag har valt att avakta med medicin de stund då jag mår bra nu men kommer inte kunna gå medicinfri hur länge som helst eftersom skoven kommer så snabbt liksom. Men det kändes bra efter läkarbesöket iallafall :)

SKRIVET: 2013-04-21, kl 21:26:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

bra dag-

 
Idag har det varit en sån där helt härligt underbar dag, allt har bara känts bra liksom..helt underbart!

Har varit på gymmet med Sofia och sen kollat på fotboll med rox och nu är det söndagsmys med rox :) helt bra!
Imorgon ska jag till Ersta sjukhus och träffa läkaren och kolla läget osv :) se så att allt är bra :)
 

SKRIVET: 2013-04-21, kl 11:34:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

min nya last,

SKRIVET: 2013-04-20, kl 09:06:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

god morgon!

Idag känns som en bra dag, har precis fått i mig frukost och snart ska jag till gymmet för ett dubbelpass :) sen blir det fotboll i solen djurgårdens damer möter älta.

Känns skönt att jag nu börjar lära mig vad jag kan äta och inte kan äta för min mage..vissa saker är ju tråkigt att man inte kan äta men så länge jag slipper den hemska smärtan så gör det inget! :) har tex nästan helt slutat dricka läsk då det är både socker och kolsyra i vilket min mage brukar protestera mot. Äter inte heller så mycket stekt mat utan mer kokt eller ugnsbakat som är lättare för magen. Känner attlkosten är extra vikig nu när jag är medicinfri. Åt ex lite godis igår när jag va på bio med Thomas och jag började direkt må illa. Så jaa bara avstå från sånt så mycket som möjligt :)

Nu ska jag dricka upp min Celsius sen gå till gymmet!

SKRIVET: 2013-04-18, kl 23:16:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

'

Äntligen ligger jag i sängen för att sova! Så sjukt trött..varit och kollat på fotboll (djurgården) blev 1-1 så de va ju värdelöst!

Men annars är det bra med mig, har mått ovanligt bra de senaste dagarna förutom lite illamående här och där samt denna extrema trötthet..tröttheten är nog värst. Det går liksom inte att förklara men det kan komma helt plötsligt..att jag blir så trött så jag knappt kan hålla ögonen öppna, riktigt jobbigt måste jag säga men men förhoppningsvis kommer jag snart orka mer. Men än så länge orkar jag inte med så mkt, fyller ju år snart men orkar verkligen inte fixa ihop nått firande..ska väl bjuda släkten på fika men mer än så pallar jag fan inte..usch! Har alltid älskat att fylla år men i år känner jag att det bara känns jobbigt att fira. Hoppas det blir bättre nästa år :)

Men nu måste jag sova så att illamåendet kanske är lite borta imorgon:)

SKRIVET: 2013-04-13, kl 21:34:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

medicinfri

Äntligen känns det som att det börjar vända! Har slutat med mina cellgifter och med kortison så just nu är jag helt fri från medicin :) är dock extremt trött osv och ganska så nedstämd av att mått dåligt så nu är jag sjukskriven 25% känns ändå skönt..så jag orkar med att leva också :)

Har varit på dop idag för älskade Anton! Så fin <3