SKRIVET: 2010-08-26, kl 12:43:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Utvilad

Nu är det en utvilad Sofie som skriver, somnade redan vid tio igår och sov ända till elva idag, bra jobbat! Så nu är jag pigg och det halsonda är lite bättre..

I förrigår träffade jag ju Sofia och vi åt lunch och gick runt lite  i stan, efter ett tag åkte vi hem mot mig och handlade lite godis och grönsaker med dipp och hyrde film, så vi hade en riktig myskväll! Igår tog vi det bara lungt fram tills vi båda behövde röra oss mot våra jobb..

Måste äta lunch nu för min mage kurrar ..

SKRIVET: 2010-08-24, kl 11:05:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tisdag

God morgon, eller jaa det kanske inte riktigt är morgon nu..

Höll på att försova så jag fick stressa som bara den men sen fråga Sofia om vi kunde träffas en timme senare så nu är det chill igen, kommer nog behöva stressa snart igen..thats me liksom. Men men ska röra mig mot söder om ett tag för lunch och kanske lite shopping med Sofia.

Men har inte tid att skriva nu då jag måste fixa lite saker innan jag kan åka iväg.. men hej då sålänge!


Morbror och "lillebror" på Åland <3

SKRIVET: 2010-08-24, kl 01:03:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Betty

Hej igen! Det är reklam just nu så jag kan ju passa på att skriva lite till, det är konstigt de här med bloggningen med mig för ena studen skriver jag ingenting och sen skriver jag mycket..men det är väl bra att jag skriver någongång i allafall

Måste bara säga att jag saknar ugly betty lite grann, det är ju liksom slut .. for ever, okej det slutade för ett tag sen men jag är seg okej .. dessutom kom jag och tänka på det idag. Men men en serie försvinner och så hittar man någon ny serie som man kommer följa som besatt och just nu är det parenthood som går på trean (?) om jag inte minns helt fel..bra är det i alla fall.

Kul att det inte går att ladda upp bilder nu .. aja ska göra ett till försök, annars kommer bilden jag ville visa er i morgon.

 
Ser ni någon likhet? Det är ju rätt så sjukt hur mycket smink och saker gör, kolla skillnaden på "Skådespelar UglyBetty" och på den "riktigaBetty" eller jaa America Ferrera som hon heter. Man kan ju knappt förstå att detta är samma person, otroligt vacker är hon i alla fall när hon inte spelar Betty hihi 
 
Men nu börjar fortet igen och nu kommer jag inte skriva mer i dag/ natt .. så sov gott på er!

SKRIVET: 2010-08-24, kl 00:23:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fångarna på fortet

Sitter här i sängen och kollar på fångarna på fortet som går i repris just nu =) missade det förut idag då jag hade träning med mina kids och sen va jag kvar efter träning, så kollar på det nu istället. Fan va kul det är att det har börjat igen! Håller på dom vita .. alltså typ ehm fortetmästarna eller va dom hette, magnus samuelsson är i alla fall med, och hon electra från gladiatorerna men det ska bli spännande att se vilka som vinner.

Direkt efter fångarna på fortet slutar ska jag sova för imorgon ska jag nämligen träffa Sofia =) ska bli trevligt men det skriver jag mer om imorgon!

Nu ska jag fortsätta kolla på fortet .. sov så gott alla! PUSS


Viktigt att man har roligt i laget också, eller håller ni inte med?

SKRIVET: 2010-08-23, kl 12:49:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Pics

Har precis suttit och kollat igenom bilderna från åland 2010, mycket fina bilder ska ni veta haha, några ligger inne på facebook nu fast det är försig låångt ifrån alla..men tänkte visa några här också =) ska försöka att inte få med samma som jag har lagt in på fejjan.

 

  
Fina Åland

 

 

 

 

Såå nu orkar jag inte lägga in något mer, ska ta och göra lite sallad nu till lunch!

SKRIVET: 2010-08-22, kl 23:51:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Söndag

Känner att mitt liv är rätt så meningslöst just nu, eller nää kanske inte men jag har sån jäkla mensvärk så allt jag gör är jobbigt typ, har sagt det förut och säger det igen, jag vill inte vara tjej just nu!! En vecka i månaden det är mycket, fast grejen är den att för mig är det inte en vecka imånaden eftersom jag får ont ca 4-7 dagar innan den kommer + att jag har ont under tiden såå jaa det är ju inte så kul..

Trots smärtan åkte jag med mamma och pappa för att kolla på brorsans andra halvlek på hans match idag, direkt när vi kom dit fick vi veta att han redan gjort två mål och under tiden som vi var där gjorde han två till, man vart ju lite stolt så där, han har alltså gjort 8 mål på bara fyra matcher .. ni kan ju läsa hans "skrytnyhet" här .. http://www.klubben.se/sicklaif/1886-nyhetsarkiv-item-78606.html

Ni får ha det så kanoners så hörs vi en annan gång !


<3

SKRIVET: 2010-08-21, kl 11:29:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lördag

Länge sen jag skrev nu igen men har inget roligt att skriva, har haft jobbig hosta som sagt, hostar fortfarande men nu kan jag iallafall sova lite på nätterna, great!

Sitter just nu med en latte i handen och kollar på lite på tv, ska snart fixa mig för sen ska jag åka och kolla på fotboll med Jonas =) Han typ hatar fotboll egentligen men han hänger med för min skull säger vi..Pappa och bror ska iallafall spela så självklart ska man kolla då!

Men ska kolla vidare nu, tänkte bara skriva lite så ni har något att läsa..

SKRIVET: 2010-08-11, kl 15:12:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

AJ

AJ AJ AJ Det gör så ont, så sjukt jäkla ont och jag bara måste tycka synd om mig själv här..och det är ju faktiskt min blogg så då är det okej..

Jag hostar så mycket så jag har tappat rösten typ och det känns som att jag ska spy och varje ord jag säger gör så ont..jag har så ont i halsen så jag vet inte vart jag ska ta vägen, vaknade i natt av att de halsonda hade blivit värre, alltså ni anar inte hur ont det gjorde, jag grät för att de gjorde så sjukt ont

Nää nu ska jag få i min lite glass o kolla på tv

SKRIVET: 2010-08-10, kl 14:11:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tisdag

God dagens!
Nu har den där eländiga förskylningen jag dragit på ett tag blivit värre och det är så jobbigt! Sitter och hostar så det känns som jag ska spy =( och mina ögon rinner och jag känner mig allmänt hänig, ont i halsen också. Men har ätit soppa och druckis te med honung så nu orkar jag nog jobba. Dom på fritids måste ju undra om jag är ledsen eftersom det ser verkligen ut som att jag är ledsen när det rinner så från ögonen, men vafan det är bara kämpa på..

Annars idag så ska jag bara ta det lugnt, ska ta ett varmt o skönt bad när jag kommer hem från jobbet, om jag orkar det vill säga annars ska jag kolla på film och lägga mig tidigt!

SKRIVET: 2010-08-09, kl 16:51:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Helgen i korthet

Tjoosan!
Idag blev det endast en timmes jobb, men det var rätt så skönt .. känner att jag behöver ta igen mig en aning haha..

Helgen har spenderats med nära o kära, i fredags var jag i sickla och åt middag med bla morfar och morbror och i lördags var det 20 års fest som gällde, det var Sebbe, en barndomsvän till Andreas o mig som fyllde år och trevligt var det..igår var jag såå seg men jag och Andreas var först hos mormor och morfar på middag och sen träffade jag Roxii som sov här hos mig, trevlans.

Nu ska jag ta och byta om och sen gå ner till gymmet =)

SKRIVET: 2010-08-06, kl 14:57:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fredag

Jag har tänkt att skriva jättelänge nu men mitt internet har strulat plus att jag inte har orkat, har jobbat hela veckan..

Jajaa igår va jag på skansen med Cissi o Julia, alltid lika kul att träffa Cissi =) och så på kvällen kom några av Andes kompisar hit och så kolla vi på fotbollen och såå, vid elva drog dom dock in till stan men duktiga jag stanna kvar och kolla på tv och sen gick jag och la mig, jag hade vaknat upp pigg och glad kl 10.00 om det inte hade varit för att jag blev väckt kl 3 på natten och vi behöver ju inte gå in på varför jag blev de =P orkar inte förklara men somnade om vid sextiden igen hahah

Juuste jag kom in på sthlm univeritet, fick svaret igår så nu ska jag plugga till förskolelärare =) yeey hahaha

Orkar inte skriva mer nu hahha, men ni får hare så bra!

SKRIVET: 2010-08-03, kl 21:47:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Borta bra men hemma bäst, eller?

Nu sitter jag i soffan hemma i älta igen, tråååkigt! Men rätt så skönt, jag är helt slut, min kropp är helt slut, mitt huvud är helt slut jaa hela jag är slut haha har knappt någon energi kvar i min stackars kropp..ska snart däcka i sängen, en stor o skön säng!

Kom hem från skåne igår men då sov jag hos mormor och morfar för jag orkade helt enkelt inte ta mig hem på kvällen så imorse åkte jag bara hem och lämna min resväska sen drog jag o jobba, åkte till andys lekland med julle och hennes kompis, mitt huvud typ sprängdes där inne .. de va inte kul!!! Men men sånt är livet, efter lekandet åkte vi hem till julle och passa vovven, kom hem vid halv åtta och åt ett fetto pizzabröd med ost på och de va det sista onyttiga som jag ska stoppa i mig nu resten av veckan (kanske med undantag för 20års festen jag ska på i helgen haha)

Ska jobba i morgon också men då blir cosmonova som gäller tror jag.. ska bli kul, gillar det stället..de e kul o intressant liksom =D haha

SKRIVET: 2010-08-01, kl 15:20:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Söndag

Tjenixen på er! Ligger kvar på madrassen haha, fett sega vi är =P låg och kolla skräckisar i natt också men Pulse 2 var inte alls lika bra och läskig som ettan haha, efter filmen kunde jag fan inte somna asså .. låg och vred och vände och va typ inte ens trött så somnade inte förens vid fyratiden så det är okej att sova länge då haha.

Idag har jag ingen aning om vad som händer, men film blir det i allafall ... skräckis och sen även lite annat =) och imorgon åker vi hem =( blää!

Imorgon får jag även veta svaret från högskolan tror jag .. hoppas jag kommer in!