SKRIVET: 2014-03-26, kl 21:03:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

huvudvärken är borta

Yees efter drygt en månad har huvudvärken och ledvärken släppt :) sååå skönt! Enligt läkarna har jag haft både influensan och magsjuka under denna tid men själv vet jag inte. Hur som helst är jag så gladför det. Iallafall.. ville bara skriva av mig. Känns som att massa bra saker händer nu. Jag må vara sjuk men den sjukdomen ska INTE få sabba mitt liv varken nu eller senare. Jag är stark och jag kommer aldrig ge upp. Klart jag har mina "tycka synd om mig själv dagar" men dom kommer inte alls lika ofta längre. Och sakta men säkert börjar det hända massa bra saker :D En planerad resa i höst är väl nog det som lockar allra mest! Jag och Alexandra ska lämna Sverige och bege oss till Australien. Det som måste fixas nu är visum och en massaaa pengar. Så letar extrajobb nu för fullt :) Jag brukar alltid känna mig lite extra deppig dagarna före medicinen men inte denna gång, har så mycket roligt i mitt huvud så jag tänker inte låta magen få bestämma över mitt humör den här gången..inte än så länge iallafall. Btw fick nyss ett trevligt telefonsamtal från Djurgården fotboll, alltid trevligt såhär en onsdagskväll. Men jag kunde ju dock inte hjälpa dom eftersom jag redan har skaffat säsongskort plus medlemsskap..MEN alla mina djurgårdsvänner som läser det här..Skaffa säsongskort till fotbollen NUUU!!!

SKRIVET: 2014-03-09, kl 20:25:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

huvudvärken fortsätter

I två veckor har jag nu gått med huvudvärk och ledont..huvudet är nog värst, gör så fruktansvärt ont.
Pratade med Ersta förra veckan och dom sa att jag skulle kontakta vårdcentralen. Dom trodde att det kanske var influensan som va påväg men känns inte sådär jättetroligt att man har smärta i två veckor om man ska få influensa, eller?
Men ska snart sova så kaanske det är borta till imorgon. Kaanske!!

SKRIVET: 2014-03-02, kl 23:37:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

söndag

Helgen är slut och jag kan inte sova.. Lederna värker, huvudet dunkar och halsen smärtar och snart ringer väckarklockan för en ny jobbvecka. Borde nog ringa Ersta sjukhus imorgon, kan ju inte vara normalt att ha så här ont konstant. Hoppas på nått virus bara eller stress eller nått. Egentligen borde jag väl kanske ringt läkare efter andra dagen med ledvärk då det kan antingen vara biverkning av medicinen eller bero på chronsen, fast samtidigt vill jag inte veta heller. Men men har haft en super bra helg iaf! Träffade fina Elina och Mela på en fika igår och efter det blev det tjejkväll med Josse och Dojjan. Myys. Och idag va det middag hos farmor och sen ska jag hej då till min bror som drar till Thailand i en månad :)♥ Men jaja ska väl göra ett nytt försök till lite sömn nu. God natt!