SKRIVET: 2009-01-31, kl 22:48:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Filmkväll

Sitter och kollar på någon skum film med mamma och pappa hahah =P vette fan va den handlar om men konstig är den i alla fall =P =)

Idag har det varit fullt upp, började vid halv ett med att hjälpa till att fixa till Thomas kalas =) blåste ballonger osv, jaa fixade allt .. vid halv två begav jag mig till sickla skola där jag och Severi hade våran första träning =D det var jätteroligt och vi va grymma =) tror att barnen tyckte  det var roligt också haha .. vi hade lite övningar och så hade vi match =) och jag måste ju såklart berömma Sellerii som va duktig, han tog tag i det mesta måste jag säga, han ropade på barnen när det var samling och han förklarade övningarna bra för dem =) kanon !

Direkt efter träningen gick jag till Thomas kalas som redan hade hållt på i en heel timme =O men jaa, vad ska man göra?? pappa hade tagit min plats och det verkar som det hade funkat bra =) Thomas va sjukt glad över att han brorsa skulle komma =)

Men jaa, jag hjälpte till lite på kalaset och sen när de va slut städade jag lite för att sedan hälsa på mormor =) åkte hem vid halv sju tiden skulle jag tro och sen köpte vi mat =) och jaa nu sitter vi här, har nyss kollat på en annan film också =)

Är sjukt trött och har massa plugg så jag ska nog sova efte den här filmen, ska på kalas imorgon också eftersom det är då Thomas fyller år egentligen och då är det "vuxenkalas" =)


SKRIVET: 2009-01-31, kl 00:16:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

Yes

Yes då var jag äntligen klar med alla papper =D

Har fixat namnlistan till träningen imorgon, med namn, mail, osv som föräldrarna ska skriva under.. Fick en del hjälp av Pappa =P haha han vet hur sånt där ska stå då han själv har varit tränare för en gång i tiden småkillar =P dem är numera närmare 20 år så det var ett tag sen, men det finns kvar där i honom hahah =P Så nu behöver inte Severi vara orolig längre, allt är under kontroll =D

Sen så har jag och pappa gjort 13 fotbollsfrågor till Thomas kalas i morgon =) frågesport nämligen, så det är fixat =)

Lite problem har då uppstått när jag fick veta att träningen och kalaset börjar samtidigt =O men eftersom jag prioriterar träningen (jag behövs ju verkligen såå mycket där haha) så går jag först till träningen och sen springer jag till kalaset =) på så sätt kanske jag hinner få en godispåse också hahah, nää men hoppas dem klarar sig i en dryg timme utan mig =)
Har hört ryckten om att Thomas brorsa kommer. Thomas blir verkligen överlycklig när han vet att Christoffer ska komma =) det är så rolig att se, han verkligen avgudar sin storebror =) synd att dem bor så långt bort från varandra bara.. men men, nu har det ju trots allt inte gått så jättelång tid sedan dem sågs sist =) bra bra.

Nää nu måste jag verkligen sova om jag ska orka upp imorgon! Sov gott !!

SKRIVET: 2009-01-30, kl 22:06:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ha-ha-ha

Väntar just nu på att Let's dance ska börja igen =) ingen åker ju ut i dag men ändå .. rösterna går vidare till nästa vecka =)
Idag då... vid tjugo i tre så träffade jag Roxii, det blir ändrat så jag och Rox bowlade i stället för jag och pappa. I och med att pappas finger inte är bra ännu så blev det bäst så =) så jag och Rox gick till bowlingen i sickla, Hon vann men med endast 11 poäng hhhahaha =P jaa jag är dålig (a)

Efter bowlningen så åkte vi ända hem till mig, och tog det lugnt .. vi höll på att dö av hunger och mamma och pappa kom ju aldrig hem typ så jag tog saken i egna händer och började laga mat =) Taco blev våran middag! MUMS säger jag bara! Me like haha

hahahhaha en rolig sak bara , Roxanna måste nog vara den mest knäppaste person hahahha utanför skolan har hon typ IQ0 =D ahhahhaha sötis <3
Jag och Rox satt vid datan och snackade med Severi =) när han helt plötsligt säger
Severi: Jag äter bara på dagar som slutar på g
Rox: börjar räkna upp dagarna och säger; Det måste vara .... tisdag .... torsdag ... hmm... måndag eeeh
Jag börjar då asgarva och säger; alla dagar slutar på g
Rox som är lite beng =) fortsätter säga veckodaranda och säger ett tag senare .. MEN jaaahaaa ojj
Då kom hon på att alla dagar slutar på g,, så här Rox så att du verkligen ser att det stämmer =) måndaG, tisdaG, onsdaG, torsdaG, fredaG, lördaG och söndaG
Men jag gillar dig ändå Roxii =)

Nää nu ska jag se på Let's dance .. sen jag ska fixa massa papper till träningen imorgon =) Severi börjar bli orolig att jag ska glömma det .. hmm vad tror han om mig igentligen =O =/

SKRIVET: 2009-01-30, kl 14:05:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bowling med pappa :)

Idag har vi frilufsdag =) jag ska snart åka och bowla med pappa hihi (a), får se om jag har någon chans att vinna nu när han är skadad i fingret (från att han bröt det i sommras) Så nu väntar jag bara på att pappa ska sluta jobbet =)

Efter bowlingen ska jag träffa Roxii =) ska bli roligt.. hon kommer hit så ska vi väl bara tare lugnt, gå en promenad och titta på tv eller så =)

Imorgon är det första fotbollsträningen också =) och efter det är de kalas =) hihi Thomas börjar bli gammal nu hahah, han fyller 9 år på Söndag juu =D så imorgon ska jag hjälpa till lite på hans kalas och på söndag ska jag på "vuxenkalas" såå det är fullt upp i helgen haha

nää tack o hej !

SKRIVET: 2009-01-25, kl 21:14:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

guld

Wiie, Petras lag vann finalen =) goodie, och vet ni vaad =) Petra gjorde tre mål, bara för att min kusin är bra =) en i semin och sen två i finalen wiiehoo !! =)

Det är kallt som attan ute, höll på att frysa ihjäl .. för det första va mina fötter blöta eftersom det är slaskigt ute, och sen så va det ju kallt inne i hallen, så mina tår frös mkt mkt =/ stackars mig haha, när jagsen gick ut så blev det ju så klart ännu kallare usch!!

nää jag har faktiskt inget att säga, så hej dåå ha en bra kväll =)

SKRIVET: 2009-01-25, kl 17:09:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Petra :)

Ska snart gå ner till Stavan och kolla på fotboll, kusinen har semifinal tror jag de va =) dem har vunnit alla matcher idag, så jag ska dit och kolla =) men innan hinner jag nog slänga upp ett inlägg =P

Vaknade tidigt i morse, alldeles för tidigt för min del haha, va helt mörkt ute och det regnade en massa. usch .. så jag bestämde mig för att sova liite till och gå till Petras andra match =) och sagt och gjort befann jag mig i stavan tjugo i tio för att kolla =) Och jaa som ni förstår så vann dem =P haha .. jag gick hem vid tolv tror jag efter att Petra hade haft sin tredje match ..

Jag gick hem och fixa mat =) och sen åkte vi till Barkarby och jag köpte nästan ett par jeans men tvekade då jag kom på att jag knappt har ngr pengar och jag vill spara så att jag kan åka till Barcelona i maj! Så jag avstod och ingen annan köpte ngt heller .. det var försig bara jag, mamma och pappa som va där.. Eftersom min morbror Leffe bor där i närheten så bestämde vi oss för att åka dit =) han fyllde ju även år i fredags så vi köpte lite choklad och fika med oss =) tårta fanns det inte kvar utan den blev uppäten till lunch hihi ..

Vi åkte därifrån vid fyra kanske och kom hem för ett tag sedan, och jaa nu ska jag snart ner till stavan såå Hej då !

SKRIVET: 2009-01-24, kl 23:08:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mormor <3

Hej hej !
Igår efter skolan åkte jag till kvantum och handlade lite fika och tulpaner till min älskade mormor =) morfar och min pappa va i Tallin så mormor va helt själv juu .. så jag åkte och höll henne lite sällskap och fikade =) min käre lilla mormor, så söt hahah .. vi hade väldigt trevligt, satt och kolla på tv och pratade samtidgit som vi fika =)
Mamma kom sen och hämtade mig för vi skulle handla lite, sen åkte vi hem och kollade på Let's dance haha och George åkte inte ut i går heller =P trots att han tappade bort sig lite.

Idag då, jag vaknade vid tio tiden men låg kvar i sängen tills pappa kom hem vid tolv kanske, eller ngt sånt hhihi .. vid halv två åkte vi till sickla för klockan två hade jag träning. Jag har nämligen blivit fotbollstränare för Sickla IF P02 haha, skit söta ungar .. så varje Lördag nu ska jag och Severi träna dem =) ska bli roligt. Så där va jag till tre och sen mötte jag kusin Petra och vi gick till Sickla galleria =) vi kolla runt lite, Petra köpte nya skor eftersom hennes är sönder =P haha, vid halv fem kanske, gick vi till ett ställe i sickla där våra pappor va, vi såg på hockey (jäkligt bra att dif vann-femte raka).
Petra åkte hem efter ett tag, och jag stanna kvar. Vid sjutiden gick vi och åt på en restaurang där, och vid nio åkte vi hem =)

Har även kollat på Cissis fotbolls match i stavan .. skulle sett på första vid nio med Petra men jag hann inte dit så jag tvingade med mig mamma och pappa hahha, och imorgon bitti ska jag dit och se på Petra när hon spelar =P jippi vilken sovmorgon man får på helgen ;-) hahah

nää nu har barca matchen börjat igen =)

SKRIVET: 2009-01-21, kl 17:16:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

HANNI <3

Ska snart gå och möta älskade HanniBanni =) har inte sett henne sedan nyår .. sjukt länge sen! inte okej. Vi ska köpa godis (om jag kan äta det haha) och så ska vi köpa glass, sen blir det plugg hela jäkla kvällen

Vet ni vad ? Jag piercade tungan igår hihi och ingen absolut ingen, förutom Anthony trodde på mig hahaha =P Jag och mamma gick förbi där för att kolla på piercing till min navel men så gjorde jag i tungan =P hahha inte alls planerat .. eller jag har ju tänkt på det och så ett tag, men det var inte planerat att det skulle göras igår

Men jahapp imorse när jag kom till skolan var det typ överdrivet mkt elever i klassen .. det var jag och en annan tjej, senare kom Kim och Niklas också =P och sen kom fler och fler, vi va kanske 8 personer idag =P stor klass , jappjapp


Nää nu måste jag nogsnart börja gå =)

SKRIVET: 2009-01-18, kl 02:09:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ösmo + Jarlaberg

Idag har det varit full rulle, vid ett tiden åkte jag, mamma och pappa mot Ösmo för att fika hos några familjekompisar som typ nyss har flyttat dit, riktigt fint hem men det var alldeles öde, en massa hästar fanns det runt om kring typ =P landet kan man ju kalla det haha, men jaa som sagt var så va det skit fint, mysigt och trevligt =) där bjöds det på god lasange och sallad, och sedan lite fika med te och bulle =) mys mys, vi tände brasan och satt och pratade. Tiden bara rann i väg och vid halv fem tiden åkte vi hem, det var då kolsvart där ute, det märks att man va på landet och att det är vinter haha .. vi körde och körde och tillslut kom vi till Sickla =) ..

Väl i sickla fick mormor min hjälpa mig slå in två tröjor, eller en typ boddy till lilla emilia, Rox lilla systerdotter, och en tröja till Feli som är Rox andra systerdotter =) med mig till Rox hade jag även en affisch på C. Ronaldo hahah, gissa om hon blev glaad ??! hahahah ..

Mamma och pappa är ju världens snällaste föräldrar!! så dem körde mig till Jarlaberg och där med hem till Roxi =) .. Hon kom ju hem från Chile i går så har inte träffat henne på mer än en månad, så det var kuligt =D Jag fick ett jättefint linne av henne som hon köpt till mig =D TACK <3 hihi ... Vi snacka lite, satt vid datan .. och så klart kollade vi på fotboll =D Barcelona vårat lag =) hihi ..

Vid kvart i ett kom mina supersnälla föräldrar och hämtade mig eftersom dem inte ville att jag skulle åka hem själv, sötisar <3 dem är så snälla!! =)

Såå jaa nu sitter jag här, och ska snart sova =) är trött som attan och i morgon ska jag upp tidigt och plugga, såå roligt .. ehm, kanske inte!!
 
Saknar min älskade käre vän HanniBanni juu, vi har fan inte setts sedan nyår och det är sjukt länge sen!! så vi MÅSTE ses snart Hanni, saknar dig ju, det har faktiskt gått på tok för lång tid nu tkr jag faktiskt!  Miss you <3<3<3<3

SKRIVET: 2009-01-16, kl 22:24:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Roxiii

ROXANNA ÄR HEMMA =D <3



JAhapp om dagen då, hade skola som vanligt, fast vid elva kom pappa och hämta mig och jag, pappa och andreas åkte och åt lunch, eller dem åt och jag drack coca cola =P hihi .. efter det åkte vi och hämtade mamma och sen åkte jag och mamma och hämta upp mormor och morfar för att sedan åka vidare till nacka kyrka där vi skulle på begravning. En jättefin begravning måste jag säga, riktgit fint och en massa människor var där.

Det var en man som skulle fylla 70 tror jag de var, han var med i Spanien med mormor och morfar när jag var där och hälsade på. Jag brukade även gå och kolla på fotboll och hockey med honom när jag gick med min morbror, (djurgården så klart) .. Han fick en tumör i hjärnan och jaa nu hade vi begravning, tråkigt nog.. men men han har det bättre nu än vad han hade sin sista tid vid livet.

Just nu sitter vi och kollar på Lets' Dance =D

SKRIVET: 2009-01-16, kl 06:55:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Barndomsvännen blir gammal

Ska snart hoppa ner i sängen och sova.. är trött som tusan,

Idag var det bara en lektion i skolan, började 09.30 och slutade 11.20 och då åkte jag hem =) fixa lite, gjorde ett fint kort till Tessi hahaha osv .. vid halv tre åkte jag till sickla och fikade =) endast en Chai latte blev det, efter det åkte jag hem igen och gjorde klart det sista med kortet =) ...

Vid halv sextiden åkte jag, mamma och pappa hem till Therese =) hon fyller 18 år i dag så GRATTIS GRATTIS!! stor flicka nu =P .. hon skulle ut i kväll med sin brorsa hahha, iaf så åkte vi dit och åt och fikade lite =) det var en del människor där =) blandannat så var Madde och Karin och Viktor där när vi kom. Hon fick en massa fina presenter, av oss fick hon pengar till hennes tatuering =) samt ett fint kort hahhaa med tre bilder från förr, hihi mkt fina =) =P

Vi kom hem vid tio kanske och sen dess har jag inte gjort något speciellt alls, 

och så måste man ju säga grattis till lilla Lucas =)


Det funkade inte att lägga in igår men här kommer gårdagens inlägg

SKRIVET: 2009-01-14, kl 22:41:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

krismöte

Idag var det skola som vanligt, en riktigt seg skoldag .. slutade vid halv tre och hann med trebussen hem =) skönt det må jag säga =) kom hem och tog de lugnt , käka lite osv sen bar det av mot skolan igen men denna gång för "krismöte" .. Ni förstår att alla i klassen har fått hem brev om att det är så hög frånvaro och ganska många ig .. så idag hade vi krismöte .. inte för att jag kan kalla det krismöte eftersom vi mest snackade om framtiden osv, va man måste ha pluggat för att gå vidare osv .. vi fick även se en lista på ALLT vi kan bli .. och det är fan sjukt mycket, så alla ni som tror att barn och fritid är ett skit program för dem som inte orkar plugga tror heelt fel ska jag tala om .. vi kan bland annat utbilda oss till poliser, apotektekniker, präst, barnskötar, personlig assistent, och en MASSA massa mer ,, det var verkligen en massa saker .. kommer dock inte på ngt just nu =P

men nää nu är jag trötter, så jag ska soova =D hihihi .. god natt

SKRIVET: 2009-01-10, kl 15:37:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Let's dance & Veronica Mars

Hejsan!
Sitter och tittar på fotboll nu, aston villa mot West Bromwich, det står just nu 2-1 till aston villa och det återstår en kvart av matchen. Har inte kollat så jättemkt utan mest lyssnat samtidgit som jag har letat efter en hyfsat billig fotbollsresa till Barcelona .. jag vill verkligen åka dit och jag SKA dit .. måste bara få tag på pengar =)

Men nu ska vi inte snacka fotboll. Jag har ju inte bloggat på ett tag nu, anledningen till det är mest att skolan har börjat och där med följer en massa pluggande, hade prov i går tex.. sen så har jag, pappa och mamma tittat på Veronica Mars hela våran lediga tid..pappa har spelat in på dagarna och vi har tittat på avsnitten på kvällarna. Mycket bra program faktiskt måste jag medge! Det handlar om en 17 årig tjej som heter Veronica Mars, hon levde ett normalt tonårsliv tills den dagen då hennes bästa vän Lilly blev mördad. Hennes vänner sviker henne och hennes mamma flyttar. Hennes pappa som va sheriff förlorar jobbet då han inte tror på att den mördaren som sitter inne för mordet är rätt person. Han blir då privatdetektiv och Veronica hjälper honom att lyckas med sin nya firma. Hon börjar själv bli en privatdetektiv och hon löser mysterier med sin pappa eller på egen hand, detta leder i bland till stora konsekvenser. Faktistk så är det programmet bra =)



Men nåå, var det någon som såg Let's dance igår eller? Jag och pappa kollade och jag tycker det är ganska bra personer som är med =) Jag själv hejar på George Scott =P hahah, en boxare vars son spelar fotboll med min pappa och brorsa, klart man håller på honom, hahha ..

Förövrigt så kommer Rox hem om ca en vecka !! =D

SKRIVET: 2009-01-06, kl 20:18:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

solning

Ska snart sova tror jag =), trots att klockan bara är tio över åtta så är jag så jäkla trött! Ska nog se klart ett Veronica Mars avsnitt och sen är det sängen som gäller!

Gick upp vid tio i morse och fixade mig, behövde dock inte sminka mig då jag skulle iväg och sola solarium..Jag mötte Cissi vid busshållsplatsen vid elva och sedan begav vi oss till Gullmarsplan där vi mötte en kompis till henne, christoffer tror jag han hette.. vi åkte sedan vidare till hammarby sjöstad där vi solade =) jag och cissi tog ett varsit ståsolarium så att man får en bättre bränna, jag visste ju dock inte hur lång tid jag skulle ta då de är starkare rör i dem än vanliga,, det stod rekomenderad soltid - 6 minuter så jag tog de, kunde nog tagit 9 mintuer kanske .. men bättre för lite än att man bränner sig =P

Efter solningen gick jag hem till mormor och morfar där mormor hade gjort lunch till oss =) mormors goda tomtegröt! Såå god, och macka med stekt ägg =) .. när vi var mätta och belåtna började vi tre klä på oss ytterkläder och sedan tog vi en promenad till stan, vi gick i en timme =) bra gjort tkr jag! hihih, sen så fixade vi även mitt busskort =) så nu kan jag använda det hela tiden

Nää nu ska jag fortsätta titta på Veronica =)

Usch, skola imorgon =/ orkar inte !!

SKRIVET: 2009-01-05, kl 18:04:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

..

Livet är fan inte rättvist! Jag är helt tom nu, vet inte vad jag ska skriva. Fick veta en sorlig sak tidigare idag men vet inte om det är så bra att skriva det här .. det är ingenting som har hänt mig eller någon jag känner, utan en som mamma känner. Det är hemskt, det är fruktansvärt och det är inte rättvist. Vad ska hända nu liksom? Med dottern, på endast två år?

det är sorligt och jag vet inte vad jag ska skriva .. jag tycker så synd om alla

SKRIVET: 2009-01-05, kl 00:47:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

fotboll och tv

sitter och lyssnar på grannens musik som hörs ända in till mitt hem, dem har fest där så det är bara stå ut =P haha...

Igår så skulle ju jag och pappa åkt till farsa centrum men jag orkade inte så jag tog det bara lugnt, senare på kvällen åkte jag till Tyresö och kollade på fotboll med kusinPetra =) roligt roligt.. vi hade jätteroligt när vi skulle hem haha, det va såå jäkla kallt ute, så vi hoppade runt lite tills bussen kom =) kom hem vid tvåtiden tror jag =)

Idag så har jag också bara tagit det lugnt, jag hade lovat Thomas att vi skulle ha myskväll igår men eftersom jag skulle bort så hade vi mysdag i dag ist =) vi gjorde maräng och åt glass med maräng och tittade på film =) myspys där va? vi såg filmen jump in, det gick på tvn och thomas gillar den filmen sen innan så valet var inte så svårt =P söta lilla Thomas hihi .. han fyller snart hela nio år!!

Vid sjutiden gick jag ut för att möta Cissi =) vi handlade morötter, gurka och dipp och såklart lite coca cola haha, vi har nämligen haft en liten filmkväll =) vi såg du och jag dupree som gick på trean =) mysigt, länge sedan vi sågs så det var på tiden =P =)

Nä nu ska jag försöka sova =) tror att det börjar lugna ner sig lite hos grannen också =D yeey hahha

- En äkta vän står aldrig i vägen för dig, om du inte råkar vara på väg nedåt -

SKRIVET: 2009-01-02, kl 23:23:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

MasseLajas

Lugn dag idag =) vaknade vid tolv och fixade mig, vid halvtvå åkte jag, pappa och Thomas till sickla för att gå på bio =) vi skulle se LasseMajas dektektivbyrå, det va läskig ska ni veta =P hahah ... men jaa det var faktiskt bra 

Efter bion så gick vi till mormor och morfar för där skulle mormor bjuda oss på mat =) eftersom mamma jobbade och brorsan skulle på bandy så var min mormor så snäll hihihi .. så vi åt jättegod mat och åkte hem vid halv nio kanske, väl hemma tittade vi (jag, mamma, pappa, thomas och andreas) på film, air buddy och nu tittar jag på sagan om konungens återkomst, ska snart sova tror jag.. ska till farsta imrogon med pappa och sen kanske kolla på fotboll, Jessica ska spela =)

SKRIVET: 2009-01-01, kl 16:57:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

GOTT NYTT ÅR

Måste börja det första inlägget för i år med ett gott nytt år!! Hoppas alla har haft en bra nyår =)

själv så var jag ute på ingarö hemma hos Hanni, åt god middag och hade det jättekul och mysigt =) och nu är det ju ett nytt år, stockholms år är slut och nu startar år 2009 och jag har massa saker jag vill ha gjort i år! Bland annat så vill jag hemskt jättegärna åka till Barcelona och titta på fotboll =D vill även se på man u =)

Men vad har hänt år 2008 då? joo en massa saker, både tråkiga och roliga saker men jag orkar inte skriva om det nu.

Men nää jag är helt jättetrött och orkar verkligen inte skriva mer nu, men ni får ha ett så bra nytt år