SKRIVET: 2012-03-29, kl 17:21:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

Torsdag

Att intala mig själv att vara frisk gick överförväntan faktiskt! Hade en super bra lördag med massa skoj och den onda la jag åt sidan så gott det gick..om man intalar sig själv tillräckligt mkt att allt är bra så blir de bra..njaa om de ändå va så enkelt, visst det funka för en dag men oj så trött man blev jag brukar bli trött av all smärta men nu blev jag istället trött när jag tänkte bort smärtan..MEN ändå jag hade en superduperbra lördag och jag är glad att jag fick den lördagen som en vanlig tjugoårig :)
Tyvärr har den här veckan inte varit lika bra..super ont magen och illamående så har fått högre dos i medicinen igen känns SKIT måste jag säga..astrött hela tiden också :( men men hoppas de blir bättre nu när jag ökat dosen! Och det är med lika skräckblandadglädje som jag längtar till jag får nya medicinen! Kanske blir allt bra då? :) vissa dagar som idag bara längtar jag till att få starta med det nya men andra dagar känns de förjävligt men just nu längtar jag!! Så jag kan få må bra varje dag hela tiden :D
Läste en blogg om en tjej som också har chrons och hennes verkar vara hundra gånger så jobbig..så när jag läste de kände jag mig nästan lyckligt lottad..att jag inte har så allvarligt!
Aja får hem min underbara Plura idag, glädjen över honom är obeskrivlig..! Bästa katten haha kommer alltid å tröstar

SKRIVET: 2012-03-24, kl 10:15:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lördag o jag ska må bra!

Jag har bestämt mig att idag ska jag må bra! Ska glömma bort sjukdomen och bara leva livet som vilken 20åring som helst :) jag ska ha en dag som jag bestämmer över och som inte min kropp bestämmer..så idag blir en bra dag PUNKT SLUT
Så idag blir de träning, kolla på pappa och brorsans fotbollsmatch och sen kanske till söder! Hoppas alla andra också har en bra lördag :)

SKRIVET: 2012-03-22, kl 18:48:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

En dag...

Längtar till den dagen när jag kan vakna utan att ha ont..till den dagen då allt är bra! Att kunna gå en hel jävla dag utan att ha ont, en hel dag utan att va så jävla trött. Hoppas den dagen kommer snart.
Snart börjar jag med den nya medicinen och då hoppas hoppas hoppas jag och tror att de blir bra, jag måste tro de för de e det som gör så jag orkar..det som gör så jag klarar av smärtan, att veta att snart är deförhoppningsvis borta!!!
Och utan alla mina nära o kära som alltid stöttar mig hade de här varit miljoner gånger jobbigare än vad det är..känns skönt att jag har folk att prata med, ventilera liksom..
Btw bokat tåg till Skåne i juni :) sysslingen tar studenten kuul, jag o Thomas åker dit .. Längtar!!
Och snart ska min nya lilla syssling här i Sthlm döpas ska också bli kuul :D