SKRIVET: 2008-12-29, kl 23:32:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

galningar

Snart ska jag gå och sova =) är skittrött ...

Vaknade vid nio tiden ungefär och hade såååå jävla ont i magen och ryggen, jag har världens jävla mensvärk som tar livet av mig nästan .. jag äter massa tabletter men inte hjälper det, jag har använt min tensapparat och den hjälper ju inte heller så bra, joo visst lite men fan inte mkt och sen så har jag haft värmekudde men det funkar ju typ inte heller .. men men, jag kan ju trots smärta inte sitta inne hela dagen, speciellt inte nu när det är rea och grejs haha

Så jag och Frida åkte in till den stora staden och jag kan säga att både hon och jag höll på att bli två nervvrak hahah, det var så sjuk mkt människor och dem är ju fan galna! kläderna ligger hullerombuller och i stora högar bara för att folk ska gräva åt sig av de billiga kläderna. usch usch inte roligt någonstanns hahaha, jag och Frida valde nog ut affärer som inte var så mkt folk i och kollade där, och det är ju så konstigt hur det kan va överfullt med människor på en H&M och sen så en liten bit därifrån är det nästan tomt på en H&M vilket var väldigt skönt för oss hihi (a)

Vi va så dumma så vi kämpade oss in på Gina vilket va dumt väldigt dumt gjort eftersom det va smockat med människor där och när vi hade gått in så kom man knappt ut hahhaha, men men vi lyckades iaf =P

Senare kom Carro och gjorde oss sällskap och jag hittade lite saker =) svarta lite tjockare strumpbyxor som man kan använda som leggins typ, en svart klänning från MQ hittade jag på rea jättesnygg faktiskt =) en ganska enkelklänning som ändå är jättesnygg, kommer nog användas mkt under sommaren och även lite nu under vinterhalvåret =) fick även med mig en jättemysig kortärmad kofta, en grå sådan och den är hur mysig som helst och fin =) perfekt, lagom lång så att man kan använda den till leggins eller mina nya strumpbyxor hihi

men nää nu ska jag sova =D, imorgon ska jag till sickla och köpa sista till nyår, dvs smink och så .. kläderna är jag ju helt klar med men jag funderar på lösögonfransar och kanske, ytters kanske lösnaglar. Detta eftersom jag inte har ork till att måla mina egna och för att jagi nte får till ngn bra form på dem, men får se om Hanni kan hjälp mig =)

Imrogon kommer även HanniBanni hit =D wiiehoo, vi ska ha mysigt och så .. fixa lite inför nyår osv =)

nej, god natt på er alla människor !

SKRIVET: 2008-12-27, kl 23:01:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

:)



http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=135318

SKRIVET: 2008-12-27, kl 22:09:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

gratiskläder

Hej hej =) ..
idag har jag varit och spelat bowling med kusinerna, thomas och hans brorsa .. hahaha jag va pinsamtdålig, men faktiskt så gjorde det ont i mina naglar (a) det är sant och sen om det är anledningen eller inte till varför de gick som de gick.. jaa det återstår att se till nästa gång =P hhaha ..

Efter bowlingen gick vi till sibylla och käka =) mkt gott hihi .. sen gick vi till nybodahallen för att se på fotboll, kusinen jessica skulle spela .. jag stannade dock bara en match sen åkte jag hem, har haft en sååån jävla jobbig mensvärk, på bussen hem kunde jag knappt sitta upp rakt, sådirket när jag kom hem så tog jag tabletter och använde min tens apparat, mkt bra !

Jag och Viccanpiccan eller även kallad Victoria med F åkte in till stan och tittade på bio =) vi såg allt flyter haha rikgit roligt faktiskt =) vi hann precis med bussen som gick tjugo i nio hem, jaa nu sitter jag här och slöar. Har nyss ätit, dock så hade pappa fått för sig att jag inte alls skulle äta så dem hade inte gjort mat till mig =/ undra vart han fick det ifrån?? jag sa bara att jag skulle på bio men att jag skulle äta när jag kom hem ,.. men men det tolkade väl han fel, snodde iaf en fryslåda av mamma, grön thai kyckling eller ngt sånt =) gott va det iaf, så tack för att ni inte laga mat!

nej hej då på er .. juste gå med här http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=135318    så kan man samla poäng så att man får presentkort på hm eller gina helt gratis

SKRIVET: 2008-12-27, kl 11:20:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Grattis i efterskott världens bästa mamma <3

Igår fyllde mamma år =) så grattis i efterskott <3 .. av oss fick hon ett carpe diem halsband =) jättefint hihi .. och ni ska bara veta vilken god tårta jag gjorde =D eller gjorde två olika, en banan och en jordgubb..megagott haha, gjorde finfina rosor haha, inte lika fina som om Hanni skulle gjort dem, men dem blev helt okej ändå =) alla andra som var här tyckte iaf att dem va jättefina. hihii (a) så Hanni nu får du lära mig en massa annat =)

Jessica, en kompis som jag inte har träffat på länge kom hit i går med sin mamma =) Det var jätteroligt att träffa henne, riktigt länge sen sist .. vi får ses snart igen =D

nää nu måste jag börja fixa mig, vid tolvtiden kommer Thomas och hans brorsa hit och sedan ska vi åka till tyresö och bowla =) det blir vi tre samt mina kusiner Petra och Jessica .. ska även kolla på Jessicas fotbollsmatch sen =)

SKRIVET: 2008-12-25, kl 18:37:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

juldagscupen

Kom nyss hem efter en lååång dag med arbete =P hihi .. vaknade vid sex i morse och ringde och väckte Frida =) .. sedan vid sju blev jag och pappa hämtade med bil och på vägen plockade vi upp kusinen och Frida för att sedan åka till nacka bollhall där det väntades en lång och slitsam dag i cafeterian =P haha .. men roligt hade vi .. vi började jobba halv åtta och sluta väl kanske vid sex-tiden .. lite senare kanske... iaf så är jag heelt slut nu, har ont i mitt stackars ben också =P haha jag och Frida spelade lite fotboll mot varandra, det kanske förklarar saken?

nää nu ska jag titta på björn gustafsson hihii

SKRIVET: 2008-12-24, kl 23:53:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

God fortsättning

Haft en bra jul? Jag hade iaf en kanonjul =) morgonen startade med att min käre Hanni ringde och väckte mig haha, hon ville vara först att säga god jul hahah .. efter det gick jag och la mig igen hihi, sen så fixa jag mig för att sedan hjälpa mormor med maten =) eftersom vi inte har traditionellt julbord när vi firar jul med mammas släkt utan vi har kalkon =) mkt gott ska ni veta.. min mormor är bääst på att laga mat! Om ni inte visst det, så har hon haft en restaurang, de ni =) 

vid fyra kom alla gäster, det va mormor, morfar (som vi va hemma hos), farmor, mamma, pappa, andreas, christer, marju, leffe, pekka, thomas och kristoffer som är thomas brorsa =) det är nämligen så att kristoffer bor i köping hos deras mormor och thomas bor i sickla med sin pappa (thomas och kristoffer har inte samma pappa) men iaf så var det jäätteroligt att han kom =) thomas har skit roligt med honom märker man och han är jätteglad att han va här över jul =) 

jag fick massa fina julklappar! Fick tre munkjackor =) en dif, en adidas och en som pappa har likadan hahaha (a) eftersom jag tänkte sno pappas häromdagen hihih så då fick jag en egen ! wiie jag fick även björn gustafssons film,,presentkort, en parfym =) och lite mer .. är jättenöjd med allt ! TACK 

Tror att alla blev nöjda med sina julklappar dem fick också =) hoppas det iaf, en som jag vet blev glad va min brorsa..han fick en fred perry tröja av mig och den tog han på sig direkt =) 

nää nu msåte jag sova =O ska upp tidigt i morgon, blir hämtad sju för att sedan åka till nacka bollhall där det är fotbollstunering på G =) .. jag ska jobba hihi 

God natt , ha en bra fortsättning =)  

SKRIVET: 2008-12-23, kl 09:42:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

dan före dopparedan

Sitter och kollar på nyheterna nu, eller snarare vädret och det ser ju inte ut som det kommer bli någon vit jul inte... men en kall jul kommer det dock att bli.

Snart ska jag börja packa ner mina saker eftersom jag ska sova hos mormor och morfar i natt =) och imorgon är det jul julafton =)

idag har jag massa planer, ska åka runt lite här och var och fixa de sista julklapparna =) kan ju inte tala om vart eftersom min mamma och pappa kommer läsa det här, vore inte så bra va ;-)

måste även hitta en födelsedagspresent till mamma eftersom hon fyller år på fredag.

SKRIVET: 2008-12-22, kl 16:52:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

igår och idag

Igår så hann jag nästan bara vakna sen skulle vi åka och äta julgröt hos mormor och morfar =) mormor gör nämligen världens godaste risgrynsgröt =D mums! Vi fikade lite också, för att sedan åka och handla lite, vi skulle leta efter belysning till julgranen då min mamma hade köpt fel hahah så vi åkte runt runt i massa affärer men inte fan fanns det någonstanns, nej nej .. men tillslut hittade vi på maxi i haninge =) och vid det laget var vi jättestressade eftersom vi skulle hem till min farmor på middag, så vi stressade hem, hämta min kusins lite försenade födelsedags present och sen åkte vi till farmor, jag, petra och jessica hade jätteroligt när vi åt hahha .. Thomas hade faktiskt också roligt =P haha, ehm.. vi gick hem ganska tidigt och då tittade jag, thomas och mamma på film =) och jag och Thomas dansa som två idioter =P hahaha ..

Idag så vaknade jag tidigt för jag hade tänkt ta en promenad med mamsen men nänä då har dem ringt från hennes jobb och undra om hon kunde börja jobba tidigare.. så jag fick sova vidare =) hihi .. senare på dagen åkte jag, pappa och Thomas och julhandla =) köpte min julklapp till min morbror så nu är det bara farmor, mamma och pappa kvar .. mamma och pappas vet jag ju dock vad som ska köpas och det ska jag fixa snabbt i morgon =)

Imorgon kommer Thomas storebror hem till honom =D .. han ska stanna till den 28e =) är super glad för Thomas skull =) han får fira jul med sin brorsa =D

Nu ska jag kolla på tv =)

SKRIVET: 2008-12-20, kl 23:42:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

jullov

Äntligen! Igår blev det ett eftertracktat jullov, det behövs verkligen ska jag säga. Jag tog igår med mig Thomas till skolan eftersom vi passar honom och han kan ju inte stanna hemma hos oss själv =P haha .. så han följde med mig till skolan, han va skiiträdd hahha, men alla va så snälla =) Han pratade rätt mycket med Samira =) eller rättare sagt, Samira pratade fett mkt med Thomas men han va lite småblyg och svarade bara på det nödvändiga haha.. Efter skolan åkte han och jag hem till mig, jag ordnade lunch och sen tittade vi på film, men jag somnade (a) förlåt

Senare igår kväll så var det bara jag och Thomas hemma då mamma och pappa var på julbord och Andreas var någonstanns men inte hemma. Jag och Thomas roade oss med att titta på tv =) först postkodsmiljonärerna där Bert Karlsson var med bland annat .. och han åkte ut på frågan "vilket språk betyder Como stai hur mår du? Jag som är såå grym kunde ju såklart svaret men dem va tvugna att ta 50/50 och kvar blev då Spanska eller Italienska och puckorna säger spanska! Trots att dem innan hade sagt att det på spanska hette como esta .. så dem åkte ju såklart ut, efter det såg vi på göta kanal 2 och sedan på ronny och ragge ..

Idag då, jag och mamma åkte till Farsta Centrum och köpte julklappar =) jag är nästan klar nu .. har bara till morbror och farmor kvar fast till min morbror vet jag redan va jag ska köpa =) sen har jag ju mamma och pappa också men dem vet jag också vad som ska köpas =) så detär ju ungefär bara farmor kvar. Efter farsta åkte vi och hämta brorsan och pappa i sickla för att sedan åka hem och äta =D .. stackars mamma var tvugen att jobba i dag .. tre till halvtio stackare .. men iaf hmm, medan mamma jobbade så kollade jag, pappa, åke, andreas, anton och thomas på fotbollen på tv =) och sen nu på kvällen har jag fixat en annan liten julklapp =)

Jag ska snart gå och sova =) har mycket planer för imorgon så jag måste vara pigg och glad då =) Sov gott

SKRIVET: 2008-12-18, kl 13:21:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

Barnvakt

Tjenar tjenare

Sitter och tittar på våra bästa år hahah =P jag tkr fortfarande att det programmet är dåligt. men jag kan ändå inte låta bli att kolla haha =P

Idag var det som vanligt på torsdagar, en kort dag =) vi hade bara svenska och engeslka och sen slutade vi =) så jag åkte då hem och tittade på tv =) .. jag ska snart åka till sickla och hämta Thomas från skolan, han ska vara här hos oss fram till julafton tror jag =)

jag har nog inget mer att säga tror jag,

SKRIVET: 2008-12-16, kl 19:17:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Petra

GRATTIS KUSIN =D <3




Jag har försökt lägga in det här inlägget sen den 16 December .. men det vill ju inte funger, hoppas det går bättre nu =)

SKRIVET: 2008-12-16, kl 15:28:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

en liten bebis

Sitter och tittar på tv nu, ska plugga lite senare tror jag, som vanligt

Fett coolt, igår när jag hade varit ute med Frida så gick jag ju hem för bussen kom inte .. då ringde jag till RoxPox och snacka lite.. så sa hon att hennes syrra va på sjukhus för att hon ska föda .. eller dem hade satt igång värkarna osv men de hade bara kommit småvärkar sa hon ... och vet ni vaad? Under tiden som vi snacka om det, då föddes en liten bebis till denna värld, en liten Emilia =D .. GRATTIS!! Men vare inte lite coolt eller, att vi snacka om det just då =) hihi .. Iaf, den ungen kommer nog bli skitsöt, Hennes andra barn, Feli är iaf jättesöt så det kommer nog emilia också bli hihi .. men Grattis igen =) 

Och vet ni en annan sak? Imorgon åker Rox till Chile i en heel månad!!!!! =O fett orättvist asså, kommer sakna dig kompis! Vem ska jag nu kolla på fotboll med?, lämna mig bara, gör det hhaha .. nää men du får ha det så kanonbra och hoppas resan går jättebra! och hoppas ni har det bra där också, sänd lite tanke hit till mig som är fast i kalla Sverige =) hihi

Nä nu har jag faktiskt inget att skriva, imorgon äre "lekdag" med treorna, så ingen vanlig skoldag då, fett skönt

SKRIVET: 2008-12-15, kl 22:16:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

Frida :)

Vanlig skoldag idag .. fick veta att jag fick VG på mitt engelska prov som jag förövrigt trodde jag skulle få ig på .. så jag blev fett glad =D speciellt när jag låg på ig nivå i stavan, så nu är jag lite nöjd haha .. annars rulla väl skoldagen på som vanligt ... lite irritation dock då en dum kille är väldigt dum .. men nu är han snäll igen haha ..

Efter skolan åkte jag hem och pluggade .. plugga plugga plugga .. vilade lite för att sedan börja plugga igen, men då hitta jag inte boken .. kändes ju lagom kul då vi har prov/läxförhör imorgon .. visade sig att Fanny hade min bok haha, så hon skickade lite svar till instuderings frågorna så jag kan iaf plugga på dem. Vid halv nio träffade jag Frida och vi promenerade lite =) pratade en massa .. trevligt trevligt ;-) bussjävlen kom sen inte när jag skulle hem .. så jag gick i kylan haha, mina fingrar är typ isbitar!! Skit jobbigt asså ahhaha

nu dricker jag varm choklad för att få upp värmen, ska plugga lite och sedan sova =)

SKRIVET: 2008-12-15, kl 15:54:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

bilder

 
Jag och pappa bakar (Fredags)

 
Jag och Hanni gjorde världens finaste pepparkakshus =) (Lördags)



   
Vi hade väldigt roligt =)




Sen bjöd vi mamma, mormor, farmor och Thomas på middag =)

Har massa andra bilder, men det bild kanske en annan dag hihi =P

SKRIVET: 2008-12-13, kl 23:55:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

YEEES

YESYESYESYESYESYESYESYESYESYES !!!!
BARCELONA VANN! 2-0

SKRIVET: 2008-12-13, kl 21:03:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

:)

Sitter och tittar på dansbandskampen med mormor, mamma, Thomas och farmor hhaha .. jag och Hanni ordnade en överaskningsmiddag för mamma =) men det ska jag berätta om snart .. först ska jag ta det i ordning

Igår så bakade ju jag och pappa =) .. vi bakade heela kvällen samtidigt som vi tittade på hockeyn .. Leksand mot AIK .. och aik vann .. synd synd hade faktiskt hoppats på Leksand haha men för att pappa och brorsan håller på dem och jag gjorde det när jag va väldigt liten .. då höll jag på båda leksand och djurgården och när dem möte varandra då hejade jag på det lag som hade hemmamatch hahha .. men sen när jag blev äldre så gick det över till bara Djurgården =) ..

Jaa iaf vi bakade och bakade har lite bilder som jag ska lägga in sen ... det var SUPER goda lussebullar ska ni veta hihi

Jag och pappa har ngn väldigt jobbig tradition hahha .. väldigt jobbigt, det är nämligen så att jag och pappa varje år tittar på lucia på tv och äter lussebullar haha .. så imorse gick vi upp vid sjutiden och höll mamma sällskap innan hon skulle till jobbet .. när lucian va slut somna jag om =D .. vakna vid tio tiden och började fixa mig för att sedan åka och möta HanniBanni i sickla, kvantum .. vi handlade mat eftersom hon och jag har lagat middag ikväll .. vi hade bjudit hem min mormor och farmor samt Thomas .. detta visste inte mamma eftersom de va en överaskning (hon har ju fått ett nytt jobb, och därför skulle vi fira hihi)

Innan jag och Hanni lagade mat gjorde vi världens finaste pepparkakshus =) hihi visar bilder senare. efter det började jag med middag och hanni med efterrätt =) Jag lagade kyckling med tikkamasalasås =) och ris .. hanni gjorde pannacotta (eller hur det stavas) JÄTTEMEGAGOTT =)

Jag och Hanni lurade ut mamma hahahah .. hon och Hanni skulle "kasta sopporna" haha .. och under den tiden fick mormor och farmor springa in .. fort som tusan medan Hanni upphöll mamma ,, började snacka en massa och såå ... vi här hemma tog fram lite bubbel haha .. när mamma kom hem igen blev hon jäätteöveraskad =) det va kul hihi .. hon hade inte fattat ngt =) lättlurad hihi ... vi skålade lite och så .. sen blev det middagstajm =) gottgott ..

och Hanni va tvugen att åka hem eftersom hon bor miljoner mil bort ! nästan iaf .. men jaadu det va tråkigt men men sånt är livet .. så hon missade efterrätten haha ...stackare

nää nu ringde pappa och snart kommer han hem med en massa människor,

SKRIVET: 2008-12-12, kl 18:05:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

julklappar

Idag tog jag ledigt från skolan, eller egentligen hade jag ju inget val .. min mentor sa ju åt mig att stanna hemma heela veckan, jag tänkte dock först gå idag .. men kom igår på att vi har lucia firande och sen typ idrott och idrotten kan jag ju inte va med på eftersom jag fortfarande har hosta och svårt att andas ibland .. så beslutet blev att stanna hemma.

Vid ett tiden ringde min kusin mig och fråga om jag ville hänga med och handla julklappar och eftersom jag inte har köpt en ändå så sa jag jaa .. och vi åkte i väg till sickla, hittade en julklapp till bror min =) hoppas bara han gillar den

Jag tror jag vet vad jag ska köpa till mamma och pappa, och Hanni så nu är det mormor, morfar, farmor, christer och marju kvar tror jag ... hm kanske hitta ngt till Leffe också. Vi har ju bestämt att vi inte ska köpa till våra kusiner så då är det ju iaf två julklappar mindre

Senare ikväll ska jag och pappa baka =) .. riktig bakkväll hih .. vi ska bara lussebullar, med och utan laktos.

Men nu ska jag titta på My super sweet 16 ;-)

SKRIVET: 2008-12-12, kl 00:06:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

aftonbladet

Helloo !

Idag åkte jag till skolan och hade prov i engelskan .. gick väl sådär tror jag, hann dock inte göra klart hela och jag var lite stressad eftersom jag skulle iväg till sjukgymnasten .. men jag hoppas jag får G iaf.

Efter provet skynda jag till bussen där jag mötte Fanny ,, jag åkte till nacka sjukhus till sjukgymnasten och fick min TNS apparat .. för min mensvärk , efter det så åkte jag till forum kolla lite snabbt i ngr affärer hitta dock inget så jag åkte till sickla köpkvarter och mötte Fanny och Malin. Vi gick och åt lunch på Korat =D .. tittade även lite i affärer innan jag åkte hem .. tittat på film, ätit mat och bara taigt det lungt ..

nu kollar jag på fett söta ungen på aftobladet som kör dolda kameran =P hahaha
http://www.aftonbladet.se/webbtv/kult/snorungar/article3914743.ab
http://www.aftonbladet.se/webbtv/kult/snorungar/article3955884.ab

SKRIVET: 2008-12-10, kl 21:17:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

julbord

hej hej !

Jag är superdupermega trött så jag ska gå och sova nu .. har hostat som en galning idag.. hostade så att jag knappt fick ngn luft så min mentor sa åt mig att stanna hemma hela veckan men de går inte för sig! nej nej imorgon har vi ju prov och jag orkar inte missa det ..

Jag och Fanny fick iaf sluta tidigare idag eftersom jag mådde så dåligt och fanny följde mig hem .. väl hemma somnade jag en stund för att sedan åka till sickla .. och vid fem tiden åkte jag, mormor, morfar och Thomas till kallhäll för att äta julbord hos min morbror .. pappa, mamma och andreas kom också dit =)

Nää god natt!

SKRIVET: 2008-12-08, kl 22:50:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

pluggkväll

Usch va mkt plugg det är nu..

När jag kom hem från skolan så satte jag mig och pluggade lite, efter ett tag började jag må skitdåligt så jag la mig och vilade lite .. är fortfarande sjuk nämligen, så imorgon ska jag till läkaren.

Mamma kom och väckte mig för vi skulle på restaurang =) .. när vi kom hem därifrån satte jag mig och pluggade igen .. det är bara en massa plugg hela tiden .. det ska bli otroligt skönt med jullov snart =D wiie ! haha ..

Nää tillbaka till pluggande

SKRIVET: 2008-12-07, kl 18:51:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

lasagne

Tittar på inspelat room service program nu .. dem gör om hemma hos Rami Shaaban =) .. har redan sett det här avsnittet men jag kollar ändå =) hihi .. men pappa och andreas.

Jag har nytt lagat värsta goda lasagnen hihi .. eller jag hoppas att det blir god haha, den är i ugnen nu =) .. men eftersom jag är såå grym så äre klart de blir gott =) haha (a)

Ehm, jag har tyvärr inte pluggat så jäättebra idag .. mådde skit dåligt förut så var tvugen att lägga mig ett tag, sen när jag vakna igen så började jag laga mat ,, så efter middagen ska jag plugga fram till andra avenyn börjar .. sen ska jag plugga efter det också jippii ! 

Nää tillbaka till TV:n .. måste kolla till maten också =)

SKRIVET: 2008-12-06, kl 23:57:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

villskamåste

Jag SKA dit, så är det bara!
Ingen ska stoppa mig =P




Föresten så vann dem med 4-0 idag =)

SKRIVET: 2008-12-06, kl 22:02:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

barca

Man U vann tillslut med 1-0 =) .. och nu ska jag titta på Barcelona! =D .. Jag och pappa ska kanske åka och titta på dem i maj =) .. jag ska spara pengar som faaan så att jag kan åka dit ..

Ska som sagt titta på barca nu en stund .. sen så ska jag nog sova =) .. är väälidgt trött ska ni veta

nää nu äre fotboll som gäller =D<3

SKRIVET: 2008-12-06, kl 20:08:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hosthost

Sitter i min säng och tittar på fotboll =D .. det går dock inte så bra.. det står bara 0-0 men men .. C. Ronaldo blev skadad och gick av planen för en stund sedan .. jaja matchen är inte slut än .. snart för man u mål .. hoppas jag =)

Idag har varit en riktig slappdag .. har verkligen inte mått bra idag, ont i huvudet och hostar som faan .. och känner mig helt hänig, är helt yr och blää .. ont i halsen också, kunde dock få i mig mat även idag =) men prata det kan jag fortfarande inte, och det är jobbigt ska ni veta! För alla pratar med mig som om jag är bra, men grejen är den att jag inte bara låter förjävlig .. utan det gör JÄVLIGT ont att prata också .. + att jag förstör ju mina stämband lite varje gång jag snackar som jag gör .. men sen så kan jag ju inte hålla käft heller haha .. det är riktigt jobbigt ska ni veta, men men jag ska iaf inte prata så mkt .. bara liiite kanske, om det är ngt jag verkligen måste få sagt =) ..

Skulle egentligen pluggat idag, men jag har mått så dåligt så jag har helt enkelt inte kunnat .. ska göra det imorgon! Jag måste göra det imorgon! blööö

Nej tillbaks till fotbollen nu =)

SKRIVET: 2008-12-05, kl 23:46:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vila i frid

Hej hej !
Roxi åkte hem för en stund sedan och jag ska snart sova hade jag tänkt mig .. jag kan fan knappt prata, ni ska höra mig .. usch! Jag låter förjävligt och det är tur att inte Frida är här och hör mig hahahah .. för ni ska veta att hon är en liten mobbare =P .. men jag gillar henne ändå =)

Jag och Rox har tittat på idol .. och bara tagit det lugnt .. vi var dock till centrum en stund för att köpa lite godis =) .. varför plågar man sig själv genom att äta det där jävla godiset? .. korkade människor .. vi satt båda och tugga o tugga för att de skulle bli så lite som möjligt sen att svälja haha .. knäppa.

Idag fick jag en tråkig nyhet =( .. En kompis till min mormor och morfar, familjen och många andra .. en som jag ganska många gånger va och titta på hockey med när jag gick med min morbror, en som var med i Spanien förra året, när jag åkte dit med min morbror och moster, han har haft en tumör i hjärnan och idag så dog han =( =/ .. det känns tråkigt ... och tänk va snabbt det har gått, för ett år sedan jaa då var vi i spanien och han va helt bra .. det känns som sagt tråkigt, men ändå skönt för honom, den senaste tiden har han haft personlighetsförändringar och han har knappt kunnat prata och det har varit jobbigt för honom och hans nära&kära .. men ändå det känns så klart ledsamt och tråkigt ... Tänk vad snabbt allt kan gå.

R.I.P Sture

SKRIVET: 2008-12-05, kl 18:52:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

sömntuta

Idag var jag hemma från skolan pga dels för att jag har hostat hela natten och har skitont i halsen, men även för att jag skulle till läkaren .. vi boka så kallad akuttid i morse och visste ju inte när jag skulle få tid, så jag va hemma idag .. till tid till halv tio så då var jag på vårdcentralen i sickla .. det visade sig att jag har mykoplasma .. jippi! usch fett jobbigt .. det är typ som lunginflammation, så nu har jag iaf fått tabletter, så snart ska jag vara frisk

Vid fyra tiden kom Roxen hit =) .. vi tittade lite på tv sen åkte vi ner till krysset och köpte tunnbrödrulle .. jag lyckades trotts smärta få i mig typ halva .. tvigande typ i mig, men det behövdes lite mat för min del för att få lite energi .. =)

när vi kom hem gick vi till mitt rum och här är vi fortfarande .. jag tittar på scrubs .. och lilla Rox har somnat =) =P hahah .. hon ligger och snarkar här brevid mig hihi .. sömntuta, fast jag måste erkänna att det vore väldigt skönt att sova lite =P

Hmm .. juste, imorgon så skulle jag ju på fest med Hanni .. men jag får inte gå ut nu =( .. faan dumma mykoplasma! jaja det kommer fler gånger .. men ändå, irriterande !

Så jag ska plugga hela helgen antar jag ..

nää nu ska jag fortsätta titta på tv =) .. snart börjar ett nytt program om tioåringar som är smartare än vuxna =P

SKRIVET: 2008-12-04, kl 18:06:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

Löparknä

Japp tro det eller ej, men jag har ett löperknä .. Jag kommer inte ihåg vad läkaren sa om det .. han förklarade men jaa jag kommer inte ihåg just nu, så jag klistrar in en text från sjukvårdsrådgivningen:

"Om man får löparknä har senan som löper längs utsidan av knät blivit överbelastad, vilket gör ont. Det är vanligast att man råkar ut för löparknä om man löptränar mycket, men cykelträning och längdskidåkning kan också ge sådana besvär.
Löpning i nerförsbackar och på sluttande underlag ökar risken för problemet. Om man är längdskidåkare är det fristilsåkningen som kan ge besvär. Ofta kommer problemet när man börjar träna mer än vad kroppen är van vid.
En del kan få långvariga besvär men oftast blir man bra från löparknä."

Jaa så nu ska jag gå på sjukgymnastik i globen vilket är ganska smidigt och bra med tanke på att bussen från skolan går direkt till gullmars .. perfekt ..

När vi hade vart där på idrottskliniken så gick vi och kollade lite i Solna Centrum för att fördröja tiden lite .. jag köpte en sak som ska bli julklapp, kan därför inte avslöja vad här =P .. men jag kanske visar bild sen efter jul

Nää nu ska jag plugga, sen ska jag sova tidigt idag så att jag kanske mår bättre imorgon! .. Ska ju träffa Rox imorgon och jag vill helst inte avboka det, så därför ska jag sova tidigt så att jag kanske mår hyffsat imorgon .. sen så får vi väl tare lugnt =) .. titta på idol eller så ... för hitta på ngt tror jag faktiskt inte att jag orkar =O .. känner mig inte så pigg på det.

men nu ska jag plugga lite, ni får hare såbra !

SKRIVET: 2008-12-04, kl 12:13:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

sjuk .. igeen

Hej hej !
Jag har ju haft hosta i ngr dagar, eller jaa egentligen sedan jag va sjuk sist .. men nu börjar den hostan bli värre samtidigt som min hals värker som faan så jag kan inte äta (igeen) .. jag kan knappt prata utan att de värker som fan, usch!! .. så idag var jag hemma från skolan men i morgon ska jag försöka gå =) .. hoppas att jag mår bättre då

Nu ska jag iaf snart gå till bussen och åka till Idrottskliniken ... ska till en läkare där med mitt knä, få svar på vad magnetröntgen visade osv .. hmm hoppas att jag kan få fram ngn röst så att jag kan snacka med honom haha .. annars kan de bli lite svårt kanske. Ska möta upp Hanni i slussen tjugo över ett eftersom hon ska följa med mig dit =) .. vi skulle egentligen träffats och ätit lunch och så men jag orkar verkligen inte det idag,.. men hon är så snäll som följer med mig ändå =) ..

nää nu ska jag dricka te =) ..

SKRIVET: 2008-12-03, kl 18:38:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

<3




SKRIVET: 2008-12-03, kl 17:22:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

brandsäkerhet

Ska snart börja skriva på min brandsäkerhets uppgift .. sen plugga lite annat, blir en pluggkväll alltså.

Jag har en dålig tendens att inte vakna om nätterna när jag börjar få ont i huvudet, detta gör så att jag upptäcker att jag har ont när jag vaknar på morgonen och då är det ofta försent för att ta en tablett så att det går över. Så imorse vaknade jag med huvudvärk .. så ont! Det kändes som det va migrän så jag fick ta en tablett för det och sen gå och lägga mig för att sova och hoppas att det blev bättre till sista lektionen då vi skulle ha grupparbete .. men när jag vaknade igen så hade jag fortfarande jätteont .. visst hade det blivit bättre men det gjorde fortfarande ont =/ .. så det blev så att jag stannade hemma under hela dagen, och just nu känns det bättre .. har fortfarande ont men det är iaf bättre =)

Och vet ni vad som händer idag?? .. Pappa och Andreas kommer hem =D wiie !! .. äntligen haha .. och vet ni vad? Dem är ju såå korkade, ni kommer ihåg mms jag fick igår? .. jaa så klart nöjde dem sig inte med 1 liters öl .. nej nej utan dem åkte till playa ingles eller va det heter .. haha och kom hem halv tre i natt, i deras tid ahahaha .. så brorsan va lite små bakis idag =P rätt åt honom... hihi. Men idag kommer dem i alla fall hem =) .. och det är jag glad för =D

Nää men eftersom dem kommer hem idag så kan jag ju lägga in några låtar åt dem =P
       


Nu ska jag försöka plugga 

SKRIVET: 2008-12-02, kl 22:10:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

jahapp

Hahahhhaha fick nyss mms från pappa och Andreas =P haha .. en bild på pappa, andreas och morfar med varsin stoor öl haha .. och texten löd "Nice med 1 liters bärs, skål på dig."

hahah elaka jäklar de där =P vill göra mig avundsjuk .. blää på dem! Men dem ska väl få njuta så länge dem kan ?? haha imorgon kommer dem ju hem till regniga sverige hahhahha .. rätt åt dem =D ..

Nää men det är på tiden .. saknar dem nu, finns liksom ingen att bråka med .. och så saknar man ju pappas telefonsamtal var femte minut hahah (a) ..

Nää nu ska jag sova =) .. Sov gott och vakna tort

SKRIVET: 2008-12-02, kl 17:59:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

vad tycker vi om E***??

Kom hem från skolan för kanske 40 minuter sedan .. en sen dag i dag alltså .. och shiiet vad jag är trött! uschusch

Jag måste bara säga att jag har klantigaste mamman! Igår tvättade hon en finfin tröja och vet ni vad? Hon krympte den!! Hur lyckas man .. hahahah klant asså haha .. men men .. de gör inget för nu får hon leta rätt på en ny sådan tröja (och det blir svårt eftersom den typ är slut nästan överallt) ..

Idag har det nog inte hänt så mkt .. vi var tre personer eller nää fyra personer på första lektionen idag haha .. så vi kunde inte göra det vi skulle =O .. men men .. ganska många från klassen kom sen senare på dagen.

Imorgon har vi sovmorgon =) .. eftersom vi ska på julshow, skönt att man kan få sova lite längre =) ...

Nu är det inte långt kvar till jullovet =D ..

SKRIVET: 2008-12-01, kl 18:14:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

1 december

Japp nu är det första december och julen närmar sig med stormsteg =P .. och jag har ingen aning om vad som ska köpas till alla? =O .. Men men det ordnar sig .. får vi hoppas =)

Efter skolan idag så skulle jag egentligen åkte till mormor och morfar men jag åkte med Malin och Fanny till forum i stället och åt mat =D .. jag va så jääkla hungrig så det är sjukt .. när vi hade ätit så åkte jag då vidare till mormor och morfar som förövrigt är kvar i värmen .. orättvist!

Vid fem tiden så gick jag och mamma till Thomas skola där dem hade julmarknad =) .. men usch vad jobbigt det va där hahaha .. såååå jäkla mkt människor, och det var trångt och nej usch! .. och de ända som fanns där var fika typ miljoner olika sorter men bara en som jag kunde äta =( hahah .. så när jag och mamma hade kollat igenom hela stället så åkte vi dirket hem =) så nu sitter jag här i soffan .. och ska plugga