SKRIVET: 2008-11-30, kl 14:02:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Första advent

Nu är det första advent =) .. och det är inte alls lång tid kvar till julafton! .. Hmm kanske dags att köpa julklappar? men vad önskar sig alla? .. Andreas han har ju råd med allt själv typ .. och han vet inte ens vad han vill ha, så det blir riktigt svårt att hitta ngt åt honom .. Pappa har inte sagt ngt han heller .. och inte mamma heller .. hmm .. + att mamma måste ju få en födelsedagspresent också .. usch vad svårt det blev nu! .. Får ta och tänka på det dära nu =) ..

Igår så var jagsom sagt och tittade på fotboll , min yngsta kusin spelade =) .. dem vann båda som jag såg på .. så dem har match idag också .. så halv fyra ska jag befinna mig i min gamla skola för att titta på fotboll =) ..

Men nu måste jag plugga! Har läxförhör imorgon .. usch !

När första ljuset brinner
står julens dörr på glänt
och alla människor glädjas
att fira få advent

SKRIVET: 2008-11-29, kl 14:33:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

fotboll

Hej hej !

Idag är jag såå jäkla seg .. vet intevarför men men, igår var iaf en lugn kväll .. mammas kompisar kom hit på middag, vi åt god mat och pratade lite .. mer hände inte .. tittade på idol och blev superglad när johan åkte =D HAHAH hihi (A)

Idag så har jag tittat på tv hela dagen, tittat på bring it on again =) och just nu tittar jag på sjukhuset

Idag ska jag och Petra gå och titta på fotboll =) kusinen Jessica ska spela =D .. första matchen börjar halv fem tror jag de va .

Hmm .. annars äre väl inget speciellt ,, eller joo jag har ont eller inte ont utan jag kan typ inte använda min vänsterarm ngt bra ... kan knappt lyfta upp den .. och ni ska bara veta hur jobbigt det är att skriva här när inte fingrarna fungerar nomalt .. usch säger jag bara

Nää nu ska jag fortsätta titta på tv =)

SKRIVET: 2008-11-27, kl 19:16:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bästa !

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MORMOR !!! <3

Idag har jag praktiserat, näst sista dagen .. känns lite tråkigt faktiskt.
Ehm, jag och mamma har bakat =) .. kardemummakakor ... samt cheescake eftersom mammas vänner kommer hit i morgon, sen så har jag mest tittat på tv, kikat lite efter nyårsklänning =P haha ..

jag har faktiskit inget speciellet att säga =P inte idag .. så tack och hej, nu ska jag typ kanske städa =P hihi

SKRIVET: 2008-11-26, kl 21:08:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ki box

Tjenare tjenare !
Imorse vaknade jag tidigt, alldeles för tidigt =P .. vid kvart över 5 för att va exakt .. för att sedan följa med mamma och lämna andreas och pappa på arlanda .. dem åker ju till mormor och morfar i värmen idag, orättvist! men men vad gör man?

Jag och mamma kom hem vid tjugo i åtta igen eftersom vi åkte liite fel =P hahah .. jag gick och la mig en liten liten stund för att sedan klä mig varmt och gå till praktiken =) .. vi var ute i snön .. mysigt hihih ..

Nu på kvällen har jag och mamma varit och tränat =).. ki box på friskis o svettis =) .. shiiet va kul det va hahah men jobbigt som faan hahaha!

nä nu ska jag titta på Leilas jul =P haha

SKRIVET: 2008-11-25, kl 19:48:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

en liten sovmorgon

Idag hade vi sovmorgon =D .. vi började klockan 15.15 eftersom en  av våra lärare var på kurs eller ngt sånt, och sen hade vi kompledigt sedan teatern i söndags =) härligt härligt .. så jag åt lunch med mamma vid halv ett och sedan åkte jag till skolan .. jag och Frida möttes tidigare för att fixa ett grupparbete ..

Gick på lektionen då vid tre och sen slutade jag halv fem .. och eftersom min pappa är så himlans snäll så kom han och hämta mig =) .. han, jag och mamma åkte vidare till sickla och titta runt lite .. hittade två röda fina kuddar till mitt rum =P haha

nää nu ska jag försöka få tag på HanniBanni!! <3

SKRIVET: 2008-11-24, kl 21:23:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

bästa

Jag måste få säga det här! Jag vet att jag säkert tjatar som faan om det men jag måste, alla måste få veta!

Underbaraste vännen som finns i hela unirversum är min vän! Hon gör fan typ vad som helst för mig och jag för henne. Hon är den coolaste och häfftigaste tjejen som finns och hon klarar ALLT för hon har en sådan motivation.
Hur många vänner springer i mörkret, i kylan till en, och med raketfart? Det är nog inte så många, jag vet ingen, ingen förutom min underdunderbara vän. Hon kom springande så fort hon hörde mig, det tog henne kanske 6 minuter att springa 3 km .. i den vinterkalla kylan. Min lilla kooooorv, du är bäst och jag älskar dig oändligt mycket, glöm aldrig det!

- koooorvbröd <3 kooorv -   - Äpple <3 Hallon -

SKRIVET: 2008-11-24, kl 16:40:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

teater

Sitter i soffan med tända ljus =) ..

ehm .. stackars Hanni halkade igår morse när hon skulle till jobbet! Stackare .. <3 hoppas att allt är bra med dig!
Helgen har jag spenderat med min kusin och med Hanni =) .. vi har tittat på tv, ätit god mat och bara tagit det lugnt .. jag har även varit på magnetröntgen för mitt knä.
Igår så var klassen på teater, men vi var dock inte så många där .. men jaa den teatern va fatksikt helt okej, lite småseg i början kanske men men .. annars va den bra =) .. och när vi skulle hem va det storm! kallt som attan och man blåste bort, men pappa snäll som han är kom och hämtade mig och Frida =) ...

Och jag måste bara få säga att jag och Frida träffade söötaste ungen idag! =D .. när vi skulle hem från skolan så träffade vi Niklas och Micke och deras systerdotter tror jag det vaa .. så sööt va hon iaf =) .. jag och Frida funderade på att sno henne =P hihi

Nää nu ska jag titta på one tree hill

SKRIVET: 2008-11-21, kl 21:54:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

Grattis

Ehm, sitter hemma hos mormor och morfar, helt själv =P .. Hanni va nyss här, för hon är BÄST! <3

Igår var jag som vanligt på praktiken .. sen åkte jag och Cissi till Nacka forum .. och sedan på kvällen bjöd jag mamma på middag =) .. hoppas verkligen hon gilla det =P ahha ..

Idag så vaknade jag med hemsk huvudvärk .. så jag ringde praktiken och fråga om jag kunde komma senare, och det gick bra =) .. så jag tog en tablett och vilade och kom en timme senare till praktien, då hyfsat bra ... jaa efter det åkte jag hit =) .. eftersom jag har flyttat =P .. jag och mamma åkte och handlade lite åt mig, så jag har haft en myskväll för mig själv vilket har varit såå skönt ... ibland behövs det att bara få vara själv, skulle behöva plugga lite kanske men jag orkar inte ..

Ringde till Hanni och berätta en sak och då kom hon springandes till mig på typ 6 minuter ! Fattar nu vilken jäävla underbar vän hon är? .. Hur många kommer springandes till sin vän sådär när hon börjar jobba sex imorgon ?? ... Hon är helt enkelt bäst, och jag kan inte förklara hur mkt hon betyder! Du är bäst..glöm aldrig det!

Imorgon ska vi ha en tjejkväll här =) .. Hanni och min kusin kommer =) det ska bli kuligt .. och innan det ska jag på magnetröntgen för mitt knä .. hoppas det visar ngt så att man kan lösa problemet..

Grattis Roxanniie =)

SKRIVET: 2008-11-19, kl 21:46:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

flytt

Hej hej !

Sitter nu hemma hos mormor och morfar i min ensamhet och hostar...mormor och morfar är ju i Spanien och jag kände för att koppla av och va själv ett tag, så jag passar på att bo ensam.. därför har jag flyttat hem hit nu =D .. skit bra ! härligt värre, och imorgon ska jag bjuda mamma på middag

Jaa idag har jag varit på min praktikplats hela dagen .. slutade klockan tre och då gick jag hem =) .. titta på tv och såå, sen vid halv 5 bestämde jag mig för att flytta så pappa körde mig vid halv sex =) .. och jag kan säga er att jag tror att alla är nöjda med min flyttning ett tag hahahah .. jag har ju stört dem stackarna där hemma .. med min hosta, hemska jag ! .. Men jag vet att dem kommer sakna det nu när jag inet är där och för liv hahah så jag kommer hem snart,. =P ... måste ju hinna träffa pappa och brorsan ett tag innan dem åker till mormor och morfar i värmen =O hahah .. lyxisar .. haha


Nää nu ska jag lägga mig i sängen och titta på fotboll =) .. börjar klockan nio imorgon så det är ju iaf lite sovmorgon =D ..

SKRIVET: 2008-11-18, kl 19:37:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

guld

Nå, var han värd guldbollen?

SKRIVET: 2008-11-17, kl 20:19:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

..

Sitter och tittar på fotbollsgalan nu =) ..

Usch idag har varit en jobbigt dag =/ .. har haft så jäkla ont i lungorna när jag hostar och till och med när jag andas .. så fort jag andas liite djupt så gör det skit ont! usch inte kul alls ska jag tala om =S

Annars har väl dagen vart helt ok .. fick veta att jag fick mvg på mitt cancerarbete =) .. wiihoo hahah .. ehm .. jaa annars hare väl inte hänt så mkt annat. 

Nää nu ska jag fortsätta titta! har ändå inget roligt att berätta idag =P

Juste Grattis Manuel

SKRIVET: 2008-11-16, kl 14:11:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

vittvittvitt

Jag ser det snöa, jag ser det snöa, det var väl roligt, hurra!! .. Men nej det är inte roligt .. även om jag gillar snön för det är mysigt på något sätt .. och det är stora fina snöflingor som kommer trillande ner från himlen nu .. men nej jag vill inte ha vinter ännu! Usch fy och blää .. inte än .. tänk er att stå ute hela dagarna på praktiken och frysa i snön? Ja visst, klart barnen tkr om det .. men inte jag inte .. inte än, om kanske två veckor, då kan snön få komma men inte än.. Men å andra sidan så lär ju inte denna snö ligga så länge .. och då blire slask i stället vilket är värre, mkt värre! För snö är mysigt det är inte slask! Nej därför ska inte snön komma såhär tidigt för då försvinner den snart och blir just till slask .. Även om det gröna gräset nu är vitt .. så kommer det inte hålla i sig.

Sitter här i soffan och tittar ut, ut på den där snön som gör gräset vitt...usch! Just nu skulle jag bara vilja åka till värmen .. åka och hälsa på mormor och morfar!

Snart kommer Cissi hit också =) .. vi ska kolla på resor hihi .. hoppas att vi hittar någonting bra så att vi kan åka iväg .. fast det blir ju inte förens vid nyår där någongång ..men iaf, då har man ju något att se fram emot =) ..

Och Rox den lilla skiten, jaa hon ska åka till värmen i vinter! Hon lämnar mig och juldagscupen och all fotboll på lovet, för hon åker till Chile den jäkeln =P haha jag är avundsjuk !!

Nä nu ska jag försöka plugga lite innan den snälla människan vid namn Cecilia kommer =) ..

FAAN vad jag saknar dig ! Vi måste ses snart Banni <3

SKRIVET: 2008-11-16, kl 00:00:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

nacka närakut

Hej hej !

Idag sov jag alldeles förlänge .. vaknade av att Roxii ringde och väckte mig vid ett (a) haha .. men jag somnade ju trots allt inte förens vid fyra + att jag har vaknat av mitt hostande miljoner gånger i natt .. så det var ju inte så jättelänge iaf med tanke på omständigheterna =P haha

Idag har jag bara tagit det lungt .. eller jag och mamma åkte till nacka närakut med mig för att jag har ont i ryggen och rebenen när jag andas och när jag hostar, precis vid lungorna .. så vi åkte dit för att se så att det inte var ngt fel med dem .. och det var det inte =) som tur var .. utan jag ska bara äta hostmedicin och ipren så ska det nog bli bra tillslut =) .. men shiet vad ont jag har när jag hostar =( .. och andas .. speciellt när jag andas djupa andetag usch ! ni ska bara veta

Ehm .. ja sen så åkte vi hem, och titta på film =) .. och drack vatten med honung för det ska ni veta är jättebra när man har hosta =) nästan som hostmedicin hihi .. ehm .. jaa så vi har tittat på film hela kvällen samt tittat på sing-a-long =) .. och nu ska jag snart sova ! =D .. är så jäkla trött, och jag hoppas verkligen att jag kan somna snabbt inatt .. det skulle jag verkligen vilja !

ehm, nää nu ska jag försöka sova =) .. imorgon ska jag bara plugga och tare lungt .. känner mig helt slut i hela kroppen !

SKRIVET: 2008-11-14, kl 16:03:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

kväll

Hej hej !

Idag mår jag bättre =) och det är väl tur det för jag ska ju följa med mamma till hennes kompis idag.. Hon ville ha sällskap hem sen, så därför följer jag med henne dit fast jag inte mår super .. men men, tjejen vi ska till är i alla fall jättesnäll =) så det ska nog bli en trevlig kväll fast jag mår dålig .. hoppas bara att jag kan få i mig ngn mat =P

Jag ska börja fixa mig nu, men ni får ha en bra kväll!

SKRIVET: 2008-11-13, kl 19:44:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

mormor&morfar

Usch vad jag saknar mormor och morfar ... jag vill att dem ska komma hem nu! Ni som inte vet hur nära jag stor mina morföräldrar tycker säkert bara att jag är överdriven eller ngt sånt .. men det är inte mitt problem, för jag saknar dem jättemycket!! .. Jag var ju hos dem hur ofta som helst och kunde ringa hela tiden .. och nu är dem flera mil bort! Pratade försig med morfar idag en snabbis, men då hinner man bara med att tala om hur man mår och hur dem har det .. och dem har det iallafall jättebra där borta, dem läser böcker, löser korsord, ehm och bara tare lungt i värmen .. och det är dem värda! För mormor och morfar är faan dem bästa morföräldrarna som någonsin kommer finnas .. dem är bäst, och allt som dem har fått stå ut med ..
så jag tycker dem är värda att få åka iväg fem veckor och bara va för sig själva och leva livet .. men jag saknar dem ju ändå jättemkt !! .. Förra året åkte jag ju dit och överaskade dem =) .. åkte ju med min morbror och moster då och shiet vad glada mormor och morfar blev .. och jag också ! Men nu så kommer jag inte kunna åka dit, så jag får stå ut och bara vänta på att dem kommer hem .. vänta till den dagen då jag kan hämta dem på arlanda .. och jag hoppas att det går snabbt till den dagen =)

och jag hoppas verkligen att jag ska kunna få i mig den goda maten som serveras till middag idag .. vi ska äta potatisgratäng och kyckling .. så håll tummarna att jag lyckas få i mig det ..

Saknar dig som faan Hanni!! Vi bara måste ses snart <3

SKRIVET: 2008-11-13, kl 15:42:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

ingen fara

Mamma och pappa kom hem vid 6-tiden imorse, och det var som tur var inget fel med mamma =) .. antagligen bara spänningshuvudvärk eller ngt sånt .. men om det inte blir bättre ska hon röntga, men vi hoppas ju på att hon är fri från den där dumma värken nu !

Idag har jag som vanligt varit hemma bara, lyckades få i mig lite soppa idag också =) .. får se vad jag kan få i mig till middag

Har inget mer att skriva nu tror jag

SKRIVET: 2008-11-12, kl 22:49:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

orolig

Idag har jag bara varit hemma hela dagen och tagit det lungt .. har fått i mig ganska mkt mat jämfört med övriga dagar .. ätit soppa två ggr i dag samt en banan .. och lite glass ..
Mår i alla fall liite bättre idag men usch fy vad jag mår dåligt =/ ,, ska snart sova så att jag kanske kan bli frisk ngn gång ..
Men jag är ju så orolig nu .. mamma åkte nyss in till sjukhuset =( .. troligtvis är det ingen fara men jag kan inte låta bli att oroa mig och vara jätterädd .. Hon har haft så jäkla ont i huvudet i typ tre veckor nu och senaste veckan har det bara varit värre och värre .och nu hade hon så ont så hon visste inte vad hon skulle göra .. hon har ju haft migrän sen hon var tretton år men hon har aldirg haft sådan här huvudvärk ,, alla som har migrän vet ju att man brukar få ont på ett visst sätt och det som hon har nu är inte alls likt ngn annan huvudvärk .. och sen det att hon har haft ont varje dag så lång tid =/ .. så hon ringde sös och dem sa att hon skulle åka in nu på direkten .. om hon itne kunde åka bil skulle vi ringa ambulans .. men pappa kör henne dit ..

Så nu är det bara hålla tummarna att det är ofarligt .. att det inte är ngt allvarligt !

SKRIVET: 2008-11-11, kl 21:50:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

...

sitter och tittar på systrar i jeans på tv nu =) Finns inte mkt att skriva här eftersom jaghar vart hemma hela dag förutom en liten promenad till centrum ..

Djurgården vann med 7-0 idag,, riktigt bra tkr jag =P .. ehm förövrigt finns det väl inget att säga =P

förutom att Niklas ville att jag skulle skriva om honom, så nu gör jag det .. vet försig inte vad jag ska skriva =P haha mne du måste hur som helst börja komma mer till skolan så att du inte måste sluta, för det vill vi inte.. för då styckar jag dig eller vare nu va du sa när du trodde jag skulle flytta till spanien =P haha


Nää nu ska jag fortsätta titta på tv .. godnatt

SKRIVET: 2008-11-11, kl 17:37:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sjuk

Hallojsan!
Jag är fortfarande sjuuk =/ .. det är synd om mig !! Kan typ inte äta, idag har jag lyckats fått i min buljong, och sen så liite milkshake .. ska snart försöka få i min lite fisk, det är ju hyfsat lätt att svälja .. hoppas att det funkar! .. Och jag hostar som faan ... och har ont i huvudet och ushc det är skit med mig helt enkelt .. Även pappa är sjuk .. stackare

Igår var ju hemma, fick inte gå till skolan eftersom jag va så dålig + att jag knappt sovit ngt på natten och det är ju inte bra att gå til lskolan och smitta ner alla andra .. ochsen när man själv är frisk så kommer dem och smittar ner än ,, därför äre bäst att va hemma när man sjuk =) .. Problemet var ju då bara det att jag hade vunnit två biobiljetter till igår.. en förhandsvisning på kärlek 3000 .. så jag tänkte gå till skolan bara för att få gå på den ... men eftersom min mamma är bäst så fickj ag gå på bion ändå =) det är ju trots allt inte så jobbigt, och hur ofta får man gå på förhansvisning?? =)
När vi kom dit fick vi gå på röda mattan haha , ochsen fick man lite godis och dricka .. man fick även goodiebags
Filmen var jättebra tkr jag =D .. den var rolig men samtidigt sorlig .. och vet ni vad =P hahah dem filma ekstubben.. och man såg mitt område pyttepytteliite men ändå hahaha .. det var lite roligt att se ngn stanns som man kände igen sig .. ochsen så filmade dem mammas jobb haha, och sen en som hon jobbar med .. Så jag och mamma satt där i biosalongen och kände igen nästan allt =P hahaa ...

Ehm ,, jaa jag mådde som sagt jäkligt dåligt så jag gick och la mig nästan direkt när vi kom hem ihopp på att kunna gå till skolan idag.. men jag vaknade imorse och mådde sämre än innan .. så jag är hemma idag ocksåå .. antagligen resten av veckan också eftersom det är praktik de här tre dagarna .. och Rosie, min handledare tyckte att jag skulle stanna hemma veckan ut så att jag blir frisk .. hon hörde hur förfärlig jag lät =O .. ushc usch .. inte roligt alls .. men jag får se hur jag mår i slutet av veckan .. förhoppningsvis mår jag bättre och kan gå till praktiken =) .. håll tummarna för mig =D

Idag fyller söte Anthony år =D 
GRATTIS <3<3

SKRIVET: 2008-11-09, kl 19:47:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Coolare än Pippi

Jag bara måste få säga att jag känner världens häftigaste männsika!! Coolaste, underbaraste ALLT =D ...
Hon är så jäkla cool och hon vågar göra typ vad som helst ! Ingenting stoppar henne, inget .. och samtidigt som hon är coolaste och häftigaste människan i universum så är hon samtidigt universums snällaste och ödmjukaste person som verkligen bryr sig om allt och alla i hennes omgivning .. hon är så sjukt snäll och roligt, man skrattar alltid i hennes närhet och jag är så jäkla stolt att jag har henne som vän!

Du är bäst, glöm inte det !! <3

SKRIVET: 2008-11-09, kl 18:57:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Grattis pappa

Hejhopp !
Idag är det ju farsdag =) så grattis till världens bästa pappa!!! ... MIN PAPPA <3
Jag och Johanna vaknade vid 10 imorse eftersom hon skulle åka vid elva haha, men det vart ändrat så dem åkte vid tolv ist så vi hade kunnat sovit mkt längre hihi ,.. men men
När hon hade åkt så åkte jag och mamma till Tyresö och köpte present till pappa =) han fick en söt liten tomte eftersom han är ett big faan av tomtar haha .. sen fick han lussebullar och julmust, och fiskar hahaha (mer för att mamma vill ha dem =P ) och sen får man ju inte glömma halstabletterna han fick =P haha .. för det är nämligen så att både jag och pappa är sjuka.. ont i halsen och såå. .. och jag har värsta jobbiga hostan, och jag är yr och mår illa .. och det känns verkligen som om jag ska ramla ihop så fort jag reser mig .. hm jobbigt. . det är säkert barnen på praktiken som har smittat mig =O  haha men det är sånt man får stå ut med ..

Hoppas att jag mår lite bättre imorgon =) ..

Nää nu ska jag titta på tv tror jag .. juste grattis till sm-guldet kalmar

och supergrattis igen pappa ! <3

SKRIVET: 2008-11-09, kl 01:32:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Pocahontas kan många språk

Thai


Danska
 

Hebreiska




Norska


Svenska


Visst är hon språk kunnig ?  hahahahha

SKRIVET: 2008-11-08, kl 20:46:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

hallon

Hejsan hejsan !
Sitter med johanna (sysslingen) och tittar på musikmaskinen, idag har vi bara tagit det lugnt, tittat på film och så,
Igår så följde jag och Johanna med Viccan till hennes kompis som bodde i hallonbergen,, långt bort som faan .. men men,  hm när vi först kom dit var det ganska tråkgit må jag säga, men efter ett tag blev det bättre och det blev bara roligare och roligare .. lagom till vi skulle åka hem .. haha ..
ehm det finns nog inte så mycket att säga, vi var där typ hela kvällen .. hahah jag råkade skrämma alla (a) ... jag fick en hostattack och alla blev typ oroliga och kom upp och skulle se så det var okej haha , bara det att samtidigit som dem skulle se till att allt va bra så skämtade dem vilket gjorde att jag skrattade och hostade om vart annat och det var jättejobbigt juu hahaha ..
Vi åkte därifrån vid två ,, fast kom hem vid halv fyra.. och då var vi heeelt slut ska jag säga er ! .. Jag höll på att somna på bussen hhaha .. och kissa på mig,

nää nu ska jag fortsätta titta på musikmaskinen =P hihihi ..

SKRIVET: 2008-11-06, kl 15:58:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

andra dagen

Sitter i sängen och är aptrött .. det tar på krafterna att lyssna på barnskrik hela dagen =P haha .. nästan hela iaf .. men ungarna är såå söta, så det är värt det =) .. hihihi ..
Jaa idag var det ju andra dagen på praktiken =) .. trivs där .. och jag börjar lära mig alla barnens namn haha .. duktiga jag ..

Nu måste jag plugga, ska skriva klart mitt arbete om prostatacancer så att jag kan skicka in det i morgon .. eller helst idag för imorgon är det lite tajt om tid =O

Juste, idag åker min bästastebästaste underbaraste vän bort =( .. fan dumma unge !! Men lycka till =D <3 Älskar dig!

Nää nu blire pluggpluggplugg .. bara en massa plugg idag.. + en del städning för imrogon kommer gäster hit och då måste det se tiptop ut =P .. Sysslingen Johanna kommer bland annat .. ska bli roligt =) ..

SKRIVET: 2008-11-05, kl 22:25:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

praktik och idrottsklinken

Tjolaopp !
Sitter och titta på fotboll =D .. real madrid - juventus .. just nu står det 2-0 till juventus =) .. del piero har gjort båda målen , snygga sådana också ..

Ehm, har inte varit inne på datan på ett tag därför har jag inte kunnat uppdraterat bloggen...men i går så var jag i allfall och inventera på H&M i Haninge.. Min bästaste vän Hanni var med =D .. sedan så sov Hanni hemma hos mig =) ,.. imorse vaknade jag vid fem och klädde på mig och gick sedan ut till bilen (Hanni låg kvaar och sov) .. jag och pappa åkte till Sickla och hämtade upp mormor och morfar och körde dem till Arlanda.. Dem åker ju till spanien idag, Sterling gick i konkurrs juu så dem måsten nu flyga till madrid och byta där .. fick samtal vid nio tiden och dem hade kommit fram bra =D .. Faaan alltså jag saknar dem redan haha .. men det är väl mest för attjag vet att jag inte kommer få träffa på dem FEM veckor .. fattar ni hur jobbigt det är ?? Asså min mormor är min idol, min förebild fan... och jag har alltid haft skit bra kontakt med mormor och morfar ,, hälsar på där fett ofta, sover över .. det är typ mitt andra hem ... och nu kommer jagi nte ens kunna snacka med dem på fem veckor .. okej visst karlt man kan ringa men det blir ju inga långa samtal .. bara typ "hej hur mår ni? Är vädret bra?" och sånt .. usch usch .. hoppas tiden går fort fort fort !!

Idag var ju första dagen på praktiken så efter att vi varit på arlanda så hann jag hem en halvtimme och sedan gickjag ner till Älta Gård =) till min praktik .. 1-2 åringar .. jag praktiskerar hos Tessis mamma, en familje kompis till oss .. och jag trivs än så länge =P haha .. och det kommer jag nog fortsätta med =) ... Vid tolvtiden så tog jag bussen mot Slussen för att sedan åka till Råsunda där jag skulle till en sjukgymnast eller läkaare eller ngt sånt .. En som vi känner, känner en som jobbar där på idrottskliniken så han har fixat tid där åt mig, så äntligen kanske jag ska få hjälp med mitt knä?? Där jag var innan kändes det liksom som om dem inte tog mig på allvar.. typ "hon är för ung för att ha så mycket problem" och dem ringde ju inte heller tillbaka till mig .. förens efter tre veckor .. och då hade jag redan fixat en ny tid...så nu ska jag röntga snart igen och förhoppningsvis så blire ordning på skiten .. =)

Ehm ... vad har man gjort mer i dag då? .. Joo jag fikade med mami .. sen så var hon och jag hos frissan =) Mamma har fått en kanon fin frisyr =D .. jag klippte mest upp håret och klippte topparna ..

Och jaa nu tittar jag som sagt på fotboll =) ... ska plugga lite snart hade jag tänkt .. eller kanske sova ? =P är skit trött hahah

Tack och hej leverpastej !

SKRIVET: 2008-11-01, kl 13:42:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

mormor&morfar<3

Sitter nu och i soffan och ska snart gå och städa =/ .. usch ! ..

Igår så passade jag ju Thomas =) .. vi bakade bullar och bröd till mormor =) .. sen vid tretiden åkte vi till sickla .. för vi skulle på bio .. bion började dock inte förens halv fem så vi åkte hem till mormor och boka biljetter, och jag hjälpte mormor riva pepparrot .. och det är starkt ska ni veta ! hhahah jag som har känsliga ögon kunde knappt hålla dem öppna och tårarna bara rann hahaha ...
vid halv fyra så gick iaf jagoch thomas till sickal och hämtade ut våra biljetter =) .. det blev high school musical 3 hahah ,.. jaa jag såg ju den i söndags med mamma (a) , haha .. men den här gången så gick jag ju med Thomas och tittade på den svenska för hans skull ;-) men den filmen är såå bra så det gör ju inget =P hihi ..men men ehm, jahapp efter filmen fick vi springa till mormor och morfar för vi skulle äta middag där .. mormor och morfar åker ju nästa vecka ngn gång .. så det blev en hejdå middag .. kommer sakna dem jäättemkt <3 .. jag är ju där lite då och då, sover där ngn gång ibland och att inte kunna prata med dem på fem veckor ??! hallåå hur ska jag klara mig !? .. usch ushc stackars mig haha ..
det bjöds iaf på lunchkorv med pepparrotsås =D såå gott !! ehm , jaa vid nio tiden så åkte vi hem =) .. och jag, pappa och Thomas bestämde oss för att titta på film .. det blev Horton haha .. den va faktiskt bra =P

Ojdåå nu är det ngr ungdomar som är ute och går i skogen här vid mig =P haha .. undra vad dem gör där uppe hahha

nää nu ska jag städa, sen ska vi till graven och tända ljus .. och sen så ska jag kanske följa med familjen hem till Cissi och hennes familj för middag, men jag får se hur det blir ..

- En person är en person oavsett format -