SKRIVET: 2013-06-25, kl 11:00:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

på sjukhuset

Är på>sjukhuset nu..eller kom vid nio men det var nått fel på ett prov så var tvungen att ta om de så nu väntar jag på svar så jag kan få medicinen snart.  Min nervositet var nästan borta när jag kom hit men hade knappt suttit i "dropprummet" i fem min innan tjejen mittemot mig började må sååå fruktansvärt dålig och nästan svimmade av medicinen jaa av just den medicinen jag snart ska få så jaa där kom min nervositet tillbaka. Kul!  
 
i väntan på dropp
 

SKRIVET: 2013-06-24, kl 17:25:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

nervös

Ååh jag är så jävla nervös!! Har nyss hämtat ut medicinen för morgondagen, remicade..dyr jävla skit 2200 för den fast egentligen kosta de 20000 ungefär tur att man har högkostnadskort :p men ändå där rök mina sista pengar
 
Har även lämnat blodprov så det är klart till i morgon.  Men usch, förstår inte varför jag är så nervös för egentligen..är ju inte rädd för sprutor eller nått men ändå tanken att sitta tre timmar själv på sjukhuset gör mig nervös..sitta med dropp i två timmat liksom och sen en timme för övervakning..blää! Men det kommer gå bra och så länge jag mår bra så kommer jag stå ut med det mesta :) hoppas man mår bra efter så jag kan jobba!!

SKRIVET: 2013-06-18, kl 21:29:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

jomensåatt

Nu är det dags, läkaren tror att ett nytt skov är på g så jag ska börja med ny medicin så snabbt som möjligt måste bara kolla lite grejer först med lungorna osv sen är jag redo!

Känner mig på nått sätt redo att ta det här steget, visst jag vill inget hellre än må bra men samtidigt har jag lyckats bearbeta allt som har med sjukdomen att göra så jag känner mig redo och dessutom har jag mina fina vänner som jag vet finns där och stöttar mig.
Har haft så underbara dagar senaste veckorna och det känns så jävla bra och den känslan ska jag fortsätta bära med mig varje dag som går.

Lite tråkigt och läskigt är det dock att jag måste besöka sjukhuset själv förstå gången jag får nya medicinen då mamma o mormor (som annars alltid ställer upp och stöttar och finns med är där vid varje besök)ååker iväg. Visst jag är inte rädd för sprutor eller så men änldå sitta tre timmar själv, två med dropp och en timme efter för övervakning känns inte sådär jättekul och lockande men jag överlever ;)
Nu ska jag sova så jag orkar jobba imorgon :)

SKRIVET: 2013-06-10, kl 19:18:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

tagga

Sitter och dricker en Celsius och laddar för dagens andra träningspass :) lite cxworx eller jaa core på 30 min, älskar det. Är sjukt bra och effektivt pass :D

Fortfarande helt glad och stolt över att jag ORKAR och klarar av att leva och då dessutom träna..så stolt över mig själv som gott från botten, varit längst jävla ner på botten och nu börjar jag äntligen komma över vattenytan :D sjukt glad , tänk om jag alltid kunde få må såhär :)

SKRIVET: 2013-06-06, kl 22:51:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

happy

Jag är såå glad och lyckligt just nu! Jag börjar känna mig som mig själv. Som att jag sakta men säkert får återta kontrollen över min kropp och mitt liv, något som min sjukdom har fått styra över i mer än 2 år..i. 2 jävla år har någonting som jag hatar något som jag inte för skulle önska min värsta fiende (har ingen men om jag hade haft de hade jag inte önskat denna den här skiten) något som jag avskyr så fruktansvärt fått styra mitt liv men äntligen börjar jag återfå kontrollen :) och jag är så glad att jag har kvar alla mina vännen trots att jag senaste året knappt orkat göra något, ni är guld värda <3<3