SKRIVET: 2010-10-31, kl 02:31:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

Glöm inte ändra klockan! ;)

Hej hej! Har ni haft en bra kväll?? Det har iallafall jag, började kvällen med middag hos farmor, grekiskt blev de..mums!! Sen vid tio åkte jag in till stan för att möta Hanna, vi skulle se på Saw 3D som sagt, säger bara, Se inte den!! Inte alls värd dom där 125 kronorna som den kosta..inte alls läskig och nää den var bara dålig. Besviken blev man ju men som tur var hade jag en trevlig kväll ändå =) tur de.

Ska ta och sova nu, imorgon blir det troligtvis att städa och kanske gå ner till gymmet lite och cykla..känner att jag inte är mig själv längre haha, gamla Sofie kände typ aldrig för att träna medans den nya och bättre Sofie bara vill träna haha, känner de där träningsuget .. Hoppas bara jag inte blir sjuk nu igen som jag brukar bli när jag börjar träna. Håll tummarna!

Men NU ska jag sova, God natt på er alla! Glöm inte ställa tillbaka klockan en timme nu .. yees får sova en timme extra, yeah!! haha

SKRIVET: 2010-10-30, kl 11:44:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lördag

Tjenare!
Har precis kommit hem efter ett jobbigt pass body pump på gymmet, grymt kul är det men grymt jobbigt! =) Men det är skönt för då kännr man att det gör nytta, hoppas på mycket träningsvärk (a) hahha Är jag den ända som typ älskar träningsvärk?? Det är ju skönt, då märker man att man gjort något nyttigt ju.. Juste pappa och mamma va med och träna också, bra jobbat gamlingar, men de märks att jag är yngre och starkare hahha =P 

Ska hoppa in i duschen nu och sen käka något för att sen sätta mig och dega i soffan och kolla på nya beck filmen..

Senare idag ska jag till farmor på middag =) sen i natt ska jag kolla på bio med Hanna, blir Saw 3D och den börjar 23.59 .. läskigt värre va?

SKRIVET: 2010-10-26, kl 11:32:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tisdag

Tjenare , länge sen jag skrev nu men har inte orkat .. har inte heller haft något roligt att säga vilket jag försig inte har nu heller men tänkte att jag lika gärna kan skriva något när jag ändå sitter vid datorn..

Ska snart åka iväg på massage, skönt ska de bli! Efter det ska jag röra mig mot Hanna för vi ska plugga hela lååånga dagen =P Hoppas det går bra!

Ajaa , ha det bra! Får se när jag skriver nästa gång ..

SKRIVET: 2010-10-07, kl 15:47:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Home made lasange

Tjosan, kom hem för en stund sedan. Idag hade vi våran första basgruppsdag, alltså alla som har sin praktiskt i nacka är samlade i en grupp, idag var det mest info som gav och vi var endast där i typ två timmar (?) men de va skönt att de va inte va så långvarigt. Efter det gick jag o Emelie runt lite i Sickla och kolla, köpte mig en skjorta typ .. den va faktiskt på rea och de fanns bara en kvar av den storleken jag ville ha så jag slog till o köpte den. Käkade även lunch på Texas Burger..

Efter det, typ vid ett-tiden rörde vi oss mot Jarlaberg för att hälsa på våran blivande VFU-plats. Vi hamnade såklart på olika förskolor men alla förskolor där sammarbetar ialla fall. Det känns som att jag kommer trivas superbra där, jättemysigt var det =) Så nu ser jag framemot måndag ..

Ska snart göra middag, det blir en hemlagad lasange..med hemmagjord pasta (önska mig lycka till haha) hoppas det blir gott..

Men nu ska jag inte sitta här och lata mig, tjaa dåå =)

SKRIVET: 2010-10-06, kl 17:31:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Barney Stinson som pappa?

HAHAH Tack Amanda för att du gav mig ett gott skratt med din kommentar, men jag vet nog någon som kommer bli liiite glad över den kommentaren hahahah

"OMG! Din pappa ser ut som Barney Stinson i How I met your mother!!!!!!!! :-o

Awesome!!! :D
/ Amanda"

 
Det var till dessa bilderna som kommentaren kom haha


Är det bara jag som har svårt att se likheten?? =P haha
Tror du fått en knäpp i huvudet Mandiis hihi

SKRIVET: 2010-10-05, kl 13:16:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tisdag

Tjosan, idag känns som en bra dag, trots att jag fortfarande är lite irriterad på gårdagens typ kritik. Ajaa skit samma jag vet att jag och dom andra tre tränarna gör ett bra jobb och that's it!

Sitter iallafall nu och äter nudlar och kollar på pelle svanslös haha, Vad elak Måns är =( Och Bill&Bull också för den delen..tycker lite synd om pelle ..

Men jaaahaa, ska träna senare i dag med Petra. men nu ska jag fortsätta lata mig här i soffan..

Btw idag börjar cuger town och DH wiie!!

SKRIVET: 2010-10-02, kl 09:23:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ändrade planer

God morgon! ska snart åka iväg och ha match med grabbarna..sen efter det ska vi åka till världens bästa morbror på fika =)

Jobbade aldrig igår , tyvärr..hade verkligen behövt pengarna men men det hade blivit missförstånd och de va nästa helg dom behövde .. och då är jag upptagen, men dom ska ringa mig nästa gång iaf .. 

Så jag bytte ut jobbet mot middag och bio med Cissi =) Mys, filmen va dock sen för de va något strul med att få igång filmen så den sattes igång typ 30-40 min sent, men det va värt att vänta på den filmen! Dessutom fick vi alla en varsin ersättningsbiljett som håller ett halv år så man kan ju säga att de va gratisbio igår =)

Nu ska jag börja röra mig mot matchen, ni får ha en bra dag!

SKRIVET: 2010-10-01, kl 14:42:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jobb i kväll

Tjenixen! Ska snart sätta mig och plugga igen men behövde en paus efter allt läsande, tror inte riktigt att alla förstår hur hemskt mycket plugg det är som man måste genomlida för att bli förskolelärare, liksom jobba med barn..hur svårt kan de va? Det är väl typ så de flesta tänker men det är inte bara att leka och ha kul med barnen, allt kräver en baktanke. Aja nog om det..

Fick mess av Mickis förut idag och hon undra om jag vill jobba idag, klart jag vill .. i need money! Ska iallafall vara barnvakt ikväll åt en tjej på ett och ett halvt år, mys .. lättförtjänta pengar, dessutom kan jag plugga då också, såklart när tjejen har somnat =)

Men nu ska jag sätta igång att plugga igen, Puuss