SKRIVET: 2013-08-29, kl 21:18:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

happy girl

Jag kan fortfarande inte riktigt förstå att jag kan må så här bra .. vågar inte riktigt ta in det på nått sätt av rädsla för ett bakslag..det har liksom hänt så många gånger förr att jag äntligen börjar må bra och så vänder det igen. Men den här gången känns det annorlunda. Visst jag har fått dagar då jag mått piss pga chronsen men jag har nu lättare att lyckats bita ihop. Jag kan ta att jag mår skit en dag även om det är jobbigt men sen nästa dag är det bara bita ihop o gå vidare liksom :)

För så bra som jag mår nu kan jag inte ens minnas när jag gjorde sist :) och jag orkar leva o jag orkar vara jag. Men jag har även lärt mig att det är en hårfingräns mellan vad jag Tror att jag klara av och vad jag faktiskt Klarar av..ibland så vill man liksom mer men när man tänker efter så vet jag att min kropo inte pallar lika mycket som en "frisk" människa. Så det gäller att lära sig vart man ska sätta gränsen och det är någonting som jag jobbar med varje dag och jag är på god väg att lyckas klura ut mina begränsningar :)

SKRIVET: 2013-08-22, kl 18:49:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sitter hemma hos mormor och morfar o kollar på djurgården..sover här inatt :) myyys! Mina morföräldrar är nog mina idoler, allt dom lyckas gått igenom. Bröstcancer × 2, parkingson och en sjukt jävla massa skitsnack osv. Så starka och så omtänksama människor får man leta länge efter ♥♥ och om jag lyckas med något extra bra då är det dit jag ringer för att berätta och om jag behöver hjälp med något så kan man alltid lita på dom. Jag har sån tur, jag har bästa föräldrarna och så mormor och morfar :) och alla andra underbara vänner som jag har runt mig :) såå bra ♡

SKRIVET: 2013-08-15, kl 22:53:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

det krävs så lite

Tänk att någonting så litet kan betyda så oerhört mycket! Att höra någon ställa frågor ocj verkligen verkligen lyssna och bry sig om svaret..det ger så mycket mer än man kan tro :) det gjorde min dag till en bättre dag. Så skönt att bara få prata ut och veta att den jag pratar med faktiskt lyssnar och bryr sig..såna människor är guld värda! :)

SKRIVET: 2013-08-14, kl 21:29:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

sex timmar och några stick senare

Trots sex timmar på sjukhuset idag för att få medicin så är jag på otroligt bra humör :D dock extremt trött och med huvudvärk..det tar mer energi än man tror att sitta inne på sjukan så länge, konstigt nog!
Men min dag har hur som helst varit kanon om man räknar bort dom där timmarna på ersta sjukhus. Åkte o träffa Carro vid globen för att hämta ut lite hockeybiljetter och efter de tog vi en fika :) lite senare var det dags för bio med Alexandra..såg the heat hahhaa asrolig film :D såå jaa min dag har varit toppen trots sjukhus och massa stick i armen :p

SKRIVET: 2013-08-12, kl 21:51:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jobb och gym

Det är helt sjukt att jag fortfarande är vaken..att jag orkat! Först jobba 7.30-19.30 sen åkte jag till gymmet för ett pass cx med mica .. Känner mig alltid så bra efter ett träningspass. För ett år sedan eller för bara 4 månader sig hade jag aldrig någonsin orkat eller klarat av att leva så som jag faktiskt kan idag..all jävla slit och allt jag kämpat för att ens orka leva, för att orka jobba. Och nu orkar jag jobba OCH dessutom ta en sväng till gymmet. Tror inte att någon i min närmsta närhet som verkligen sett hur jag mått någonsin ens har kunnat tänka tanken att jag kan orka med det jag faktiskt orkar idag (det har iaf inte jag)...känner mig stolt och glad som har tagit mig ända hit. För bara någon månad sen mådde jag så otroligt dåligt av min mage och sjukdom och allt så jag klarade på riktigt knappt av att förflytta mig från soffan till sängen..jag hade nått botten..ända längst ner på botten och utan mina vänner som jag alltid oavsett haft där vet jag inte hur jag hade vänt på allt och hamnat där jag nu är :) Jag har under de senaste två åren fått göra prioriteringar i mitt liv..prio ett har alltid varit att klara mitt jobb och för att klara det har jag fått sätta min fritid åt sidan och att jag nu klarar av båda jobb och att ändå göra nått på min fritid är ett stort stort steg för mig :) och allt känns så bra .. Jag är tillbaka och jag tänker kämpa varje dag för att bli starkare så att jag kommer klara av nästa skov..för fler skov det kommer jag få, det vet jag men nu är jag iallafall förberedd och jag är på ett sätt redo, den här gången kommer inte sjukdomen få styra mig nu är det min tur att styra sjukdomen!! Jag ska iallafall göra mitt bästa för det :D (Tydligen funka det inte med mellanrum mellan raderna..hoppas ni kan läsa ändå ;)

SKRIVET: 2013-08-01, kl 23:25:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

härliga tider

Den här semestern har varit så himla bra och lyckad och känslan över att jag har mått bra i stort sett hela tiden är obeskrivlig :) Först åland med släkten..bara ta det lugnt och komma bort från allt, sen umgåtts med fina vänner..sen kreta med adela och nu har jag kommit hem från Göteborg med jessica.. helt klart bästa på lääänge :) ♥♥ och jaa hela inlägget ser stört ut men skriver från mobilen ;) Liite av min semester :) och imorgon ska jag dra igång med träningen ordentligt!!