SKRIVET: 2010-02-28, kl 14:39:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

Plugg & bio

Helluu!
Sitter nu och ska försöka plugga ett tag, ska försöka göra så mycket som möjligt innan jag drar, ska nämligen på bio med "lillebrorsan" Thomas.. det blir filmen Farsan som vi ska se =) den verkar rolig så det blir kanoners

Men nu, tillbaka till pluggandet!!  

SKRIVET: 2010-02-27, kl 21:24:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

bilder


Dagens inköp
+ en mascara, en bok och ngt mer

 
Snöplockning till nerkylningen av drickat


Pappa! <3

 
Bild 1: Severi&Petra Bild 2: Tränarna P02 - petra, severi & jag


(Klicka på bilderna för att se dom större)

SKRIVET: 2010-02-27, kl 17:40:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

mor&dotterhelg

Nu va det ett sen igen som jag skrev men jag har inte haft tid..
Äntligen äntligen äntligen är det sportlov men jag är fullbokad hela veckan, känner att jag behöver få ledig tid men nope! Inte heller denna helg kan jag tare lugnt för måste plugga massa men jag ska ändå ta mig tid till att umgås med mamma eftersom vi är ensamna hemma. Pappa och Ande är i London och kollar på fotboll..

Igår hade vi myskväll med film + let's dance och idag har vi varit och shoppat loss, eller mjaa jag har handlat och mamma varit smakråd haha, börja med att vi åkte till farsta vid elva imorse och mötte upp mammas kompis och hennes ett åriga son, fett söt btw..efter en-två timmes handlande och vandrande så sa vi hej då till mammas vän och jag och mamma åkte vidare till sickla där vi gick runt ännu mer och jag handlade ännu mer, dagen avslutades med att vi åkte till forum för att köpa hem sushi och sen kom vi hem vid halv fem så jag är heeelt slut.

Och nu ska jag försöka plugga lite, om jag orkar..helt borta i huvudet så vi får se hur de blir med pluggandet.

Tänkte visa bilder sen på mina inköp samt bilder från åland förra helgen

PUSS på er alla, ha en jättebra kväll nu

SKRIVET: 2010-02-20, kl 06:32:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

åland

God morgon!
Nu sitter jag och är helt färdig, packade klart nu på morgonen och snart kommer min taxt (dvs min faster och kusin tihih) för att hämta mig så beger vi oss mot vikingterminalen, för idag ska nämligen alla ledare i sickla if på ledarresa till Åland och jag är ju en av dom som ni vet. Petra ska även med och sen en massa människor till så det blir nog en bra helg det här.

Tack och hej leverpastej på er!

SKRIVET: 2010-02-18, kl 21:35:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

Torsdag

Jag är såå arg, jag är såå irriterad. Jag kan inte förstå hur en männsika bara kan bli lärare sådär..fick veta i morse att tjejen jag passa ligger efter i matten, hon har inte vågat ta upp matteboken på lektionen för hon har skämts över att visa att hon låg efter, detta har pågått i två veckor så hon har ju hela tiden hamnat mer och mer efter...fram tills i morse så har hon hållt det här hemligt men i morse bröt hon ihop och berättade. Stackars barn, hon låg efter 50-60 sidor och det är absolut inte hennes fel .. för va faan är det för lärare hon har??? Henner riktiga lärare är dålig så dom har haft vikarie under hela terminen och det är här inte första gången något speciellt händer tack vare vikarien. Men allvarlig, hur kan det gå två veckor utan att läraren märker något? Det är för mig en gåta, jag menar har hon ingen koll på lektionen i fall barnen har matteboken uppe och arbetar iden, eller rättar hon aldirg böckerna?? Jag kan bara inte förstå hur en lärare kan vara så..så oansvarig. För hon kan väl inte tro att 8åriga barn kan ta hand om sig själva och hålla koll på allt själva?

Nää usch jag gillar inte den dära vikarien, så får det inte vara enligt mig.

SKRIVET: 2010-02-16, kl 22:06:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

fettisdagen

God kväller på er!
Sitter och somnar snart så ska straxt krypa ner under täcket och soova! Det behövs kan jag tala om...

Dagen har väl varit som alla andra dagar, förutom en sak .. åt frukost i morse, nu blev ni förvånade va? Allt tack vare världens bäste far som gjorde gröt till mig och Storken i morse, mums så gott de va, men oj så ont man får i magen av frulle...det där påminde mig om varför jag inte äter frukost.

Åt världens godaste semla idag också, very good..my dad bakade semelbröd igårkväll och idag åt vi dom, han har ingen mandelmassa i utan en annan god grej och jag säger bara MUMS va det är gott!! Godaste temlan in the town faan.


Lyssna på låten!

GRATTIS TILL DIG BARNDOMSVÄNNEN MALIN som fyller 20 år idag!

SKRIVET: 2010-02-14, kl 21:30:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sandviken i korthet

Hejsan hejsan, nu sitter jag i soffan och ska kolla på fotboll .. barca spelar och som vanligt spelar inte bojan från start. Men vet ni vad, det gör inget för jag vet att han är grymt bra och jag vet att jag inte är ensam om att tycka det, han råkar bara spela i världens bästa lag med världens bästa spelare och även om hans tränare tycker han är kanonbra och även om hans vänner i laget tycker det så är det ju otroligt svårt att kämpa till sig en startplats men jagvet att den kommer .. haha

Men nu om helgen, har ju varit i sandviken och "jobbat" har varit barnvakt och jag är så otroligt tacksam att jag fick uppleva denna helg, måste ha bästa jobbet

Ja iallafall, blev hämtad vid halv två i fredags och då åkte vi och hämtade jullan på fritids och sen åkte vi mot sandviken, väl framme åt vi på restaurang, mumsig mat! Direkt efter maten åkte vi till "hotellet", vi bodde i sviterna som va stugor .. grymt fina och ändå rätt så stora. Vi hade lite myskväll med Let's dance och sen somna vi hyfsat tidigt eller de va tidigt för mig men sent för jullan

På lördagen då, jo vi åt hotellfrukost och vid bordet brevid oss satt Kalle från idol och käkade och jag kan säga att han va sliiiten hahah, han hade uppträtt kvällen innan och såg helt dööd ut..men de är så det blir när man är ute och röjjer haha. Vid tre tiden åkte vi i allafall in mot arenan där melodifestivalen skulle hållas, vi skulle först på "förfest" där vi skulle käka mat, det bjöds på trerätters som va mycket god, förrätt va någon lax och till varmrätt va det gödkalv som tydligen är något jättefint och men gott va de iallafall och sen till efterrätt vet jag inte va de va, men de va inte så gott. Vid sjutiden fick vi gå genom en vipgång in till arenan, man kände sig lite smått speciellt då haha. Sen kollade vi ju på melodifestivalen, hade bra platser också. Måste faktiskt säga att han som gick vidare, han Eric Saade va en av de bästa, låten va kanske inte kanoners men hans utsrålning på scenen, man såg verkligen utstrålningen ända dit där vi satt och de gjorde men typ inte med någon annan, så de va han värd.
Hm, jaa de va väl allt, åkte hem idag också så kom hem vid tre tiden tror jag

Faaan nu gjrode atletico madrid mål =( faanfaan




Vilken va eran favorit?
Man ser inte så bra på denna videon men vilken utstrålning!!

Nu står de helt plötsligen 2-1 till altetico madrid, tack zlatan som satte bollen i målet ... äntligen!!!

SKRIVET: 2010-02-12, kl 07:01:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

God morgon!

Jag hann in på datan idag ändå , så säger grattis idag också <3

Sitter just nu och äter scones, mumsigt värre! Perfekt start på morgonen, scones och te. Thomas ska nämligen ha med dig bröd till skolan för dom ska på museeum men han hade inte bakat något och även om han inte säger att han blir ledsen för att han inte har med sig något så vet jag att han innerst inne är lite ledsen eftersom alla andra kommer ha med någonting bakat så därför ställer jag upp, så jag gick upp extra tidigt för att göra scones, så då kan ju även jag ta det till frulle

men nu ska jag äta vidare, ha en bra dag!!

Och speciellt du Jessica på din födelsedag =) och så fyller lilla sysslingen emma 5 år idag, GRATTIS!

SKRIVET: 2010-02-11, kl 19:52:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sandviken och melodivestivalen

God kväll på er alla!

Sitter och kollar på vinterspelen Åre 2010 som vi spela in igår hahah sjukt kul program och snart börjar sista avsnittet, men jag måste börja packa tror jag haha, åker ju till sandviken i morgon för att jobba .. härligt jobb man har, är ju som sagt "barnflicka" och vi ska åka och kolla på melodifestivalen i morgon, eller vi åker imrogon och kollar på melodifestivalen på lördag. Ska bli roligt faktiskt.

Eftersom jag åker vid halv två imorgon direkt efter praktiken (som jag även slutar tidigare på) så passar jag på att säga de här nu, ifall jag inte hinner in på datan imrogon

GRATTIS VITAMINEN!! :)<3 


Jessica
(Tryck på bilden för att få den större)

SKRIVET: 2010-02-08, kl 22:46:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vecka 6

Nu va de ett tag sedan jag skrev men jag har inget att säga, så den här bloggen känns ju liksom onödig
För hur kul är det att läsa om mina dagar som är ungefär likadana hela tiden? Skola, skola, skola, plugg, plugg, plugg och sova .. och så slänger vi in lite jobb där .. det är typ va som skrivs i min blogg och det är inte så kul att läsa om.

Ajaa kan tala om att jag lever i allafall , och det känns som att jag är fullbokad i ett år fram eller nja inte riktigt haha men jag har mycket att göra nu samtidigt som jag verkligen måste komma igång med mitt projektarbete .. hm börjar få lite små panik inför de, den ska va inne v9 och jag har typ inte börjat på mitt 15 sidors långa arbete.

Annars då, kommer inte på något kuligt att säga er få läsare .. eller joo Severi är klantig hahah, han lyckades ta sönder glasrutan på en dörr igår .. men allt löste sig tillslut

äsch nu ska jag sova, slänger in bild någon dag på tårtorna jag gjorde åt Thomas när han fyllde år =)

SKRIVET: 2010-02-01, kl 02:43:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

tankarna hindrar min sömn!

K a n  i n t e  s o v a ! !

Jag är trött som bara den, kan knappt hålla ögonen öppna, ändå ska det vara så jäkla svårt att lyckas somna
Jag kommer vara död i morgon när jag ska till skolan, men det blir att kämpa sig upp
Men jag vill verkligen kunna sova, har sovit så sjukt dåligt under 2 månaders tid och jag vet att det inte blir bättre av att ligga och vrida och vända i sängen, frågan är vad det är som hjälper?
Efter att legat i en timme utan resultat satte jag på tv och jag kan fortfarande inte somna, så jag tänkte att jag kan skriva av mig lite här.

Problemet är nog att jag tänker så mycket, så fort jag släcker lampan för att sova så kommer en massa tankar och anfaller mig, så när jag bara ligger där och försöker sova så tänker jag mer och mer och mer, så ja nu provar jag med tvtittande och det ska jag återgå till nu, kanske kan jag somna snart?

Ajaa hoppas ni andra sover bra!