SKRIVET: 2010-09-30, kl 19:40:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

..

Tralala, jag är trött.. jag vill sova men nej inte ännu för då vaknar jag så jäkla tidigt..istället åker jag till nacka ip för att kolla på bror o fars fotbollsmatch..dock är de bara korpen men ändå hihi jag behöver komma ut!!

Hmm, har nada att skriva så hej då!!

SKRIVET: 2010-09-30, kl 16:26:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vilken jäkla dag..

Jaa rubriken säger allt , dagen började med ett  världsrekord, jag försov mig nämligen, bussen skulle gå 08.04 och jag vakna 7.55, klant? svar jaa.. men snabb var jag. Stressade upp ur sängen, klädde på mig och borsta tänderna typ samtidigt och lyckades ta på mig byxorna samtidigt som skorna och 8.01 stod jag ute på busshållsplatsen och hämtade andan, tänka sig, på sex minuter gick jag från att vara en zombie i min varma gosiga säng till att stå sönderstressad på en kylig busshållsplats. Men jag hann, tur det! Väl i gullmars ser vi att tunnelbanan står still och det är smockat med folk, kul? Hatar tunnelbanan!!! Gaah, vi tog i stället 4an till skolan, dock va denna överfull då många tog denna istället för tunnelbanan, och jag fick en armbåge rakt på hakan, det gjorde hyfsat ont kan jag tala om.. såå jaa jag stressade i onödan i morse, kunde tagit de lugnt o sen sagt att nää men de va problem med gröna linjen. Jajaa shiet the same, kom i allafall 20 minuter sent men läraren visste om problemen med gröna linjen så de va lugnt =)

Sen har jag haft seminarium idag och så föreläsning, och nu sitter jag äntligen här hemma och ska plugga...wiiehooo

   
Haha Tur att vi är lättroade! =)

SKRIVET: 2010-09-29, kl 21:16:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ny data

Wiie, jag har köpt en ny söt rosa liten minilaptop =) köpte den så jag lätt o smidigt ska kunna plugga o skriva arbeten på andra ställen än hemma, min gamla bärbara var ju rätt så klumpig .. dock kommer jag ju såklart ha den kvar också =) men den kommer inte användas lika mycket som denna söta sak

jahaa hänt sen sist då? jag va ju på jonas 20årsfest , kuligt men det hade vart roligare om jag inte hade behövt ha plugget i mitt huvud.. men men, i söndags pluggade jag i 15 timmar och blev klar med aretet kl 3 på natten, tack hanna för hjälpen! Tur att vi plugga tsm annars hade det aldrig gått!! Sen dess har jag inte gjort så mycket, tagit det lugnt, jobbat idag .. köpte datorn i går och såå, inget intressant liksom.

Va försig i stan idag med mor min, hade en trevlig dag med henne, vi åt lunch o fikade och så köpte jag kurslitteratur, dyr sådan!

Ajaa fotboll på tv nu jöö.. på tal om de, kom till nacka ip på söndag och kolla på grym fotboll, sickla alags kanske viktigaste match..och brorsan ska spela så KOM DIT OCH STÖTTA LAGET!!!!


jag just nu hihi

SKRIVET: 2010-09-24, kl 07:01:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

Uppe med tuppen

Good morning sunshines =P
Pigga och glada idag? Det är i alla fall jag .. eller nää men jag är övertrött så jag är helt hyper men det kommer nog försvinna snart och då blir jag så där jobbigt trött, så de blir till att köpa sig en kaffelatte sen =)

Sitter just nu och dricker min frulle, en nutrillet drink, har kommit på att det är ju bättre att ta en sån på morgonen än att skita i frukosten helt liksom för nu får jag ju iallafall i mig lite näring =)

Men jahaa nu ska jag plugga lite innan jag ska röra mig mot bussen ..

SKRIVET: 2010-09-23, kl 23:48:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Begraver mig i plugg

Varför sover inte jag? Jag är hur trött som helst och min hjärna fungerar inte riktigt som den ska men jag måste plugga, blää på det här .. men jag får se det positiva, i slutändan kommer det allt de här slitandet göra mig till förskolelärare =)

Jaa anledningen till min usla uppdratering är just plugget, jag har varit dränkt i plugg och det kommer fortsätta vara fram tills på måndag då det ska va inlämnat, alltså är min tid ihelgen bokad för plugg..med undantag för lördag då jag redan är helt uppbokad. Känns ju sådär just nu att jag är upptagen hela lördagen =/ men men , jag får väl plugga desstu mer alla andra dagarna.

Men nu åter till plugget! Ciao


Bjuder på en bild på mig och bästa mormor <3

SKRIVET: 2010-09-17, kl 13:56:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fredag

Tjoohoo, Sorry för sämst uppdratering.

Plugget tar typ all min tid just nu känns de som, har cirka 120-140 sidor att läsa till på tisdag så de känns ju lagom roande, dessutom har jag en inlämning till om en vecka samt en gruppuppgift och muntlig gruppredovisning så de är mycket nu.

Men den här dagen ska jag klämma in lite skojigheter mellan pluggandet, har precis varit och tränat på gymmet med Emelie, jag är helt slut nu! Det blev träning i en och en halv timme så det är bra jobbat tycker jag! Känns i alla fall i kroppen kan jag tala om. Ska snart lägga mig i ett mysigt bad och bara ta det lugnt alternativt slå två flugor i en smäll och läsa lite i pluggboken samtidigt, får se sen vad jag känner för.

Senare i kväll (förhoppningsvis efter att jag fått lite plugg gjort) ska jag åka till söder för att äta middag med Sofia =D det blir någon restaurang .. myspys

Men nu ska jag ta mig ett bad! Ciao

SKRIVET: 2010-09-03, kl 12:35:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Idioter!!

God dagens, har nyss ätit gooda vårrullar!! Mums säger jag bara

Dagen planer är att plugga nu på dagen, har närmare 100 sidor om inte mer att läsa och förstå till på tisdag och de är ju inte dirket enkla texter så jag ska sätta mig med det snart, måste försöka plugga varje dag någon timme iallafall. Har dock huvudvärk nu så ska nog lägga mig på spikmattan en halv timme först =)

Senare i kväll ska jag på middag hos mormor och morfar, morbror kommer hem också =D efter maten ska jag kolla på Sverigematchen i sickla och efter det dra mig mot Pub Ellen på Campus konradsberg med lite people, ska bli trevlans!

Juste måste säga, vilka idioter det finns i den här världen!!! Thomas, stackars Thomas som hade helt ny mobil, den blev snodd..i skolan. Han och typ 8 andra blev av med sina mobiler, och flera blev av med sina busskort och till o med nycklar. Allvarligt vilka idioter snor mobil, busskort och nycklar av små ungar, dom är 10 år hur kan man en göra något sånt. Tillräckligt illa att sno saker av vuxna människor men nu har det gått för långt, sno av små barn när dom är i skolan. Ojojoj, tycker så synd om dom barnen som blev av med sina saker.


Lilla Thomas

SKRIVET: 2010-09-02, kl 16:50:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

21 år

Idag är en lycklig dag, allt känns bara så bra idag!! Satt och log för mig själv när jag satt på bussen från gullmarsplan..träffat helt kanonmänniskor i dag och jaa jag är helt enkelt lycklig!

Dessutom har ju mamma och pappa bröllopsdag idag, hela 21 år som gifta..och Brorsan har dopdag. Vi ska ut på resaurang i dag, det blir indonesiskt (?) typ plockmat tror jag, gott ska det i alla fall bli..

 

SKRIVET: 2010-09-01, kl 23:27:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sov gott o vakna tort

Ojojoj, ögonen stängs snart men tänkte slänga in ett inlägg snabbt och säga godnatt!! Imorgon ska jag vakna tidigt, bussen går 7.23 så jag kommer nog inte blogga imorgon, får se om jag hinner sen efter plugget ...

PUSS och god natt på er alla!!


"lillebror" & jag <3

SKRIVET: 2010-09-01, kl 19:29:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Internet!

Äntligen har jag ett fungerande internet på min dator!! Detta är anledning till att jag inte har bloggat, har helt enkelt inte haft något internet och har inte kännt för att låna brorsans data liksom..

Men nu är internet här och då måste jag ju uppdratera!

Sedan sist jag skrev så har jag börjar univeritetet .. otroligt, hmm mycket att ta in? Ja jag är ju inte den mest taggade till att börja plugga eftersom jag fortfarande är skoltrött men det kommer väl igång, har i alla fall börjat prata med några som ska gå i min grupp. Igår hade vi föreläsing på tre timmar om politik i förskolan och vad ska jag säga, under den föreläsningen började jag fundera på om det här verkligen känns rätt. Det var inte så värst kul men det trösta ju lite att veta att jag inte var den ända som tänkte så och som tyckte att den föreläsningen inte var den bästa, alltid skönt att inte vara helt själv om något!!

Idag då, jag har bara jobbat .. och nu ska jag fixa massa saker till skolan, så som univeristetskonto, studiemedel osv..

Och juste, såg att Bojan har fått ta över Zlatans nummer 9, Bojan blir så den förste "hemma gjorda" spelaren som bär nummer 9 på hela 15 år, Bojan hade även det nummret när han spelade på de yngre lagen. Tycker det är bra att Bojan fick den tröjan för vad jag läst innan på barcas sida så har de varit så att man fick "förtjäna" det nummret så de är ju najs haha .. inte så bra förklaring där men men. Bojans förra nummer, nummer 11 skickar vidare till Jeffren. Annars är det inte så stora förändringar kring numrena.

Men jahaa, har nada to skriva..så ni får ha det så bra fram tills nästa gång jag skriver, när nu det blir .. GLÖM INTE FINAL PÅ FÅNGARNA PÅ FORTET ikväll hihi


Bojan & hans föredetta lagkamrat Zlatan, nu kommer Bojan ta över Zlatans nummer mycket bra och han kommer bära det numret bättre än Zlatan, belive me..
Btw, kolla längskillnaden på dessa två, haha .. Bojan ser så mini ut brevid jätten Zlatan