SKRIVET: 2012-10-17, kl 19:38:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

inga mer prover!

Yes, i förra veckan ringde sjukhuset..proverna såg fortfarande bra ut och eftersom jag är uppe i maxdosen för min kropp (tror jag iaf) så behöver jag inte längre lämna prover, inte förens början av november när jag ska till läkaren..känns jävligt skönt :)

Annars har jag tröttnat på tröttheten, de är jobbigt..idag var ännu en sån dag som jag kämpar igenom med nöd o näppe ..känns inge kul..har varit så ett tag nu , tur att jag snart ska till läkaren så jag kanske får svar på varför! För trots att jag la mig åtta igår (ah jag va så förbannat trött så jag hoppade till o med över fotbollen, Sverige dessutom) så här jag kämpat för att hålla ögonen öppna :/ så nu ska jag ge upp för den här kvällen också och sova så jag orkar jobbet imorgon.

SKRIVET: 2012-10-08, kl 07:20:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

yrsel

Den här yrseln och illamåendet gör mig galen! Det är så sjukt obehagligt när saker och ting inte står stilla, det snurrar runt och de känns som jag måste spy..så fort man blundar snurrar hela rummet ännu mer..det är sjukt jobbigt!! Hoppas de går över snart så jag kan kämpa mig igenom hela min jobbdag. Jagmåstejobba jagmåstekämpa!

SKRIVET: 2012-10-03, kl 17:41:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

inga samtal

Jaha då har det gått några dagar sen jag lämnade prov och Ersta har fortfarande inte ringe! Känns grymt skönt då det brukar vara ett gott tecken :) annars ringer dom senast dagen efter beroende på vilken tid man lämna provet men nu har det ändå gått två dagar så de måste vara bra :) skönt!!

SKRIVET: 2012-10-01, kl 19:51:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

blodprov igen!

De där med att lämna blodprov börjar bli en fast vardagssyssla..att varje vecka lämna blodprov..man märker verkligen hur ofta man är där när personalen känner igen en och vet vem man är när man ringer haha och de är skönt, skönt att veta man dom som jobbar på stället dit du ska en gång i veckan är bra, snälla trevliga..de gör det lättare..inte så att jag ar rädd för sprutor för de är jag verkligen inte men det är jobbigt att varje vecka lämna prover speciellt anledningen till proverna och då är det skönt att träffa trevliga och roliga människor :)

Vet inte hur mkt man förstår av texten men skriver från mobilen men de viktigaste är att jag kan skriva av mig här :)