SKRIVET: 2009-04-28, kl 23:40:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

plugg

God kväll .. Ska gå och sova nu alldeles strax men tänkte skriva lite innan =)

Idag har varit en jobbig och förvirrande dag .. Började med huvudvärk så tog migräntablett som i sin tur gjorde mig yr och illamående och inte tog den bort värken heller.. åkte till skolan lite senare .. och där hade jag två prov. Det ena gick helt ok men det andra gick skitdåligt !! Blää, känner mig besviken på mig själv för jag borde kunna det, usch..
I alla fall så när jag skulle packa ihop alla mina saker efter det sista provet så är jag så förvirrad så jag la ner glasögonen i pennfodralet?? mne jag kom som tur va på det ganska snabbt så inget gick sönder haha, gick helt väck ut till bussen, kom till tyresö centrum för att byta buss. kanon snart hemma täntke jag när buss 816 kom och så hoppa jag på den =) Men självklart så somnar jag och vaknar upp preecis vid hållplatsen jag ska av på .. tur det!

Så när jag kom hem så tog jag det bara lungt, kollat på fotboll .. gått promenad med hunden (som vi ska passa i en vecka nu) och så såklart pluggat .. har ett till prov i morgon, usch! Jag orkar inte med allt pluggande! Skönt att vi är lediga på torsdag iaf sen röd dag på fredag =)

Nää nu ska jag sova .. god natt på er !

SKRIVET: 2009-04-26, kl 13:33:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

oj så länge sen

Nu var det ju riktigt länge sen som jag skrev men anledningen till det är dels för att jag har varit upptagen, sen vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva om, alltså det känns lite tråkigt och meningslöst att bara skriva om mina dagar. Speciellt när dom just nu endast består av pluggpluggplugg.

Nää nu ska jag plugga, sen ikväll ska jag kolla på fotboll med Roxanna!! <3




Roxanna är min jättenäravän som alltid finns till hands och som alltid hjälper en när man har det minsta lilla svårt, hon är en sann vän, en vän som varje människa borde ha!!

SKRIVET: 2009-04-19, kl 21:10:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

fotboll

Hejsan hejsan!
Idag tog jag faktiskt en paus från pluggandet, eftersom det va footboll =D pappa hämtade mig vid halv tre och då åkte vi mot nacka ip med ngr stopp på vägen, men iaf så började sicklas p92 or sin match klockan tre så jag, pappa, ande och rox kollade lite på den .. men sen så började Rox sin träning (hon är cheerleadertränare för "småtjejer") så jag följde med henne in och kollade på och hjälpte till lite =) men shiiiiet vad dom barnen inte lyssnade på henne, stackarn hahahah ingen pli på dom ungarna haha,
Vid fem så gick jag ut igen för då skulle pappa och bror spela match =) med a-laget =) och till andra halvlek kom Roxanna ut igen och höll mig sällskap =) wieho.. Matchen gick faktiskt otroligt bra =P hihi dom spelade 2-2 och pappa gjorde ett fett snyggt måål !! =D GOO FARSAN!! hahahahah de stod ngr killar brevid mig som heja på andra laget, haha och dom diskuterade om pappa =P alltid lika kul när ngn snackar om en som man känner när dom inte vet det hahaha, dom sa iaf ngt i stil med "han nummer 20, han måste nog ha rutin med den kroppen" hahahahahaahha men det är bara för att pappa har feta lårmusklerna som man kan få i fotboll och såå =P hahah och sen så vare lite för hans mål, ett frisparksmål från näästan halva planen =P det nii haha, *stolt* hahhaha

Nää nu ska jag nog plugga lite och sen soova =D fett sköönt !

SKRIVET: 2009-04-18, kl 17:48:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Djurgården

Djuurgården



Dom har ju i alla fall roligt i laget =P
Lär dig uttala spelarnas namn - eller inte
  


Prince, Kebba, Milic och Christer ville mest busa 

SKRIVET: 2009-04-18, kl 11:56:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

18 April

God förmiddag eller va man ska säga =)
Idag har jag inga direkta planer, förutom att jag verkligen måste plugga!! Känns som mitt liv bara består av plugg just nu och det är inte roligt. Orkar fan inte med skolan, men att sluta nu är ju bara onödigt och att ta ett sabbatsår är ju bara att skjuta upp "problemen" så det är också uteslutet. Nää nu är det bara sju veckor kvar och jag ska kämpa in i det sista! =) På fredag har vi nationella i engelska, skriftliga delen, och jag vill verkligen inte..men det är ju sånt man måste göra så det är bara hålla tummarna och hoppas det går bra =) sen är nästa del den 7 maj alltså dagen efter min födelsedag, kuul!!

Nää nu ska jag se om tvätten är klar så den kan hängas =)

SKRIVET: 2009-04-17, kl 16:59:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

ojdåå

Hejsan hejsan!
Idag har jag inte gjort så mkt, min kudde som jag sover med är sjukt dålig så imorse när jag vaknade hade jag en sådan jävla huvudvärk som gick från nacken och upp i huvudet och bara dunkade. Det gjorde sjukt ont så jag tog en tablett och hoppas att de skulle bli bättre, gick och la mig igen med hopp om att vakna en timme senare helt frisk =)
Men så blev det inte, jag vaknade kvart i nio och kände smärtan som dock hade blivit lite bättre, kom på att bussen går nio från mig så jag skyndande mig att bli klar och sprang till bussen (överdrev liite där kanske, kan ju inte springa pga mitt knä) hann med den som tur va!!
Kom till skolan halv tio och då skulle vi på film, satt i en datasal som va varm och äklig, inte bra för huvudet ska jag säga er. Men men jag överlevde lektionen och sen blev det lunch..som inte alls va så farlig om jag bara hade kunnat äta den?!?! Nää nää ingen mat till mig inte, det är ju så att i vår skola har dom två olika maträtter att välja på och när den ena inte har laktos i sig så har dom oftast ingen annan alternativ laktosfri utan då ska man äta den dära mindre goda och idag var det fisk som inte alls såg fräsch ut. Så jag orkade inte pressa i mig det.
Kände hur nacken och huvudet gjorde ont så jag åkte hem innan idrotten, läraren tyckte det var helt ok så nu ska jag göra hälsotestet på tisdag morgon på föreningstimmen.
Kom hem och la mig på spikmattan, jäkligt skönt för min stenhårda nacke, lyckades till och med somna riktigt djupt och någon gång under den tiden hade jag råkat stänga av min mobil och jag hörde självklart inte när hemtelefonen ringde.
Det va ju så att jag skicka sms till mamma i morse för jag hade så ont så jag visste inte vad jag skulle göra, och när mamma då såg mitt sms vid halv fyra kankse (?) så skulle hon ringa och kolla hur de va med lilla mig. Men jag hörde ju självklart inte och hon blev genast orolig min lilla mamma<3
Stackarn, så hon ringde till Frida (lite synd om henne också =P) och fråga om jag hade varit i skolan osv och jaa det hade jag ju varit ett tag iaf, så mamma blev lite lugn och fortsatte ringa. Och efter ett tag vaknade jag upp ur min sömn och märkte att mobilen va av. Genast när jag slog på den så hade jag sms från mamma där det stod "ring mig" stackarn va  riktigt orolig <3<3 ska inte hända igen!!

Nää nu ska jag till mormor där vi ska äta middag =)

SKRIVET: 2009-04-16, kl 13:21:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

massa plugg

Hejsan hoppsan!
Jag har just nu sjukt mycket plugg! Det är nästan så att jag begravs under alla skolböcker så därför har jag inte så mkt tid över till annat. Direkt efter skolan är det bara plugga pluggaplugga fram tills dess att man ska sova. och så börjar det om dagen efter, vakna - skola - hem - plugga - sova och så är det om och om igen. Men idag är det lite ändring! =D Har ju första utomhusträningen med smågrabbarna idag! =) ska bli jättekul och skönt att komma bort från plugget ett tag.

Nää nu är det plugg som väntar, måste bara få i mig ngt att äta först =D

SKRIVET: 2009-04-13, kl 21:26:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

23 dagar

för alla dom som bryr sig så är det faktiskt så att jag fyller 18 år om 23 dagar =D wiiehoo! hahah, jag längtar som fan ska ni veta, men detta innebär också att det är 24 dagar till nationella i engelska =o fast det är sista delen som hur är =D

Men jahaa annars då? Kollade ju fotboll med Roxii och var det slutade i matchen ska vi inte prata om , mne men en del gjorde bra ifrån sig som tur är =D men jaa bättre lycka nästa gång =)

Sen så har jag pluggat =) varför gjorde jag en glad gubbe?? jag är helt förvirrad .. eller jag va och är lite men eftersom min kärevän Croxs hjälpte mig så är jag mindre förvirrad men jag ska ändå fråga läraren om hjälp imorgon =)
Tack Croxyy för att du är en sådan bra vän, älskar dig gumman och jag är så glad som har dig!! <3 Glöm inte det

Naaaaj nu ska jag dra här ifrån för att krypa ner i min varma sköna säng och SOOVA =D =D tack och hej på er där ute

SKRIVET: 2009-04-13, kl 13:02:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

fotboll :D

Tjenare tjenare faan!!
Ska snart åka och kolla på fotboll med min jättenäravän och min "lillebror" tompafjompa =) <3
Världens bästa brorsa och världens bästa pappa ska spela =D med A-laget den här gången =) dom är bäst helt enkelt =P hihi <3   
Nu plattar Rox håret på thomas =P hahah fett låångt det blir asså =P hahah

nää tack och hej ..

SKRIVET: 2009-04-12, kl 17:29:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Påsk

Tjenare på er alla!!
nu är påsken snaart slut =( och på tisdag börjar skolan igen .. jag måste verkligen plugga innan tisdag! Ska ta tag i det i kväll eller i morgon =)

Min påsk helg har varit kanon .. men en aning tröttsam..ojojoj, igår vaknade jag klockan 7 !!! för att Leffe gick upp självmant ( det har aldig någonsin hänt förut) och gick in till mig där jag sov och väckte mig .. så vi kolla på tv =D tills morfar vaknade och jag tog då hans säng, men det blev dock inte mkt sömn där heller eftersom man hörde leffe som faan hela tiden =P haha så man kan säga att jag gick upp sju, Inatt har jag inte heller sovit toppen .. jag har ju sovit på soffan hemma hos mormor och morfar =P haha inte det skönaste men vafan gör man inte för Leffe =D =D <3

Igår var vi först och kolla på Thomas fotbollstunering, sen gick jag, pappa och christer till ett ställe i sickla och kollade på Göteborg-Djurgården och vilken jävla skitmatch det var!!! Alltså det va sjukt dåligt säger jag bara, göteborg spelade bra fotboll men jag vette fan va djurgårdarna gjorde =/ det slutade iaf 6-0 jävla skit !! men vi kommer igen på onsdag!! ! =D
Efter all fotboll så gick vi hem till christer och Marju för middag =) vid nio tiden så var leffe och jag så sjukt trötta så vi gick hem =) och kolla på en film


Idag så har det varit lite lugnare..jag och mamma åkte till forum och jag köpte ett par jeans och en jeanskjol =) jättefina tkr jag =D efter det så åt vi lunch med mormor och mrofar och ngr fler =) sen gick jag, mamma och Thomas till skanstull och kolla på det där jäkla bajentåget och jag kan säga att jag trivdes INTE usch omringad av bajsare men va gör man inte för tompafjompa <3 Vi såg tre personer vi kände med dock inte min bror men men.

Juste en sak hahahahahha Thomas snackar numera med lite västeråsdialekt AHAHHA hans brorsa och syssling har varit och hälsat på i ett par dagar =) sjukt snällt av Kristoffer måste jag säga, han kmr typ hit på varje lov han har och jaa det är fett snällt verkligen ! Men iaf så nu snackar Thomas med lite sån dialekt haha fett kul .. sötunge <3

Hahaha en till sak, när jag, mamma och thomas va på väg hem från det dära "tåget" så kom en liten unge och frågade mig och mamma, "är ni mamma och pappa till honom" och så pekade hon på thomas hahah =P undra vem av oss som är pappa? =P

Näää nu ska vi hem till farmor på middag =) det blir min familj + thomas och sen så mina kusinersfamilj =) och då ska jag passa på att fråga om Petra vill bli våran hjälptränare i fotbollen =D hoppas hon kan!


Vi hörs kanske senare =) tack och hej!!

SKRIVET: 2009-04-10, kl 19:57:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Linda :D

Tjenare tjenare!
Sitter hemma hos mormor och morfar =D jag ska spendera min helg här för i dag kom min morbror hit =D =D har saknat honom som faan, speciellt då jag har praktiserat med barn i behov av stöd och dom har påminnt så mkt om Leffe =) men idag kom han!! Så jag ska vara här i helgen.

Vid strax före två idag så träffade jag Linda =) min "storesyster" och hennes två små barn =) hon bor ju nynäshamn så vi ses typ aldrig, var flera månader sedan sist men nu gör dom om hemma så hon och barnen bor hos hennes föräldrar som bor typ där min mormor och morfar bor =) så vi passade på att ses då. Vi gick runt lite i Sickla köpkvarter och jag köpte ett linne =) .. Lucas vaknade efter ett tag så vi och köpte glass och gick till en lekpark som finns i sickla =) så där satt vi ett tag med Lucas lekte =) Vid halv fyra (tror jag) så gick jag hem för att hjälpa mormor med Leffe =)

hmm.. förövrigt har jag typ inget att säga, imorgon ärdet ju påskafton och då ska vi till min andra morbror och min moster på middag =) innan det så ska vi kolla på Thomas fotbollstunering samt fotboll på tv, Göteborg-Djurgården =D

Nää nu ska jag nog hålla mormor och morfar sällskap =)

GLAAD PÅSK om jag inte hinner skriva mer =D

Och GRATTIS CARRO!!! <3

SKRIVET: 2009-04-08, kl 14:44:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Massage :D

Tjenare tjenare .. sitter i köket och väntar på att min mat ska bli klar =D jag är megahungrig just nu så det ska bli mumsigt med mat !!
Idag vid elva tiden åkte jag till Hammby sjöstad för att jag vid tolv skulle på massage =D hot stone massage .. det var sjukt skönt och härligt. En hel timme låg jag där och njöt, så nu är jag inte alls lika spänd och har inte alls lika ont i nacken längre =D sen så var det ju grymt bra att hon la varma stenar vid njurarna eftersom det är just där jag har som ondast nu när jag har mensvärk, så det blev iaf bättre =D men nu är jag helt slut .. känner mig trött och så men det kan ju bli så efter en massage eftersom man slappnar av och alla spänningar försvinner =)

Efter maten hade jag tänkt att plugga lite, kan inte hålla på att skjuta upp pluggandet så det ska jag ta i tu med tror jag =) sen så blir det fotboll med Roxi ikväll =D =D hahhaha det ska bli kuligt och Roxanna du ska vara snäll fattaru!!? =D hahah Det är Sicklas A-lag mot Sicklas C-lag och självklart hejjar vi på C-laget eftersom min pappa och bror spelar där =) eller är det inte därför du hejar på dom Roxi? =P haha såå jaa hoppas C-laget vinner nu !! =D

nää nu ska jag göra klart maten =) tja tja .. bilder från igår och måndags kommer troligtvis ngn gång =) från mitt och Roxis äventyr =P haha <3

SKRIVET: 2009-04-07, kl 17:47:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Roxanna!

Orkar egentligen inte skriva =P men jag ska bara tala om vad jag har gjort detta dygn =)
först träffade jag rox för att soola =) och sen kolla vi affärer för att sedan åka hem till mig =) vid halv sex tiden så åkte vi mot stadion för att se på fotboll =D =D Djurgårdens första match och dom mötte örebro .. dif vann =D faan va bra!!
Efter matchen åkte vi hem till mig =) och kolla på tv osv
Idag har vi power walkat i en timme och tjugo minuter , grymma eller hur ? =P haha båda två har nu fått blåsor ahhaha jag under foten och rox på hälen hahah
efter det så har vi bara tagit de lugnt och för typ en en halvtimme sen så åkte hon hem,

En dålig uppdratering men jag är för trött för att orka skriva ordentligt =P

SKRIVET: 2009-04-05, kl 22:09:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Syssling

Hejsan hejsan!
Idag när jag vaknade var det bara klä på sig och fixa sig lite snabbt och sen åkte jag, mamma och pappa iväg till orminge för att hälsa på mammas kusin Micke och hans tjej Jenny och deras lilla dotter Emma som är min syssling. Sjukt söt unge och shiet vad stor hon hade blivit!! det va jättelänge sen vi träffade dom så lilla Emma hade växt en hel del kan jag säga =P haha, men såå söööt ! Vi fikade lite och kollade i fotoalbum =)
Efter två timmar eller ngt sånt så åkte vi hem igen och jag somna =P haha vaknade vid fem-sex tiden ngn gång och då åkte vi och köpte Thaimat =) mumsigt !!

Nu har vi nyss kollat på film =) .. vi såg Rallybrudar =) den var väl bra men jag tycker den var lite seg men men annars varen bra =)

men nu ska jag fortsätta kolla på tv, tack och hej leverpastej

SKRIVET: 2009-04-03, kl 22:55:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

våren

Äntligen är våren på väg =D peppar peppar .. solen strålade idag och det var varmt och skönt, blommorna har börjat blomma och fåglarna kvittrar, riktigt härligt må jag säga =) så idag efter praktiken satte jag mig på mormors ballkong, med en bok och läste =) rätt som det är kommer ett litet vårtecken flygande förbi mig, en humla =) nu är det vår .. jag fortsatte att läsa ett bra tag i den varma solen tills jag ser nästa vårtecken .. en jävla hoppspindel hoppas på mitt ben!!! Blää jag är överdrivet rädd för spindlar, jag hatar deras sätt att röra sig, jag tkr dom är sjukt äkliga och jag nää usch jag verkligen hatar dom .. och så hoppas en sån sak på mig..när jag sitter och njuter av den starka vårsolen ... BLÄÄ .. hahah så då fick jag nog så jag gick in och fortsatte läsandet där .. riktigt bra bok också måste jag säga, den rekomenderar jag =)

den heter "innan jag dör" och handlar om en 16 årig tjej som har cancer, om saker hon vill göra innan hon dör osv.. jag har fastnat i boken..fick den igår av min moster och jag har redan läst strax över 200 sidor. kankse 220 eller så! =D men jaa som sagt jag har fastnat i den =)

En annan bok som faktiskt är bra är "en av grabbarna" Det är en föredetta fotbollshuligan som skriver om vålden, om känslan, om händelser och "beroendet" den är faktiskt också väldigt bra =) ganska hemsk under vissa delar måste jag säga men ändå bra, så om ni gillar att läsa självbiografier och om men gillar fotboll, svensk fotboll (i och med att det handlar om livet runt fotbollen) så rekomenderar jag den till er =)

Nää nu ska jag krypa ner i sängen och läsa =) är sjukt trött så God natt på er alla!!

SKRIVET: 2009-04-01, kl 21:20:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

1 April

Idag är det ju första April =P Har ni blivit lurade, eller kanske lurat någon? =) hahah Det har iaf jag.. alltså jag har lurats och det var så roligt hahahah

Joo så här var det, innan föräldramötet började så snodde jag Severis mobil (han har två, en jobb och en vanlig) så jag tog jobbtelefonen för det nummret har inte Roxi =P hahahahahha och så skickade jag ett sms där det stod tja tja ...namnet på den hon tkr är snygg...vad gör du? och så skickade jag det haha.. fick tillbaka vad hon gjorde och på den vägen va det, tillslut bestämdes det att dom ska ses efter helgen men då kunde ju inte severi hålla sig så han skrev från sin vanliga mobil .."sluta sms mig" hahahahahha Stackars Roxanna! Men oj vad roligt jag och Selleri hade =D Sorry gumman, men du var ett bra offer =) hihi och du gick ju faktiskt på det, söötis. Fick ett sms sen från henne, stackarn <3<3

Annars då, jag har inte blivit lurad -tur- haha och jag har inte gjort så mkt, blev hemskickad från praktiken för dom tyckte jag skulle vila upp mig =) vilket var smart gjort .. när jag kom hem till mormor och morfar så bakade jag sockerkaka och tigerkaka till föräldramötet som vi hade ikväll (möte för föräldrarna vars barn jag och Severi tränar i fotboll) hah mötet gick ju sådär, dålig uppslutning kan man ju säga =P

Och nu kollar jag på fotbollen, Serbien - Sverige..eller jag har kopplat mellan det och Du är vad du äter... såg början av matchen när serbien gjorde mål inom första minuter så då tänkte jag att jag kunde kolla på lite annat också =P men nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på matchen =) få se hur mkt jag hinner se innan jag somnar =P haha

Tack och Hej