SKRIVET: 2015-05-29, kl 21:09:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ny medicin

För en vecka sen hade jag återbesök hos läkaren, vi skulle prata om min trötthet och andra mediciner då misstanken är att jag från grunden varit så där sjukligt trött pga remicade. Eftersom alla andra prover såg bra ut (har blodvärde som en elitidrottare pga järnmedicinen jag fick för ett tag sen) så blev misstanken om biverkningar från remicade än mer. Så vad kom vi fram till? Jo jag kommer inte kunna leva helt medicinfri ännu eftersom risken för ett skov ökar då så jag har börjat med en mild medicin(om man ser till biverkningar) mest som förebyggande. Den är så sjukt otroligt vidrig men jag intalar mig att det bara är en vanesak.. Det som är mest jobbigt är nog dock den enkla saken att komma in i rutinen att ta medicinen varje morgon..jag har ju liksom bara fått medicin på sjukan dom senaste två åren. Men hoppet lever om att jag snart kommer må bättre än någonsin.. :) och imorgon åker jag och pappa till Göteborg för att kolla på fotboll och det ska bli så otroligt skönt att komma iväg några dagar! Hoppas bara att jag mår bra då jag senast idag mådde skit med illamående och ledvärk. Men som sagt hoppas jag får en frisk och bra helg!! Och att DIF vinner fotbollsmatchen på måndag

SKRIVET: 2015-05-07, kl 22:01:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bra dagar

Har haft ett par riktigt bra dagar. Känner att även om jag inte mår toppen hela tiden varje dag, jag har mina dåliga stunder med extrem trötthet MEN jag kan bortse från det och bara koncentrera mig på det bra. I tisdags kom släkten över för att fira min födelsedag en dag tidigt och jag fick massor med fina saker. Älskar er alla! Sen vaknade jag visserligen på natten samt morgonen och mådde så illa..jag kände mig typ bakis på sötsaker. Hemskt! Men illamåendet släppte tillslut och jag kunde fira min födelsedag med många grattis och ett bra humör. Avslutade sen kvällen med ett mage rumpa lår pass där passet avslutades med sång för mig. Idag då, jodå trots smärta i magen och en sån där jobbig trötthet så har solen lyckats hålla mig på gott humör. Efter jobbet blev det benpass med Jessica på sats och efter det ett armpass med Mica här i älta. Pass Nr 2 blev dock inte långvarigt då jag var tvungen att ge upp då min mage gjorde föör ont. Men jag känner mig ändå på bra humör och det är guldvärt att gå och lägga sig på kvällen och känna glädje och lycka.
En av alla underbara presenter, nya träningskläder så nu är jag helredo för vårträning!!

SKRIVET: 2015-05-04, kl 21:17:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

Måndag

Idag har varit en sån där dag som man bara vill ska ta slut. Vaknade med världens smärta i magen redan där sattes standarden för dagen. Min frukost bli en proteinshake, mest bara för att få i mig något. Sen har det bara fortsatt dåligt. Har känt mig väldigt lättirriterad idag och mitt huvud har inte kunnat sålla bort allt onödigt ljud så jag har haft typ tredje världskriget i min hjärna idag och stundtals har jag haft så mycket ljud på samma gång i mitt huvud så jag har knappt hört vad någon har sagt, bara sett att en mun rör på sig. Men nu är den här dagen äntligen slut och det ska bli så himla skönt att sova! Men bortsätt från en skitdag i dag så har jag haft en desstu bättre helg. Även om jag haft ledvärk hit och dit men där får jag faktiskt skylla mig själv. Var nämligen ute i torsdags och jag hade bestämt mig innan för att skita i att jag är sjuk utan bara för en kväll låtsas som att jag är frisk som vilken 23 åring som helst. Sagt och gjort, jag drack och blev full och jag har nog kommit på att jag är inge vidare på det där med att vara full..min kusin fick höra mitt gnäll pm hur yr jag var och hur illa jag mådde så hon fick ge mig lite vatten. Iallafall så hade jag en bra och rolig kväll men fredagen var ett helvete kan jag ju tala om! Har ännu inte kommit på riktigt om det var värt all smärta. Men äsch, det var kul och för en kväll kände jag mig faktiskt normal eller vad man ska säga.. Och sen har jag äntligen kommit igång med träningen igen efter en tids förskylning så det känns ju toppenbra måste jag säga! Underbart, jag älskar gymmet och jag älskar att träna. Det blir liksom som en stund då jag kan lägga fokus på bara mig. Något som jag annars inte är speciellt bra på!