SKRIVET: 2012-08-27, kl 13:31:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

trött på jobbet

Mår fortfarande bra i magen! Började känna av lite direkt efter lunchen men de gick över lika snabbt :)

Sitter å har rast nu, sjukt trött..skulle kunna somna här å nu.

SKRIVET: 2012-08-26, kl 19:24:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bra dagar

Känns skönt attmedicinen fungerar på mig! Har inte mått så här bra under så här lång tid sen högstadiet, känns helt sjuk att jag kan gå flera dagar utan att känna den där otroliga smärtan som jag så länge blivit van vid. Kommer knappt ihåg hur ont i gjort, har redan förträngt det. Att gå så här lång tid..lycka! Och även om jag bara haft sjukdomen i typ ett o ett halvt år så har jag haft problem och smärta från magen sen jag gick i högstadiet. Även om jag då inte kände varje dag så hade jag under hela högstadietiden ont några dagar i veckan, i gymnasiet blev dom onda dagarna fler o fler. Och till sist i stort sett varje dag och nu äntligen har inte haft ont på hur länge som helst, vilken frihet det blir! Kunna gå ut utan att planera ätandet innan. 
 
Har även börjat med strandnypon som ska vara bra för ledvärk så det äter jag nu och hoppas de hjälper nu när jag trappar ner på kortisonen. 

SKRIVET: 2012-08-12, kl 15:08:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

En bra vecka

Innan den här veckan började var jag rädd, jag var så otroligt rädd för att börja jobba igen. Rädd för att alla skulle förvänta sig att jag skulle må bra och vara stark. Jag kan inte med ord beskriva hur mycket rädsla jag har fått efter sjukdomen, inte för att den är farlig eller så men jag är rädd för att visa mig svag, rädd för att må dåligt, rädd för att ha ond, rädd för att medicinen inte ska fungera, jag rädd! Men även om rädslan är med mig i stort sett hela tiden så har det här varit en bra vecka! Har inte haft ont i varken mage eller leder särskilt mycket vilket är en enorm lättad och första veckan på jobbet efter semestern gick också bra, men nu är ju längre tiden går som jag mår bra desstu mer rädd är jag för att lämna Blodprov, att läkarna ska ringa och säga att jag inte kan fortsätta med medicinen, rädd för att må dåligt igen. Samtidigt är jag extremt glad och tacksam över att jag äntligen mår okej! :)

SKRIVET: 2012-08-04, kl 15:29:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kladdkakemuffins med dooley'sfrosting

Idag kommer mamma och pappa hem och det firas med middag hos mormor och morfar, och jag har gjort efterrätten..kladdkakemuffins med dooley's frosting :) i kladdkakemuffinsen gömmer det sig över lite vitchoklad samt mashmellows (stavning?)  mums!!

SKRIVET: 2012-08-02, kl 23:16:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

Torsdag

Idag kom samtalet från Ersta sjukhus, verkar som att medicinen funkar så nu ska jag öka dosen av puri-nutolen från en varannandag till att ta två dagar och hoppa över den tredje dagen, hoppas det kommer gå bra! :)
Idag har jag fixat lite i lägenheten och sen åkte jag och luncha med Tessi och rosie, mysigt! Sen åkte jag till sickla för att gratta min morbror som fyller år idag så va där och fira honom :)

SKRIVET: 2012-08-01, kl 21:34:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

,

Fortfarande inget samtal från läkaren så jag antar proverna var bra denna gång också..skönt!
Mormor,morfar o morbror älskar er!