SKRIVET: 2009-02-28, kl 20:55:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

sjörövarfamiljen

Skepp o hoj!!

Idag så va jag som sagt på bio =) vi såg läskigt lilla spöket laban =) jag och Feli satt rädda som attan hahha men roxi va tuff och höll minen, fast jag tror faktiskt att hon blev rädd och med för hon va helt blöt på byxorna hhaha, men hon skämdes nog över det så hon låsades som inget =o hahah nää då den va inte så farlig =) fast Rox blev galen efter chokladbollar hahha efterom spöket laban åt på det heela tiden hihi

Efter bion gick vi ner till lekplatsen i sickla =) där blev vi en sjörövarfamilj där jag va sjörövarmamma och Rox va sjörövarpappa =P  och så hade vi ju lilla sjörövarIvar fast jag får inte säga vem det va för då attan blev det livat haha
Vi gick efter en stund för att hälsa på sjörövarmorfar =) hahaha (min pappa) vi hälsade även på min morbror och morfar =) och oj va Feli skratta åt dem hahaha .. men jaa dem är ju lite knäppa. hon gömde sin lilla napp för dem också ahhah

Vid tre åkte dem hem och jag gick till mormor =) men hann inte alls va där länge för sen så kom mamma och hämtade mig och pappa =)

och vid sextiden fick vi gäster och nu ska vi snart fika =)

SKRIVET: 2009-02-28, kl 11:51:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

godförmiddag

Tjolahoppsansaa!
Sitter nu i soffan och äter nudlar =) vaknade senare än tänkt men min motivering va faktiskt att det är nästsista dagen jag får sova ut för sen börjar skolan =o usch va jobbigt!!
Tänkte iaf vakna först halv nio för att fixa mig, duscha osv och sen promenra till flaten där pappa och massa fler fiska, men jag orkade inte haha, så jag satte klockan på tio, men inte kom jag upp då utan jag snooza till klockan elva så jag fick ett sms av Roxii =) hon hade råkat boka/köpt tre biljetter till bio, så nu ska hon, jag och söta lilla Feli gå på bio =) Vi ska se värsta skräckisen, med spöken och sånt =o nää vi ska ju bara se lilla spöketladan =D hahaha .. Så vid ett ska jag möta dem i sickla ..

Efter det ska jag nog hem och städa samt plugga för vi ska få gäster ikväll .. och just nu är mitt rum på tok för stökigt =o och jag måste även göra klart mitt mediciska grundkurs arbete eftersom imrogon kommer jag inte ha all tid i världen utan då måste jag fixa medeltidenarbetet och sen äre fotboll som gäller =) om vädret tillåter

Nää nu måste jag äta vidare, ha en trevlig dag!!

SKRIVET: 2009-02-25, kl 14:09:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

trötter

Hej hej !
Idag känner jag mig väldigt trött, är helt yr .. har ont i halsen och är snorig men men, sånt är livet och det är väl tur att jag har lov då, så jag slipper missa skola.

Idag så ska jag plugga plugga plugga, har en uppsats om medeltiden som ska göras samt en uppsats i medicinsk grundkurs som ska va minst 4 A4 sidor .. så det ska jag roa mig med idag .. har även en del frågor som måste svaras på i människor i behov av stöd .. tror jag det var iaf. Så trots att jag börjar bli sjuk igeen så har jagi ngen tid för vila! Nää det är bara plugga, dåligt att man ska behöva plugga på ett lov då man ska vila upp sig för att orka med resten av läsåret.

Vid halv fyra så ska jag iaf ta en paus från pluggandet för då måste jag åka en timmes bussfärd för att ta mig till gustavsberg centrum där jag ska möta hannis syrra en snabbis för att hämta mormors form som jag hade bakat i till hannis födelsedag. Och eftersom mormor börjar sakna den och verklien måste ha den så har jag inte så mkt val utan jag får förflytta mig från mitt pluggande till bussen .. känns dock lite jobbigt må jag säga .. åka en timme dit, hämta formen och sen åka en timme tillbaka, men jag vill inte vara jobbig mot hannis syrra så därför sa jag att vi kunde mötas i gustavsberg. Så jaa dit ska jag, men jag hinner iaf plugga en timme =) wiiehoo! haha, hoppar nog av bussen i sickla sen kanske och lämnar formen på direkten, annars åker jag förbi där imorgon =)

Måste ju se hur lilla mormor mår, hon bröt ju som sagt handleden igår =o stackars klant hihi

nää nu måste jag plugga! Tack och hej !

SKRIVET: 2009-02-24, kl 23:47:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lov

Har inte mycket att skriva faktiskt, idag vid tre tiden åkte jag in mot slussen för att möta Malin =) vi åkte sen till globen och köpte biljetter till hockeynmatchen som va idag =) Dock gick deti nte så bra, det slutade 2-2 men då ska man även tänka på att dem vände 2-0 underläge =) så lite bra va det ju i de hela =) Så nu måste dem vinna två matcher för att gå till slutspel och en seger för att slippa kval. Dem ska möta södertälje samt frölunda .. dem borde ju vinna mot södertälje iaf =) och om dem kämpar så ska de kunna vinna mot frölunda också =) håll tummarna!!
Och det var ju den duktiga - den som typ kämpar mest i hela djurgården - som gjorde det första målet för dif =) Carl Gustafsson - Han har både kvickhet och teknik och han verkligen kämpar för sitt lag!  =)

Efter matchen körde en vän till Malin mig hem =) mycket snällt .. när jag väl kom hem så kollade jag klart på fotbollen =) jag såg på inter - untied .. slutade dock 0-0 där med, men hoppas man u vinner nästa match då dem spelar hemma =)

Barca spelade 1-1 vilket inte heller va så roligt, men jaa vi får verkligen hoppas dem vinner returmötet!!

Så jaa det gick ju inte kanon för mina lag idag, men men .. inget av lagen förlorade iallafall!! och tur va det.

Juste, min stackars klantiga mormor halkade förut och bröt handleden, stackare! <3  ... så på fredag när vi ska dit på middag så ska jag hjäpa henne att skala potatis =)
Det är farligt när det är så här halt ute, de dumma va ju att hon nästan nästan va hemma och jaa då ska hon halka, kanske tur att hon hade så nära hem iaf, illa om hon typ gått runt sjön och halka på andra sidan sjön där det typ inte finns ngr människor.

 en bild från när jag träffade Rox =)

SKRIVET: 2009-02-22, kl 23:11:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hej då Adela <3

Nu har Adela åkt hem =( miss you <3 .. dem åkte vid fyra tiden och efter det körde mamma snäll som hon är, mig till Jarlaberg där jag gick hem till Roxii =) Asså shit vilket snöväder det är .. jag kom till henne vid halv fem kanske och när jag gick vid ungefär nio så va mina fotspår helt borta! hahah , och mamma berättade att hennes fotspår försvann på typ två timmar =O vilket väder alltså!!

Jaa jag och Roxi hade det trevligt, satt och snacka en massa osv, =) kuligt!

Jag måste bara säga att det va fett läskigt att åka bussen hem, han som körde hade liksom ingen kontroll på bussen =O ibland så rörde sig bussen lite som den själv ville och de va nära att vi hamnade i diket en gång =O det va riktigt läskigt må jag säga! =O usch usch

Nää nu ska jag nog sova, skönt med sovmorgon i morgon men jag känner att jag behöver sömn och eftersom jag har massa att göra imorgon så ska jag lägga mig snart så att ändå kan sova ut =)

SKRIVET: 2009-02-20, kl 17:44:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

vattenkrig

Goddag goddag!
Sitter i mörkret i min säng =) tror Adela är och duschar, själv så skulle jag vila, men det gick bara inte =P vila i drygt 20 minuter och jaa nu är jag hyfsat pigg igen =D wiiehoo

Hahahhaha , fett roligt det va i skolan idag!! =D Det började med att Frida den jäkeln kasta vatten på mig, har ingen aning om varför, men antagligen så hade jag väl gjort något hahah =P jaa iaf, så springer jag efter och jagar henne haha och tar tag i vattenflaskan så vi båda kastar vatten överallt utan att pricka rätt hahaha , det flög dock lite vatten på oss haha, roligt vare iaf .. när vattnet va slut gick vi tillbaka till de andra och spelade kort, och så kom vi på värsta planen!! Det är ju nämligen så att en person har varit väldigt väldigt dum mot mitt freakFrida <3, så vi skulle hämnas!! Hon ropade på personen som kom till vårat bord, ställde sig bakom mig, och under denna tiden så börjar Carro och Sarah asgarva och gömmer sig under sina luvor hahha (inte lite misstänkssamt) Jag kollar iaf efter vart personen håller hus, så vänder jag mig om och kastar vatten på denna elaka!! hahahah, Personen vänder då och går sin väg och vi trodde alla att personen va fett lack, men nej nej ist får jag en massa vatten över mig, och jag flyger då upp för att jaga personen...så upp för trapporna och ner igen och jaa det va jobbigt för personen va snabb, jävligt snabb hahhaha .. när vi kommer ner igen så står hela personens klass där och stirrar hahah, så hör jag hur personen säger "så detä r vattenkrig nu?" och så rycker perosnen i toadörren, som förövrigt är lärarnas och därmed låst, hahah så jag går min väg fett sur haha.. Efter ett tag kmr personen med handen bakom ryggen och låtsas att det är vatten bakom ryggen .. Frida blir fett rädd men de va en bluff haha, så ist tar Frida och gör likadant (Personen trodde hon också drev) men nejnej hon kasta massa vatten och personen blev fett blöt ! HAHA .. så nu vågar man inte gå själv i skolan heller för vi fick veta att det kommer komma hämnd när vi minst anar det. hhahhaha tur att det är lov =P

Nää nu ska jag snart fixa mig, ikväll ska vi äta på thairestaurangen i Sickla =) fett gott =D =D

SKRIVET: 2009-02-18, kl 19:57:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

Adelaa

Snart snart snart! Snart kommer Adela =D om ungefär två timmar, wiiehoo!! Jag längtar sjukt mkt nu<3

Hahahha idag hade vi tjyvar i min skola hhaha, eller inte .. men det va roligt iaf joo såhär vare
Jag och Frida stod vid våra skåp och då kmr det tre killar varv två av dem kommer från älta.. helt plötsligt ser vi dem springa i väg med ett typ "bord" eller jaa ngt som lärarna har framme vid den vita tavlan, kan inte förklara vad det va och jag kmr inte ihåg namnet nu men jaa den va lång och smal hahaha (bra beskrivning) Så jaa i alla fall så kmr dem tre och bär på den och försöker få uppden för trappen, hahaha då kmr vår samhällslärare och börjar jaga dem hahha och jag o Frida stod bara och skratta =P samhällsläraren kmr efter ett tag tillbaka och säger att dem sa att dem hade fått lov av från rektorn att ta den, och jaa (hur kan man gå på det när dem bokstavligen springer iväg) Iaf så när vi går in i klassrummet ligger det papper och böcker överallt i hela klassrummet, då hade dem jävlarna duktigt nog tömt den på innehåll innan dem tog den och jaa det va ju bra, men kasta runt det överallt, komigen dem kunde väl lagt dem på ngt bra ställe .. tex på en bänk? jajaj .. vi eller lärare insåg snart att hans pärm med betyg och alla våra uppgifter var borta!! Ojojoj då blev det galet hahahha, lärarens plus gick i typ 10000 och jag, frida och Carro (som hade kommit och gjort oss sällskap) vi blev såkalrt arga men tyckte det samtidigt va roligt hahha, våra arbeten som vi har kämpat med i typ 3-4 veckor fanns i den pärmen,, och våra betyg!! Hallåå?! Shiiet asså, inte kul inte kul...så vi sprang runt i hela skolan för att leta  efter dem killarna,, vi fick dock veta att dem hade slutat för dagen och vi hittade dem inte ngnstanns .. men en annan av våra lärare snackade med rektorn och shiet som i sin tur snackade med killarnas lärare som i sin tur ringde till dem hahahha .. sen vet jag inte hur det gick med dem =P hahha
När vi däremot kom ner till vårat klassrum igen började vi leta och leta och leta och Carro fann pärmen i papperskorgen! Helt onödigt att lägga den där!! va faaan! Men alla blev iaf lugna av att vi hittade den =) och vi kunde börja våran sista lektion =) som endast innehöll en kort promenad till centrum, härligt härligt =D

Nää nu ska jag städa lite innan Adela kommer =) snart snart snart ! =D jippii!!

SKRIVET: 2009-02-17, kl 17:41:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

plugg

Tjolahoppsan!

Sitter och väntar på maten nu =P jag och pappa lagar kyckling med en thaicurry sås och ris =) mumsigt värre, vi ska även ha i lite morötter och sockerärtor i =) kommer bli jättebra!!

Ehm, idag så var det ju såkalrt skola .. jag vakna tidigt för att kunna äta frukost =) måste börja med det nu så att jag orkar med hela förmiddagarna och även lite på eftermiddagen eftersom skolans mat ofta inte är så god så måste jag få energi på något annat sätt, så jag ska vakna tidigt och käka frulle nu mera, tkr jag är väldigt bra gjort av mig som knappt kan äta på morgonen. Men lite havregrynsgröt får jag i mig om jag är vaken ca 30 minuter innan jag äter =) okej heelt ointressant information´!

Idag gick första halvan av skoldagen riktigt snabbt och sen¨på eftermiddagen gick dt inte alls lika snabbt haha, seegt!!! Fick iaf sluta tidigare, typ 20 minuter och bussarna passa perfekt så jag kom hem till tjugo i fem.

Ska plugga efter maten hade jag tänkt mig, ska göra klart det sista på mitt arbete om de olika utvecklingsteorierna och sen ska jag även plugga lite till samhällsprovet vi har imorgon. Måste plugga till engelskaprovet också =) men det ska nog gå bra,, hoppas jag.

Nää nu ska jag hjälpa till med maten

SKRIVET: 2009-02-14, kl 21:59:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

grattis på alla hjärtansdag

Hej hej!
Idag så åkte jag och pappa till Farsa Centrum och köpte åtta buketter tulpaner som vi plaserade ut i hemmet sen =) i låg även trisslotter.. Till mamma =)

Sen så åkte jag iväg till träningen =) idag var det bara nio barn men det gick bra ändå =) barnen ville inte sluta träna, men det var dem ju såkalrt tvugna till eftersom de kom andra barn efter.. så vi fick lämna hallen och jag begav mig då till mormor och morfar =) hälsade på där även om jag kanske inte va så social eftersom att jag somnade efter en halvtimme haha .. vaknade vid halv sex och va tvugen att ta mig hemåt. Men men, jag va ju iaf där lite =)

Åkte hem då vid sextiden och sen har jag bara tagit det lungt ... vi har ätit Tacos här hemma =D Mums !! fett gott säger jag bara =) wiie

Väntar nu på att Veronica Mars ska börja =P haha

SKRIVET: 2009-02-13, kl 17:59:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

paket

Hej hej !

Idag så ska har jag bara varit i skolan som vanligt =) men det är faktiskt ganska roligt i min skola hahha, vi har spelat kort och kört hänga gubbe =P hahahha,

På idrotten hade vi yoga samt massage =) så det var bra, och när jag kom hem så tog jag det bara lungt =)

Jag ska snart åka till min kusin, vi ska äta mat och kolla på tv, tänkte först kolla på bio men det fanns ingen bra vid rätt tid och bra platser så vi ska ta det en annan dag =)

Jag måste även plugga =/ men det gör jag imorgon innan träningen och sen efter träningen.. måste även fixa närvarolistan, men det gör jag ikväll =) så det ordnar sig!!

Åh juste,, idag när jag kom hem och gick upp mitt rum så låg det ett paket där =) med ett kort på, ett jättesött kort där det stod att det var från min älskade mamma! Hon är bäst, alla säger att deras mammor och pappor är bäst osv men mina är verkligen det, ingen är i närheten så bra som dem =) <3
I paketet låg en jättefin tröja =) så TACK mamma! <3

SKRIVET: 2009-02-12, kl 17:30:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

Grattis

GRATTIS Kusin Jessica =)

Hade som kortskoldag i dag och efter skolan så har jag bara tagit det lugnt ... jag ska snart åka upp till mina kusiner på fika eftersom min yngsta kusin Jessica fyller 14 idag =) så där ska ägna min kväll =)

Har ganska mkt plugg som ska göras också.. men det ska jag ta i tu med senare ikväll eller i imorgon eller så =) det blir nog bra,

Jag vill såå gärna ha lov nu !!

SKRIVET: 2009-02-11, kl 23:18:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ledarmöte

Har varit magsjuk så jag har inte orkat skriva.. har inte kunnat äta något så jag har varit helt slut =/
Men jaa i Lördags hade vi ju som sagt överaskningsfest för HanniBanni =) vi hade mkt trevligt trots att det slutade lite sämre. Men i helhet så var det jätteroligt =)

Idag vaknade jag supertidigt för att få i mig frukost =) fick bara i mig hälften men bättre än inget =P tog en tidigare buss än vanligt och sen mötte jag Fanny och Danne i Tyresö Centrum och vi promenerade till skolan =) så duktiga =P

Vi promenerade även på våran sista lektion så idag har jag gått mkt haha ,, efter skolan åkte jag hem till mormor och morfar =) jag och morfar pluggade en massa och fika lite =P

Vid halv sju så hade jag ledarmöte, så jag ska gå på ledarkurs osv ... ehm, vi fick rostbiff och potatissallad =) mums, så pratade vi en massa, orkar inte skriva vad hahaha , men jaa.. jag har iaf fått i uppgift att ordna närvarolista till träningen på Lördag så det ska jag fixa =)

Har fått min stödmedlemtröja nu också =P wiehoo haha pappa är avundsjuk på mig! hihi

Men nu ska jag sova =)

SKRIVET: 2009-02-08, kl 20:24:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hannii

Hej hej !
Igår så var jag ju inte hos Mickis på fest utan jag var i Gustavsberg och hade en överaskningsfest för Hanni =) Hon visste dock redan att vi skulle ha den typ =P men jaa roligt hade vi iaf =) berättar mer sen för just nu orkar jag verkligen inte..

SKRIVET: 2009-02-06, kl 16:04:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

GRATTIS! <3




Vi gratulerar!
Vi gratulerar!
Vi gratulerar på din födelsedag!
Med blommor och blader!
Vi firar denna dagen
Vi gratulerar på din födelsedag!


Happy Birthday To You
Happy Birthday To You
Happy Birthday Dear Hanni
Happy Birthday To You

Med en enkel tulipan
Med en enkel tulipan,
uppå bemörkelseda'n
vi har den ääran,
vi har den äran att gratulera!


Ja, må hon leva!
Ja, må hon leva!
Ja, må hon leva uti hundrade år!
Javisst ska hon leva!
Javisst ska hon leva!
Javisst ska hon leva uti hundrade år

Och när hon har levat
Och när hon har levat
Och när hon har levat uti hundrade år!
Ja, då ska hon skjutas.
Ja, då ska hon skjutas
Ja, då ska hon skjutas på en skottkärra fram!


Och när hon har skjutits
Och när hon har skjutits
Och när hon har skjutits på en skottkärra fram
Ja, då ska hon hängas
Ja, då ska hon hängas
Ja, då ska hon hängas på en häst bakåfram!


Och när hon har hängts
Och när hon har hängts
Och när hon har hängts på en häst bakåfram
Ja, då ska hon dränkas
Ja, då ska hon dränkas
Ja, då ska hon dränkas i en flaska champange!


Är det en vanlig dag?
Nej det är ingen vanlig dag
för det är Hannis födelsedag.
Hurra! Hurra! Hurra!

Ha den äran idag,
Ha den äran idag,
Ha den äran kära Hanni,
Ha den äran idag.

GRATTIS JOHANNA!

SKRIVET: 2009-02-06, kl 15:53:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Helvete

Helvetes jävla skit !! Det är det jag har att säga,

Idag på våran jävla idrott lekte vi och hade fett roligt ! hahaha körde tävling killarna mot tjejerna, och killarna va sämsta förlorarna .. men nu till saken, mitt i allt lekande vred jag till mitt jävla knä, + att jag har överanträngt det, så nu har jag SJUKT ont .. det gör så jävla ont och jag är så jävla arg på mitt knä och mig själv .. vafaaan så nu har jag tagit på kylkräm och sitter men en iskall sak från fryen för att förska dämpa svullnaden och såå, det brukar bli bättre när det blir kallt så jag gör ett försök .. ska linda den med bandage sen också =) så det blir nog bra hoppas jag !! Får ju inte ha ont i morgon när Mickis ska ha sin fest juuu. Så jag ska göra allt jag kan för mitt knä nu.. skulle helst vilja hugga av det och typ ha en protes så att jag slipper det här.

Men iaf.. idag så skulle vi ha fältstudie eller ngt sånt, men vi fick inte tag på skolan som vi skulle till så vi ska göra det nästa vecka, så vi började inte förens vid ett =) så jag, sarah och Fanny åkte till Tyresö Centrum och åt lunch vid elva tiden =) där träffade vi även Niklas, Frida och Carro ... Niklas släpa med mig hem till honom sen för att han skulle ha sina idrottskläder..Han visade ett korttrolleri =O jag fatta nadaa .. men han fattade inte mkt av mina korttrollerier heller så det gör inte =D och sen hade vi idrott och jaa nu sitter jag här och kyler ner knät..

Ska snart hoppa in i duschen ... eller nej jag ska halta in i duschen, sen ska jag åka hem till mormor =)  så hej då !!

SKRIVET: 2009-02-05, kl 15:38:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

stan

Har nyss spelat lite wii =) ska snart kolla på tv

Idag så hade vi ju som vanligt på torsdagar en kort dag =) härligt värre. Efter skolan åkte jag, sarah, och fanny till stan, jag skulle byta min piercing och sen skulle sarah kolla sina öron på ett annat piercing ställe =)

Idag fick jag även veta vad som kommer hända i helgen =) Först har jag ju såklart träning =) och sen så ska Mickis i min klass ha fest på Lördag, så dit ska jag =) festa hela kvällen & natten hahah sen ska jag sova hos mormor och morfar eftersom morfar kommer hem på Lördag från spanien =D Det kmr bli så roligt då =) Hon hade ju fest förra året när hon fyllde 18 och då var det skitroligt så det blir det nog på lördag också =D kanonkul, fyra av fem toasters

På fredag har jag dock inga planer .. eller joo jag ska kanske till Hanni på tårta eftersom hon fyller år hihi, jag har även lovat mormor att komma hem till henne på middag. så vi får se vad som händer =) beror på när vi ska äta hos mormor och så =)

nää nu måste jag ringa till Stavsborgsskolan, vi ska dit i mrogon på ett grupparbete =O

SKRIVET: 2009-02-04, kl 20:34:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

jobbig dag

Vaknade i morse med väärldens jävla huvudvärk .. det dunkade i hela huvudet så fort jag tog ett steg eller faktiskt så fort jag rörde mig. Kunde inte kolla ut i ljuset heller. Kändes helt seriöst att mitt huvud skulle sprängas =/ stackars mig!! Så jag beslöt mig för att ringa och avboka sjukgymnasten som jag hade idag, hur skulle jag kunna ta mig in till stan när jag inte ens kan röra mig liksom? Nää det gick ju inte, så jag la mig i sängen och sov till halv ett när mamma kom med mat. Sen gick jag och la mig igen och blev väckt vid halv fem för då skulle vi ut och äta på Korat, en thairestaurang i sickla =) mormor och farmor följde också med =)

Har fortfande lite ont i huvudet men inte alls som förut!! Då var det riktigt hemskt, men nu kan jag ju faktiskt sitta här vid datan, så det är ju helt okej iaf =)

Nää nu ska jag kolla på tv =)

SKRIVET: 2009-02-02, kl 23:22:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sova :)

Nu har jag pluggat hela långa kvällen samt fixat och trixat lite med en hemlighet =)

     

Så här såg min kväll ut =P japp roligt!!!

Håll tummarna för mig imorgon nu också.

SKRIVET: 2009-02-02, kl 19:07:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

Pluggkväll

Har gjort ett schema för hela min kväll så att jag vet vad jag ska ta mig till haha, har sjukt mycket plugg så jag var bara tvungen att planera upp min tid. Just nu har jag rast men snart måste jag springa tillbaka till pluggandet. Har nämligen TVÅ prov i morgon och jag kan typ ingen av dem.. den enklaste och viktigaste är Svenska B, där har jag prov på antikens grekland och rom, ytterst tråkigt och jag förstår ärligt talat inte varför man ska kunna det? Vad har det med svenskan att göra egentligen. Låt oss skriva uppsattser eller lär oss grammatik eller vad som helst men inte någon jäkla historia... alltså vi har mer historia än svenska, och det är trååk! Jag tror att jag kommer få G på det här provet vilket jag är nöjd med men ändå inte, jag vill vara duktig juu och jag vill ha bättre än G men samtidigt så känner jag inte någon motivation för det här provet och jag blandar ihop allt precis allt! Det jag vet är att en hexameter är ett värsmått japp det ni, det kan jag av drygt 20 sidor kanske mer, veti nte riktigt .. hmm hur tror ni det kommer gå? Kanon bra eller, njaaa skulle inte tro det.. Men den inställningen ska man ju inte ha .. Det här kommer gå SUPER!!!

Sen så har jag även prov i Medicinsk grundkurs .. vill fan klara det .. men jag har 62 intuderingsfrågor och då är det ändå inte allt som man ska kunna ! =/ lycka till för mig, det är om cirkulationen och blablabla sjukdomar och hjärtat, lilla&stora kretsloppet, alla hjärtats delar, kammare hit och kammare dit, sen så ska man ju såklart kunna allt om blodet, och då räcker det ju inte med att blodet är rött och innehåller både vita och röda blodkroppar nänä det är mycket mer än så. Vissa saker kanske är hyfsat lätt men det mesta är skitsvårt och bara kolla på dem där femtiomiljoner frågorna gör en förvirrad =/ BLÄÄ men men, vad ska man göra ? Vill man lyckas och plugga vidare så måste man ha bra betyg och klara skolan bra. Hoppas på något av de högre betygen men mycket tveksam till det.

Men nu ska jag fortsätta mitt pluggande =D JIPPII .. är ju försenad nu =O ups !!

hoppas ni har en roligare kväll än mig!

SKRIVET: 2009-02-01, kl 13:19:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ja må han leva!

Sitter nu och kollar på tv och äter bakpotatis hahah, ska snart fixa mig och åka till sickla, Thomas fyller ju år idag =D sötaste ungen! Han blir hela 9 år idag så vi ska dit och äta smörgåstårta =)

GRATTIIS !! <3