SKRIVET: 2012-09-29, kl 21:43:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

trött

Även om jag vet att jag har mina vänner som stöttar mig så börjar jag bli trött på att varje helg behöva vara hemma medan alla verkligen alla mina vänner är ute och festar varje jävla helg..de är inte kul! Och ja visst jag kan följa med ut men de är inte kul när man ska vara nykter helt själv bland alla fyllon, och de är verkligen inte kul när man blir så trött som jag blir. Hade varit skönt att ha nån annan än mamma och pappa att umgås med på helgerna :p..nån annan! De är inte roligt längre, även om jag mår bra i magen och lederna så äter jag ju fortfarande medicin som gör att jag inte får dricka, och bara jag dricker en cider mår jag skit flera dagar efter :/ varför det blir så här jag dock ingen aning om..

SKRIVET: 2012-09-29, kl 17:08:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

fortfarande bra

Har fortfarande inte så värst ont i varken magen eller leder, hur skönt som helst..ändå kan jag inte låta bli att vara rädd, vid varje provtagning, vid varje telefonsamtal från Ersta..hela tiden rädd för de ska komma tillbaka för jag vet mycket väl jag kommer få ont igen, kanske blir det om flera år eller om någon månad

Men hur som helst, har trappat upp på puri netolen så jag äter en varje dag och har trappat ner till 2 tabletter kortison per dag och om två veckor ska jag ta en varanndag och två varannan :) har ju börjat med strandnypontabletter för lederna och de funkar kanon..hellre hälsokost än kortison :)

SKRIVET: 2012-09-04, kl 21:40:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

hyfsat bra

Helt otroligt! Sjukt hur länge jag mått bra nu, samtidigt blir jag mer och mer rädd för att proverna inte ska vara bra eller att det onda ska komma tillbaka..men det är ändå otroligt skönt att må bra..
Igår va första dagen på vad som känns som evigheter sen som jag hade ont, fick rejält ont direkt efter frukosten..den där smärtan som gör så man kämpar för inte börja gråta..men det blev hursomhelst bättre fram mot dagen och idag har jag mått bra igen :) börjar dock känna lite ont i halsen..hoppas hoppas det inte blir värre så jag måste sluta med medicinen..håll tummarna!

Idag har jag även tittat på en kompis till Plura :) så nu ska jag få en till liten gulli kisse :) <3