SKRIVET: 2013-07-19, kl 05:55:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

kreeta

Åh äntligen är dagen här då jag och Adela åker till kreta :D som jag längtat..kommer bli grymt och jag ser framemot att visa kreta för henne, inte bara vanliga turistkreta ska ta med henne upp till bergen iaf en gång :) och sen sola o bada en massa :D

SKRIVET: 2013-07-15, kl 11:35:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

joråå

Japp medicinen gick bra även denna gång :D sitter kvar en timme nu för övervakning sen funderar jag på att hälsa på mormor o morfar och försöka hinna träffa morbror innan han åker hem igen till sitt boende. :)♡ kanske orkar mig till gymmet också..längtar dit faktiskt men känner mig heeeelt slut i huvudet så får se vad som händer..

På fredag åker jaaag o adeeela till kreta :D wiie haha

SKRIVET: 2013-07-15, kl 07:56:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

frukost

Sitter och äter sjukhusfrulle nu..macka o te, helt ok faktiskt. Va och lämna blodprov för en halvtimme sedan och nu väntar jag på svaren så att jag kan få min medicin :) får se hur långtid det tar den här gången ..

SKRIVET: 2013-07-01, kl 17:20:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

bra sjukvård för en gångs skull

Såå glad att allt gick bra med medicinen och för att alla på ersta sjukhus är underbara, läkare, sjuksköterskor och andra som också satt och fick medicin så underbara och bra dom är..samma sak där jag lämnar blodprov. .dom gör alla allt för att alla ska må bra :)