SKRIVET: 2013-01-28, kl 22:03:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

..

Det konstiga är att det va första gången som ja varken var rädd eller nervös efter att lämnat blodprov, jag tänkte inte längre på att nått kanske var fel..jag väntade mig inget samtal. Allt hade ju varit bra så länge, medicinen fungerade ju..visst jag var trött men det onda var borta.
Jag tror att det var därför som jag blev så otroligt besviken när dom ringde och sa att proverna inte var bra, att levervärdena var för höga så jag måste sluta..jag tror att jag blev så besviken för att jag för en gångs skull sänkte garden och inte var rädd. Då hände det här och rädslan kom tillbaka. Kan inte låta bli att bli rädd igen, rädd för det onda och rädd för att inte veta vad som kommer hända. Förstår inte hur jag ska kunna orka ett skov till, även om det kanske tar flera år så vet jag ärligt talat inte hur jag ska kunna klara den smärtan igen..

Försöker intala mig de bra sakerna med att sluta med puri nethol, försöker verkligen. Om jag säger dom högt tillräckligt många gånger kanske jag tror på det själv..

SKRIVET: 2013-01-22, kl 18:59:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

fanfanfan!

Fan, jag orkar snart inte mer motgångar, först visade det sig att jag inte kan ta två puri nethol varannan dag och en varannan, så jag sluta med det. Och nu kommer nästa motgång! Gårdagens prover visa för höga levervärden alltså får jag inte ta medicinen idag, läkaren ska ringa imorgon så får vi se hur jag ska göra..om jag kan fortsätta eller inte :/ orkar inte med det här!! :(

SKRIVET: 2013-01-15, kl 10:41:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

hemma

Vaknade imorse och mådde skit :( kallsvettades, skakig och illamående..velade ifall jag skulle gå till jobbet eller vara hemma, vill ju liksom inte lämna mina jobbarkompisar själva samtidigt som jag mådde så dåligt och jag kan omöjligt veta om jag kommer bli bättre snart eller om det tar hela dagen innan jag mår bra. Bestämde mig med dåligt samvete att vara hemma idag, fan jag vill inte må dåligt och vara hemma! Men jag känner nu att jag gjorde rätt väl :/ mår fortfarande dåligt..hoppas jag blir bättre snart!

SKRIVET: 2013-01-10, kl 21:55:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

sovaa!

Äntligen ska jag få sova! Pratade med Ersta sjukhus i tisdags efter provtagningen, proverna såg bra ut :) men vi pratade även om min trötthet. Tydligen kan jag vara trött för att jag sover för mkt varje natt, eller nja inte bara därför men det kan påverka..därför ska jag prova att lägga mig vid 22-22.30 eller möjligtvis vid 23 för att se om det blir bättre, kan ju säga att just nu känns det inte som en bra idé, är tröttare än vad jag brukar vara med det är väl värt ett försök..får väl prova att se om eet hjälper, fortsättning följer ;) kan ju säga att jag bara längtar till att få sova! Har räknat ner timmarna och nu äntligen kan jag börja fixa mig för sömn :) så god natt!!

SKRIVET: 2013-01-06, kl 10:54:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

..

Och så var den här helgen slut, ännu en förstörd helg med illamående och yrsel..men som tur är här jag för omväxlingsskull haft sällskap i stort sett hela helgen :) träffade Alexandra med myskväll, middag, och frukt med choklad..efter det en promenad med tessi :) och gårdagen spenderades med josse! En bra helg alltså trots att jag mått skit!

SKRIVET: 2013-01-03, kl 21:52:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

upptrappning

Jaha, efter ett samtal med läkaren igår från Ersta sjukhus så bestämde vi att jag ska trappa upp ytterligare med puri netholen så nu ska jag ta en varannan dag o två varannan, samtidigt ska jag fortsätta med entrocorten ett tag till så förhoppningsvis slipper jag det onda nu :) dock är det svårt att glädjas åt det när jag fortfarande är trött och orkeslös och är som en pensionär men men man kan väl inte få allt här i livet?
Men jaa nu är tillbaks till provtagning 1gång/vecka, hoppas jag lyckas klämma in de varje vecka nu när jag fått nytt schema :/